Mona, ar priims kas nors šiandien?
O kaimynai privalėjo matyt? Nei aš domėčiausi kas vaikšto pas kaimynus ir duris spardo.nebent ten tikrai valandą spardytų ir aš tikrai matyčiau.eičiau pro šalį,o taip tai vaikšto žmonės pirmyn atgal,niekad dėmesio neatkreipdavau.koks ten kur garselis. Gyvenau devynaukštyje,visokių turbūt žmonių buvo,ir išgėrusių mačiau ir visokių ,bet paliūdyt nieko negalėčiau.gal ir ir spardė kur,bet pro akutę nežiūrėjau ir neklausiau ausies prispaudus..
Tai aišku, neprivalo, aš irgi nematau nieko. O buvo sumuštas žmogus mūsų laiptinėj kadaise.... Arba dar ten buvo pas kaimynus kažkoks įvykis, nieko negirdėjau, bet ten kelis aukštus žemiau buvo. Ai, kažkada iš VT buvo atėję dėl kaimynų viršuj, tai irgi nieko pasakyti negalėjau....
Aš minty turėjau, kad jei ir matytų, ar norėtų kas kištis...
Na kadangi pati neįsivaizduoju savęs, neišleidžiančios vaiko laiku, lauke laukiančiam tėvui - tai man tokio principų karo nesuprast.
Ką aš žinau, gal ir mano ex duris pradėtų spardyti, jeigu taip elgčiausi. O dabar ramu.
Bet gi rašė, kad jis prieš 15 minučių tik įspėjo. Tai viską mest ir staigiai suruošt? Nu irgi nesąmonė. Todėl ir rašiau anądien, kad reikia laiko aiškaus, kada imamas vaikas, prieš kiek laiko turi įspėti kad ims, ar kažkas tokio. Daug klapato, suprantu....
Jo nepakeisi. Bet paciam reikia rasti protingiausia sprendima ir neprovokuoti, kaip su tais namu darbais.
AMADEJA, AR VYRAS GRIZO?
Mano ex tai butu nelaukes, apsisukes ir isvaziaves.
Tai aš jam gi parašiau, kad, jei netinka po to pati nuvešiu. Brt gi ne. Turi būt kaip jis nori ir niekada niekaip kiitaip
AMADEJA, AR VYRAS GRIZO?
Dar ne.
Ką pavyko išsisiškint, tai aš neprivalau jo į namus įsileist. Neturi teisės jis lįst. Vaiką pasiima lauke ar prie lauko durų. Išvis mb bus draudžiama su tuo ex matytis. Sakė policininkai. Aš sakau: valio!!! Nebelįs....Tikiuos
Nes šiand.ėmė reikalaut jam 13 val sudaryt sąlygas pas vaiką užeit. Tau visa laimt nereik įleist.
O dėl advokato tai mb reik sulaukt. Į vt parašiau.
Tai aš jam gi parašiau, kad, jei netinka po to pati nuvešiu. Brt gi ne. Turi būt kaip jis nori ir niekada niekaip kiitaip
Tarsi tau ne . Abu jūs vienodi. Primena jaunystę ir nebrandą, kai dar nebuvo lankstumo sprendimuose ir visur ragus atstačius
Dar ne.
Jei rado kažkokią a la nusikaltimo sudėtį, ar tik negali iki trijų parų laikyt?
Mona, ar priims kas nors šiandien?
Jau pragręžta ir palikta pūliams valytis. Ryt vėl važiuosiu, dar pravalys ir vaistų uždės. Kadangi nusksusmino vaistais, tai dabar neskauda, žiūrėsiu kas bus atitirpus.