Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

oho  :unsure:​ 

Atsakyti

Nuuu... o kodel neileidai i ta kambari? Nu bl, pati isprovokavai. Gi graziuoju norejo, gal vaikas ka zadejo parodyt? 

Atsakyti

Nuuu... o kodel neileidai i ta kambari? Nu bl, pati isprovokavai. Gi graziuoju norejo, gal vaikas ka zadejo parodyt? 

o jis turi teise eit i svetima buta, kai nera pageidaujamas? butas net ne Amadejos, o jos vyro.

Atsakyti

As tavo vietoj buciau net nesirodzius, but iejes pas vaika ir isejes. 

Atsakyti

as isivaizduoju, kaip yra sunku, jei esi tarp dvieju ugniu..Dabartinis sako, kad savo namuose nenoriu matyt to psicho..o psichas verziasi.. Ir ka jai daryt?

Atsakyti

Nezinau.... man cia vienai atrodo, kad Amadeja kiekvienakart pasielgia atvirksciai, nei butu protingiausia? 

Atsakyti

Gal patikrint norėjo, kas nupirkta vaikui.

Atsakyti

o jis turi teise eit i svetima buta, kai nera pageidaujamas? butas net ne Amadejos, o jos vyro.

Jis turi teise ieiti i jo vaiko gyvenama vieta. Amadejai taip vt isaiskino. 

Atsakyti

as isivaizduoju, kaip yra sunku, jei esi tarp dvieju ugniu..Dabartinis sako, kad savo namuose nenoriu matyt to psicho..o psichas verziasi.. Ir ka jai daryt?

Turėt teismo sprendimą ar gali lankytis tėvas vaiko kambary. 

Atsakyti

Nu mb įsiutęs po 5ad. Aš nesugebėjau jo sulaikyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 kovo 2021 - 22:37

Aš jo prašiau neit, ne šiand,  kitąsyk., žmonai parašiau, ta skambino ir prašė neit.

O mb aš nesugebėjau sulaikyt. Bandžiau visaip. Be šansų

Atsakyti

Aš jo prašiau neit, ne šiand,  kitąsyk., žmonai parašiau, ta skambino ir prašė neit.

O mb aš nesugebėjau sulaikyt. Bandžiau visaip. Be šansų

O ką vaikas sako, ko tėvas norėjo tam kambary?

Atsakyti