Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mona, tu neįsivaizduoji, dėl kokių atrodytų Š žmonės į priėmimą važiuoja, net dabar, jei jiems neramu dėl savo sveikatos. Mano bendradarbė skambinosi su greitąja ir greitoji patarė varyt į trečią ligoninę, nes bendradarbei išbėrė kojas. Niežtėti pradėjo. Nepadėjo niekas iš vaistų, kokius ji turėjo nuo alergijos. Ir ji, gruodžio mėnesį, po Kalėdų, varė į 3 ligoninę. Niekas nepasakė, kad lauk, varyk pas šeimistę. Jai bandė suteikti pagalbą. Paskui, aišku, ji jau važiavo las odos daktarę.

O tu, jei pasakytum KIEK kankiniesi? Ieškai, nerandi... Tu manai taip va žmogų, su tokiu skausmu paleistų? Čia jau žurnalistams tada skambint verta būtų. Aš tai manau, jie bandytų padėti. Jų toks darbas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 08 kovo 2021 - 06:00

Oho, tai paliko parai areštinėje matyt. Eina šikt kiek tas tavo exas kelia problemų. Bet tai koks jis piktas žmogus. 
Jis ant manęs supyko labai dėl tų alimentų ir dabar bet kokia proga keršija. Manęs jis išprovokuot negali, nes aš tokiems dalykams nepasiduodu, tai ėmėsi mb 😃😃😃 

Rado silpną vietą 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 kovo 2021 - 06:01

Neįsivaizduoju. Gyvenime susidurt neteko. Bet jis ir nieko neatrašo. Gal telefas arba nusprogo visai arba neturi su savim.

O ką dėl jo darbo daryt... pas jį gi jo bernai atvažiuoja po 7 kažkiek...

Neturi jis to telefo, jei jis areštinėj....

Nu tai kažkaip susisiekt su tais bernais... Važiuoti iki jų toli, vaikai gi pas tave...

Atsakyti

Jis ant manęs supyko labai dėl tų alimentų ir dabar bet kokia proga keršija. Manęs jis išprovokuot negali, nes aš tokiems dalykams nepasiduodu, tai ėmėsi mb 😃😃😃 

Rado silpną vietą 🤣

Dabar jau tikiuosi, tu jam policiją irgi kviesi. Turi gi būti įrodymų ir tau prieš jį. Aišku, kaimynai gal paliudytų, jei reiktų, ale... nieko nemačiau, nieko negirdžiu dažniausiai būna....

Gerai, kad TB ėmėsi. Nemanau, kad to tavo ekso reik bijot. Šūdo gabalas jis. Kažką sugalvosit abu.

Atsakyti

Neturi jis to telefo, jei jis areštinėj....

Nu tai kažkaip susisiekt su tais bernais... Važiuoti iki jų toli, vaikai gi pas tave...

Aš lyg nr turiu, bet laukt reik. Kaip nepaklausiau kiek čia truks.

Bet mb biškį pamokėlė irgi bus. Kiek prašiau neliest to durniaus nė pirštu.  

Ten vaizdelis buvo geras tutbūt, kai bandžiau sulaikyt 🤣🤣🤣

Atsakyti

Bet tai negi už tokį pasistumdymą žmogų uždarytų.... :hmm:​ 

Atsakyti

Mona, tu neįsivaizduoji, dėl kokių atrodytų Š žmonės į priėmimą važiuoja, net dabar, jei jiems neramu dėl savo sveikatos. Mano bendradarbė skambinosi su greitąja ir greitoji patarė varyt į trečią ligoninę, nes bendradarbei išbėrė kojas. Niežtėti pradėjo. Nepadėjo niekas iš vaistų, kokius ji turėjo nuo alergijos. Ir ji, gruodžio mėnesį, po Kalėdų, varė į 3 ligoninę. Niekas nepasakė, kad lauk, varyk pas šeimistę. Jai bandė suteikti pagalbą. Paskui, aišku, ji jau važiavo las odos daktarę.

O tu, jei pasakytum KIEK kankiniesi? Ieškai, nerandi... Tu manai taip va žmogų, su tokiu skausmu paleistų? Čia jau žurnalistams tada skambint verta būtų. Aš tai manau, jie bandytų padėti. Jų toks darbas.

Nu aš kartą važiavau, kai buvo užėję labai stiprūs nugaros skausmai ten tarp menčių, atrodė kiaurai duria. Tai nieko jie ten nedarė, paklausinėjo, surašė ir su išrašu pas šeimos gydytoją išsiuntė, o praleidau ten gal pusę dienos. Tai kažkaip tokie va prisiminimai.

Nėščią visą savaitgalį pralaikė neapsispręsdami apendicitas man ar ne. Ant fotelio, be maisto. Iki dabar pykstu, taip valgyt ir miegot norėjau 😁

Atsakyti

Dabar jau tikiuosi, tu jam policiją irgi kviesi. Turi gi būti įrodymų ir tau prieš jį. Aišku, kaimynai gal paliudytų, jei reiktų, ale... nieko nemačiau, nieko negirdžiu dažniausiai būna.... Gerai, kad TB ėmėsi. Nemanau, kad to tavo ekso reik bijot. Šūdo gabalas jis. Kažką sugalvosit abu.
Bet teisinėm priemonėm reik galvot, o ne taip 😃 Taip tas dar didesniu ereliu bus. Va 5ad.man iškvietė ir nieko nepešė, nes aš nieko neteisėto nepadariau.  

O vyrai su tais savo ego.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 kovo 2021 - 06:08

Aš lyg nr turiu, bet laukt reik. Kaip nepaklausiau kiek čia truks.

Bet mb biškį pamokėlė irgi bus. Kiek prašiau neliest to durniaus nė pirštu.  

Ten vaizdelis buvo geras tutbūt, kai bandžiau sulaikyt 🤣🤣🤣

Gali gal į policiją paskambint ir paklaust, kokia padėtis, kada paleis. Yra ten gi kažkas, dirba jie non stop.

Atsakyti

Bet teisinėm priemonėm reik galvot, o ne taip 😃 Taip tas dar didesniu ereliu bus. Va 5ad.man iškvietė ir nieko nepešė, nes aš nieko neteisėto nepadariau.  

O vyrai su tais savo ego.

Jis tau ir penktadienį policiją kvietė?

Atsakyti

Nu aš kartą važiavau, kai buvo užėję labai stiprūs nugaros skausmai ten tarp menčių, atrodė kiaurai duria. Tai nieko jie ten nedarė, paklausinėjo, surašė ir su išrašu pas šeimos gydytoją išsiuntė, o praleidau ten gal pusę dienos. Tai kažkaip tokie va prisiminimai.

Nėščią visą savaitgalį pralaikė neapsispręsdami apendicitas man ar ne. Ant fotelio, be maisto. Iki dabar pykstu, taip valgyt ir miegot norėjau 😁

JOJOJO, bet tau reik tirtis, jei ne tas dantis

Atsakyti

JOJOJO, bet tau reik tirtis, jei ne tas dantis

Tai dabar galvoju taip. Ryte skambinu dantistei, sakau kad iškėlė dantį ir tariuosi kada priims. Tada skambinu į įvairias privačias klinikas ieškot kuo artimesnio laiko pas neurologą. Kažkur gal rasiu. Daugiau nežinau, gal kolkas tiek. Pas šeimistę gal net neverta, nes ji aišku išrašytų siuntimą, bet suvtais siuntimais viskas mėnesiais trunka.

Atsakyti