Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dėl Amadėjos - jei tas tėvas būtų normalus, tai užtikrintų, kad vaikas namų darbus paruoštų ir būdamas pas jį. O jei to nesugeba, tai jau neturėtų ožiuotis dėl to pusvalandžio. Nu bet jis nenormalus, tai va taip ir yra.

Atsakyti

Stebuklai.... jau deklaracijos pinigus gavau :blink:​ 

Atsakyti

Dėl Amadėjos - jei tas tėvas būtų normalus, tai užtikrintų, kad vaikas namų darbus paruoštų ir būdamas pas jį. O jei to nesugeba, tai jau neturėtų ožiuotis dėl to pusvalandžio. Nu bet jis nenormalus, tai va taip ir yra.

Tai tas aisku. Todel reik kitu iseiciu ieskot. Arba graziuoju, arba per valdiskus namus. 

Atsakyti

Stebuklai.... jau deklaracijos pinigus gavau :blink:​ 

Nu greitai. Aš dar net nepateikiau 🙈

Atsakyti

Kaip gali nepaleist, jeigu nieko nepadarė? Ginčo sprendimas ir pareiškimo nagrinėjimas teismo keliu juk. O jeigu areštinėj vis dar, tai ju rimčiau kažkas.

Atsakyti

Mona, kaip čia gaunasi, užnešė uždegimą betaisant kažkurį dantį? 

Atsakyti

Mona, kaip čia gaunasi, užnešė uždegimą betaisant kažkurį dantį? 

Nu nemanau, nes taisė ir rovė per kelis dantis atstumu. Būna ir šiaip kiek skaičiau bakterijos kažkaip iki ten prasibruka ir gaunasi uždegimas.

Aš tik meldžiuosi, kad čia ir būtų mano visų skausmų priežastis, o ne šiaip dar vienas papildomas skausmas.

Atsakyti

Jau pragręžta ir palikta pūliams valytis. Ryt vėl važiuosiu, dar pravalys ir vaistų uždės. Kadangi nusksusmino vaistais, tai dabar neskauda, žiūrėsiu kas bus atitirpus.

Jau buvo sunku net skaityti. Neįsivaizduoju, kaip tiek laiko ištvėrei. Puiku, kad rado kur tie pūliai ir problema jau sprendžiama  :4u:​ 

Atsakyti

Jis ir nenormalus ir draskosi dėl pinigų.jei ne jie,gal ir sunormalėtų kažkiek.

Atsakyti

Pateikiau deklaraciją. Jei tikrai tiek grąžins, kiek rašo, tai jėga, bus dantų taisymui ☺ 

Bet niekad tiek daug nebūdavo 🤔

Atsakyti

Pateikiau deklaraciją. Jei tikrai tiek grąžins, kiek rašo, tai jėga, bus dantų taisymui ☺ 

Bet niekad tiek daug nebūdavo 🤔

Jo, siemet ir man daugiau gavosi. 

Atsakyti

Kaip gali nepaleist, jeigu nieko nepadarė? Ginčo sprendimas ir pareiškimo nagrinėjimas teismo keliu juk. O jeigu areštinėj vis dar, tai ju rimčiau kažkas.

Bk 140

Atsakyti