Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jis tau ir penktadienį policiją kvietė?

Taip, nes vaikas jo nelaukė lauke kada tas sugalvojo, nes norėjo nd baigt. Skambino, duris trankė... neleidau. Iškvietė, atvažiavo, pakalbėjom. Baigė nd ir išėjo. 

Atsakyti

Nu tai su raganu diena :)  :lady:​ 

Atsakyti

Kaip suprantu, viską paskaičius,kaip bebūtų ,vistiek vargelis bent iki kol vaikas bus pilnametis.dar kokie 6metai.

Atsakyti

Fėja*, 08 Kov 2021 - 06:04, parašė: Dabar jau tikiuosi, tu jam policiją irgi kviesi. Turi gi būti įrodymų ir tau prieš jį. Aišku, kaimynai gal paliudytų, jei reiktų, ale... nieko nemačiau, nieko negirdžiu dažniausiai būna.... Gerai, kad TB ėmėsi. Nemanau, kad to tavo ekso reik bijot. Šūdo gabalas jis. Kažką sugalvosit abu.
O kaimynai privalėjo matyt? Nei aš domėčiausi kas vaikšto pas kaimynus ir duris spardo.nebent ten tikrai valandą spardytų ir aš tikrai matyčiau.eičiau pro šalį,o taip tai vaikšto žmonės pirmyn atgal,niekad dėmesio neatkreipdavau.koks ten kur garselis. Gyvenau devynaukštyje,visokių turbūt žmonių buvo,ir išgėrusių mačiau ir visokių ,bet paliūdyt nieko negalėčiau.gal ir ir spardė kur,bet pro akutę nežiūrėjau ir neklausiau ausies prispaudus..
Atsakyti

Na kadangi pati neįsivaizduoju savęs, neišleidžiančios vaiko laiku, lauke laukiančiam tėvui - tai man tokio principų karo nesuprast.

Ką aš žinau, gal ir mano ex duris pradėtų spardyti, jeigu taip elgčiausi. O dabar ramu.

Atsakyti

Jei diedui reik laukt uz duru kol vaikas namu darbus baigs, cia spardytu kas antras. 

Atsakyti

Tik jau nereik čia dabar ant Amadrjos suvaryt.jis vistiek spardytų,ne tą,tai kitą kartą.O ko dabar į kambarį rovėsi? Ieško progų ir tiek, o kas ieško,tas randa.

Atsakyti

Jei diedui reik laukt uz duru kol vaikas namu darbus baigs, cia spardytu kas antras. 

as tai abejoju, kad kas antras debilas. Manau normalus zmogus ta pusvalanduka palauktu, ypac jei buvo ispetas is anksto. Cia jau principai zaidzia. Tam tevui tokioj situacijoj nusisikt ant to vaiko..svarbu exei pakenkt.

Atsakyti

Galima susirast advokatą kosultacijai, viską papasakot ir tikrai pasakys, kokios yra galimybės apribot ex su buvusia šeima, paliekant tik vaiką, gal net leidimas būtų pasiimti vaiką tik lauke. Bet čia reikia daryt,  ieškot išeičių apriboti ex,. Gražiuoju susitarti nei, vadinasi, teisiškai reikia, įtrukint nuolatinį vaiko traumavimą, turto gadinimą (durų spardymas), veržimąsi į butą be leidimo, vaikų gąsdinimą, provokacijas.

Atsakyti

Normalus vyras suprastų, kad vaikui problemos su nd, kad nuolat skolos, todėl leistų užbaigti be jokių cirkų, žinant, kad parveš vėlų sekmadienio vakarą. O psichavotas darys kaip daro dabar. Psichus reikia tramdyt, jei ne gražiuoju, tai teisiškai. Tik Amadėja su vyru turi nuspręst ar nori užsiimt ir kreiptis į teisininką ar taikstysis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 08 kovo 2021 - 09:03

Mano ex tai butu nelaukes, apsisukes ir isvaziaves. 

Atsakyti

O kad draugaujama su exo žmona, tai įdomiai kažkaip. Normalu, jeigu nekonfliktuojama, bet susirašinėti, palaikyt santykius kažkokius.. koks tikslas? Aišku, gal ir įdomu „sekt” ex, bet kad nors naudos tai duotų realios, padedant jį suvaldyt. O kas dabar, viena didelė dviguba šeima su nuolatiniais konfliktais. Atsiriboti reikėtų, norint ramybės. Nebent  dramos suteikia savotiško žavėsio, kad liūdna nebūtų.

Atsakyti