Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na va, dar ir mažas stresuojantis spintoj, vien dėl tavo užsispyrimo neduoti vaiko sutartą valandą. Linkiu būti suaugusia, pamiršk tą beprasmę įtakų kovą. Argi kova buvo verta to, ką patiria tavo vaikai.

Bet tu neįsivaizduoji kokio jis durnumo žmogus. 

Jo ir dabartinė žmona bijo sakė

Atsakyti

Kažin yr priemonių neleist jo artintis prie mūsų namų. 

Atsakyti

Bet tu neįsivaizduoji kokio jis durnumo žmogus. 

Jo ir dabartinė žmona bijo sakė

Na tai tuo labiau. Kaip sakoma, duok durniui kelią. Kam tu jį provokuoji. Juk ir taip esi padėties šeimininkė kas liečia vaiką. Juk jis 12 dienų tavo namuose ir tik dvi jo. Na tai susiimk ir be cirkų bei išvedžiojimų, pasirūpink, kad vaikas būtų susiruošęs pas tėtį toms dviems dienoms laiku. 

O nuo tos šeimos reikalų išvis atsiribok. Gana dalyvauti ex'o naujos šeimos gyvenime, jį analizuoti, vertinti...

Atsakyti

Na tai tuo labiau. Kaip sakoma, duok durniui kelią. Kam tu jį provokuoji. Juk ir taip esi padėties šeimininkė kas liečia vaiką. Juk jis 12 dienų tavo namuose ir tik dvi jo. Na tai susiimk ir be cirkų bei išvedžiojimų, pasirūpink, kad vaikas būtų susiruošęs pas tėtį toms dviems dienoms laiku. 

O nuo tos šeimos reikalų išvis atsiribok. Gana dalyvauti ex'o naujos šeimos gyvenime, jį analizuoti, vertinti...

Brt jis gi į mano reikalus kišasi. Ne aš į jo.

Jis pastoviai lenda į mūsų butą su visokiom dingstim. Toks įspūdis, kad bando provokuot konfliktą. 

Seniau būdavo vaiką lauke paleidžia. Paskutiniu metu iki durų atlydi. Vaiko klausinėja kas pas mus namuose vyksta. Yr buvę filmavo. 

Atsakyti

Su švente!!! [url=https://www.part.lt/perziura/41b29f5a7259e95dba9e86e5d54be033496.jpg]41b29f5a7259e95dba9e86e5d54be033496.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 kovo 2021 - 04:44

Su švente!!! [url=https://www.part.lt/perziura/41b29f5a7259e95dba9e86e5d54be033496.jpg]41b29f5a7259e95dba9e86e5d54be033496.jpg[/URL]

Ir tau nesimiega? Aš nuo 3 nebeužmiegu niekaip dėl skausmo. Bet lyg vieną dantį iškėlė. Bet tokį, kurio niekas neįtarė ir ne ten atrodo skauda visai. Tai nežinau, turbūt ir čia nebus priežastis skausmo.

Net nebežinau nuo ko pradėt dabar ryte reikės, kam skambint, kur registruotis 🤦‍♀️

Seli, kas tam priėmime? Jie ten dantistų neturi, o su skausmais neaiškiais kas ten užsiims? Priėmimas yra aiškiems skubiems atvejams, niekas ten neieško tokių paslėptų dalykų. Sakytų eik pas šeimistę, išrašys siuntimą neurologui ar pan. 

Atsakyti

Ir tau nesimiega? Aš nuo 3 nebeužmiegu niekaip dėl skausmo. Bet lyg vieną dantį iškėlė. Bet tokį, kurio niekas neįtarė ir ne ten atrodo skauda visai. Tai nežinau, turbūt ir čia nebus priežastis skausmo.

Net nebežinau nuo ko pradėt dabar ryte reikės, kam skambint, kur registruotis 🤦‍♀️

Seli, kas tam priėmime? Jie ten dantistų neturi, o su skausmais neaiškiais kas ten užsiims? Priėmimas yra aiškiems skubiems atvejams, niekas ten neieško tokių paslėptų dalykų. Sakytų eik pas šeimistę, išrašys siuntimą neurologui ar pan. 

Gali būt, jei iškėlė.

Blyn blyn kaip užjaučiu  :4u:  :4u:  :4u: 

O aš porą val pamiegojau ir nebeužmiegu. 

MB negrįžo dar  :cry2: 

Atsakyti

Labas rytas  :huh2:  :huh2:  :huh2: 

Nu ir reikalai čia.... :huh2: 

Su kovo 8🌹🌹🌹

Amadėja, tai TB pridarė policininkai, kaip čia suprast??? Paleis ryte, kai pamaina keisis..... nuo 8  :hmm:​ 

Atsakyti

Gali būt, jei iškėlė.

Blyn blyn kaip užjaučiu  :4u:  :4u:  :4u:

O aš porą val pamiegojau ir nebeužmiegu. 

MB negrįžo dar  :cry2:

Oho, tai paliko parai areštinėje matyt. Eina šikt kiek tas tavo exas kelia problemų. Bet tai koks jis piktas žmogus. 

Atsakyti

Bet va, jums spardė duris, tu nekvietei policijos, nes pateisinimą tam pateisinimą radai, gaila tau jo, kam čia prasidėti ir pnš. O tas jau va kaip elgiasi.

Ką gali žinoti, gal taip švariai ir neišnešė jo lauk, ne kūdikis gi...Gal jis galvon ir gavo. Atsitrenkė į sieną, gal net spec trenkėsi, o gal net nereikėjo, taip gavosi....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 08 kovo 2021 - 05:46

Labas rytas  :huh2:  :huh2:  :huh2:

Nu ir reikalai čia.... :huh2:

Su kovo 8🌹🌹🌹

Amadėja, tai TB pridarė policininkai, kaip čia suprast??? Paleis ryte, kai pamaina keisis..... nuo 8  :hmm:​ 

Labas rytas, o kokia ankstyva 😊 ko tau nesimiega? Ar taip anksti į darbą keliesi?

Atsakyti

Labas rytas  :huh2:  :huh2:  :huh2: Nu ir reikalai čia.... :huh2: Su kovo 8🌹🌹🌹 Amadėja, tai TB pridarė policininkai, kaip čia suprast??? Paleis ryte, kai pamaina keisis..... nuo 8  :hmm:​ 
Neįsivaizduoju. Gyvenime susidurt neteko. Bet jis ir nieko neatrašo. Gal telefas arba nusprogo visai arba neturi su savim.

O ką dėl jo darbo daryt... pas jį gi jo bernai atvažiuoja po 7 kažkiek...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 kovo 2021 - 05:58