Panos, žiūrim fb...
(Nieko nedarymas baigėsi po to, kai jis mb apkaltino smurtavimu, kurio nebuvo.)
Panos, žiūrim fb...
(Nieko nedarymas baigėsi po to, kai jis mb apkaltino smurtavimu, kurio nebuvo.)
ištrynei, o taip dar norėjau pasisakyti
jei tau atrodo, kad naujoje šeimoje vaikai ar žmona skriaudžiami, pranešk atitinkamoms instancijoms, jų darbas aiškintis ir tirti, kas ir kaip.
O aš mamą vežiau skiepyt. Pfizerį gavo...
Amadėja, nenorėjau klausti, bet dabar paklausiu, o TB parašė pareiškimą ant ekso? Nes jei ne, tai tikiuosi, parašys. Man atrodo, kad jis labai to nusipelnė....
Jis viską papasako tyrėjui. 5ad. aš į apklausą varau.
Turi mb viskas gerai baigtis. Tikiuosi, nes tas exas ten pievų pripasakojęs.
ištrynei, o taip dar norėjau pasisakyti jei tau atrodo, kad naujoje šeimoje vaikai ar žmona skriaudžiami, pranešk atitinkamoms instancijoms, jų darbas aiškintis ir tirti, kas ir kaip.Pranešiu. Bus proga, nes parašiau jau vt.dėl saviškio. Norėjau pasidalint tiesiog bet kitąsyk ir dėl to geriau pagalvosiu.
Amadėja, manau reik RAŠYT, nes paprastas žodis nelabai ko vertas. Tyrėjas užsirašė pats gal?
Nes policijai tai jie vienodi, ar TB, ar Ex.
Apie skiepyjimo įspūdžius 😊 Aš mamą palydėjau iki pat pačio skiepyjimo ir kabinoj buvau, ir laukimo salėj. Žodžiu, abi praėjom jos tą visą kelią. Tai pasižiūrėjau į žmones, kaip senoliai ateina. Taigi, nemažai vyrų su kostiumais, marškiniais, kaklaraiščiais. Sakau, nu kaip jiems nusirenginėt nepatogu. Tas sagytes segiot, tą šlipsą rišt 😄 Bet nu ką, pasipuošia 😊
Amadėja, manau reik RAŠYT, nes paprastas žodis nelabai ko vertas. Tyrėjas užsirašė pats gal?
Nes policijai tai jie vienodi, ar TB, ar Ex.
Apie skiepyjimo įspūdžius 😊 Aš mamą palydėjau iki pat pačio skiepyjimo ir kabinoj buvau, ir laukimo salėj. Žodžiu, abi praėjom jos tą visą kelią. Tai pasižiūrėjau į žmones, kaip senoliai ateina. Taigi, nemažai vyrų su kostiumais, marškiniais, kaklaraiščiais. Sakau, nu kaip jiems nusirenginėt nepatogu. Tas sagytes segiot, tą šlipsą rišt 😄 Bet nu ką, pasipuošia 😊
Kaip į šventę 😊
Bet tai faina, kad va taip eina į žmones. Inteligentai senukai, ne treninginiai
O mano senolis racionalus. Apskaičiavo, kad reikia trumpom rankovėm maikutės ir užsegamo užtrauktuku džemperio. Todėl buvo labai patogu. Kabinoje irgi buvau, pakvietė med. darbuotoja. Ir gerai, nes senolis pareiškė paskui, kad neaišku, ar jį paskiepijo, nes jis nieko nejautė. Tai matyt dėl tokių "sąmokslininkų" ir pakviečia lydinčius asmenis. Liudininkais.
O tie senolių šlipsai primena rinkimų dienas. Būtinai visi su šlipsais. Į šventę, kaip anksčiau į vadinamas "demonstracijas" švenčių proga.