Tiesiog kai jau pajaučiau, kurį iškėlė, buvo aišku kur žiūrėt ir ko ieškot
Ne, exas buvo sakęs.
Na, exas tik ir sakys savo naudai.
Dešimt kartų reikia patikrinti, ką jis sako.
O tau atrodo, kad exas to paisys su savo noru provokuoti konfliktus? ar jis pats žino, kad jam negalima eit į butą pas vaiką?Aš nžn ką jis žino. Šiaip jis teigė priešingai. Bet čiuošim i vt ir pasiaiškinsim. Daug reikalų bus... Nepaisys, kvietinėsim policiją iki ims paisyt. O ką daryt
Labai cia viskas dabar gerai gavosi. Na, TB pasiaukojo, ale vienos nakties nuotykis arestinej tikram vyrui nieko baisaus , zinos, kaip atrodo. Mano sunus irgi yr viena nakti praleides, gyvas.
Labai cia viskas dabar gerai gavosi. Na, TB pasiaukojo, ale vienos nakties nuotykis arestinej tikram vyrui nieko baisaus , zinos, kaip atrodo. Mano sunus irgi yr viena nakti praleides, gyvas.
Tai gyvas, nieko tokio. Bet bent ribos nusibrėš. Būt to bijojęs, nebūtų lindęs.
Čia gal nelabai kam įdomu, bet va kaip atrodė nuotraukoj.
Kur pažymėjau 1 numeriu tai prieš metus taisyta ir ne iki galo padaryta, kai pašalu pamaudžia. Ir gydytojai sako, kad reiks pergydyt (kad ten negerai rodo toks patamsėjimas virš to plombuoto nervo).
O 2 numeriu tas, kur dabar man sukėlė tiek skausmo (na jei tikrai čia jis). Tai labai jau žiūrint čiut čiut matosi patamsėjimas, bet gerokai menkesnis, nei nr 1. Tai gydytojams matyt ir nekilo įtaromų.
20210308_212526.jpg 16,96KB 1 Parsiųsta kartų
Tai gyvas, nieko tokio. Bet bent ribos nusibrėš. Būt to bijojęs, nebūtų lindęs.
Nenuvertink tu šito įvykio, dar nežinai, į ką čia išsirutulios.
Čia gal nelabai kam įdomu, bet va kaip atrodė nuotraukoj.
Kur pažymėjau 1 numeriu tai prieš metus taisyta ir ne iki galo padaryta, kai pašalu pamaudžia. Ir gydytojai sako, kad reiks pergydyt (kad ten negerai rodo toks patamsėjimas virš to plombuoto nervo).
O 2 numeriu tas, kur dabar man sukėlė tiek skausmo (na jei tikrai čia jis). Tai labai jau žiūrint čiut čiut matosi patamsėjimas, bet gerokai menkesnis, nei nr 1. Tai gydytojams matyt ir nekilo įtaromų.
Aš nuotraukose nesigaudau, todėl net neimu. Net nežiūriu, nei į rentgeną, nei į 3d.
Svarbu, kad tau sutvarkytų ir nustotų skaudėt visiškai. Ir kad čia būtų priežastis. Nes tada tai sutvarkoma.
Nusidaziau saknis, titaninis darbas padarytas
Aš nuotraukose nesigaudau, todėl net neimu. Net nežiūriu, nei į rentgeną, nei į 3d.
Svarbu, kad tau sutvarkytų ir nustotų skaudėt visiškai. Ir kad čia būtų priežastis. Nes tada tai sutvarkoma.
visada ziuriu ir analizuoju, idomu man.
visada ziuriu ir analizuoju, idomu man.
Man irgi nepasakyčiau, kad neįdomu, bet aš galiausiai imu nervintis ir man kyla per daug klausimų, kurių pati sau nepasiaiškinsiu. Tai neanalizuoju.