amadėja, tai ar turi teisę exas įeiti į vaiko kambarį, ar sužinojai?
amadėja, tai ar turi teisę exas įeiti į vaiko kambarį, ar sužinojai?NETURI. Sakė, jei kyka konfliktai negalima leisti į butą. Turėtų teisę, jei tai būtų buvęs bendras mūsų būstas. Plius mb turbūt gaus draudimą artintis. Kas visai ok nes ir tas ateit nebegalės 😃
O vakar reikėjo policiją kviest, kai įėjo🙈
NETURI. Sakė, jei kyka konfliktai negalima leisti į butą. Turėtų teisę, jei tai būtų buvęs bendras mūsų būstas. Plius mb turbūt gaus draudimą artintis. Kas visai ok nes ir tas ateit nebegalės 😃
O tau atrodo, kad exas to paisys su savo noru provokuoti konfliktus?
ar jis pats žino, kad jam negalima eit į butą pas vaiką?
O vakar reikėjo policiją kviest, kai įėjo🙈
Būtent, dėl įsiveržimo. Gavai pamoką. Man keista buvo, kad kai kurios teigė, jog tėvas turi teisę įeit į vaiko kambarį. Nesąmonė.
Tai Amadeja buvo sakius kad jai sake Vtt, kad turi teise.
Būtent, dėl įsiveržimo. Gavai pamoką. Man keista buvo, kad kai kurios teigė, jog tėvas turi teisę įeit į vaiko kambarį. Nesąmonė.
Man policininkai patvirtino ir vt, kad neturi tokios teisės jis.
O 5ad.policiją man reikėjo kviest 🙈 ir įrašyt
Tai Amadeja buvo sakius kad jai sake Vtt, kad turi teise.
Ne, exas buvo sakęs.
Man policininkai patvirtino ir vt, kad neturi tokios teisės jis.
O 5ad.policiją man reikėjo kviest 🙈 ir įrašyt
Žinosi, ką daryt ateičiai. Visada telefonas su paruošta kamera įrašymui, kai jis netoliese. Tik taip sutramdysi.
Kaip savijauta? Gal geriau?
Kad geriau tai tikrai. Tas dants toks pulsujantis, jautrus, dar biški sumaudžia ir kitur, bet nėra ko lygnt su tuo siaubingu skausmu.
Ryt ryte vėl einu valyt, plaut, nes ten dar puliai bėga, tai negali nieko daryt.
Nu svarbu gerėja. Bet tai kaip nematė...
Nu svarbu gerėja. Bet tai kaip nematė...
Nu aš naktį laiko turėdama labai studijavau tą foto, o jau daugiau mažiau žinau kaip atrodo tie uždegimai. Tai toks minimalus gal ir buvo, bet vos vos įžiūrimas.