Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Antivakseriai jie būtų, jei apskritai nenorėtų skiepytis ir dar šiauštųsi prieš kitus. Pažįstu vieną antivakserę, tai elgiasis kaip išprotėjus, pradeda varyt tiradas,  akys žiba,  siūlo straipsnius skaityt, žodžiu, visiški kliedesiai.

Aš pati nežinau, ar norėčiau tos Astrazenecos  vien todėl, kad tas tarpas 12 savaičių, tai tikrai ilgas. Bet jei tokią pasiūlys, tai kaip nors, tikrai nešoksiu rėkti, kad ja nesiskiepysiu.

Atsakyti

Taip, bijo, bet su kita nori skiepytis. 

Nes mano, kad kita geresne. O niekas is tikro nezino, kuri geresne. Ta moteris po Pfizer mire, jeigu ka. 

Nors ir ne prie ko tas skiepas. Jis net nespejo pradeti rezorbuotis. 

Atsakyti

Antivakseriai jie būtų, jei apskritai nenorėtų skiepytis ir dar šiauštųsi prieš kitus. Pažįstu vieną antivakserę, tai elgiasis kaip išprotėjus, pradeda varyt tiradas,  akys žiba,  siūlo straipsnius skaityt, žodžiu, visiški kliedesiai.

Aš pati nežinau, ar norėčiau tos Astrazenecos  vien todėl, kad tas tarpas 12 savaičių, tai tikrai ilgas. Bet jei tokią pasiūlys, tai kaip nors, tikrai nešoksiu rėkti, kad ja nesiskiepysiu.

Taip, norisi kuo greiciau ta imuniteta igauti. 

Atsakyti

Gaila tu senuku, jie tikrai labai jaudinasi ir pries skiepa ir skiepijimo metu. Neseniai rase , kaip anukas i poliklinika veze abu savo senelius virs 90 metu,  sunkiai vaikstancius, tai senelis taip jaudinosi, kad tik nepaveluotu, jog kraujas is nosies eme begti kaskart jam susijaudinus. 

Atsakyti

Gaila tu senuku, jie tikrai labai jaudinasi ir pries skiepa ir skiepijimo metu. Neseniai rase , kaip anukas i poliklinika veze abu savo senelius virs 90 metu,  sunkiai vaikstancius, tai senelis taip jaudinosi, kad tik nepaveluotu, jog kraujas is nosies eme begti kaskart jam susijaudinus. 

O jei but po skiepo kraujas beges, ploksciazemiai butu jau salutiniam poveikiui priskyre :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 10, 10:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72797658" data-time="1615365414"><div><p>Antivakseriai. Fuiiii.</p></div></blockquote><p>Nea. Tiesiog ibauginti zmogeliai ir tiek. </p>

Nu jau, nu jau - aš kai mamai sakiau Astra nesiskiepyt, tai, kaip pamenu, prie antivakserių buvau priskirta biggrin.gif
Atsakyti

"Vakcinacija su čipavimu, skirta visuotiniam sekimui". Vakar per TV, KK2 girdėjau. Va, jei taip manai, jau esi toks prie įpatingesnių 😄😄😄

Labuka 🌹

Atsakyti

Galejai nusalti ta keli tikrai. Uzdegimas? Teks pas daktarus eit. 

Koks nors sąnario uždegimas gal? 

Pasiskambinau į registratūrą. Tai gyvai konsultacijos nebus. Paskambins ir nustatys diagnozę nuotoliniu. 

Atsakyti

Pasiskambinau į registratūrą. Tai gyvai konsultacijos nebus. Paskambins ir nustatys diagnozę nuotoliniu. 

Na vis sis tas, patars kazka o jei nepades, tada jau  pakvies tyrimams. 

Atsakyti

Bet tai man kaip nebesisuka galva dėl skiepų 😃😃😃

Dabar

Atsakyti

Na vis sis tas, patars kazka o jei nepades, tada jau  pakvies tyrimams. 

Tai taip. Kažkokių vaistų būtinai jau reikia. Išrašys, nueis sūnus nupirkti. Tikiuosi parduos jam 🤔

Atsakyti

Tai taip. Kažkokių vaistų būtinai jau reikia. Išrašys, nueis sūnus nupirkti. Tikiuosi parduos jam 🤔

Su tavo asm.dokumentu tikrai turi parduot

Atsakyti