Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

mona.mona, 07 Kov 2021 - 19:19, parašė: Iš tikro tai tie pimpalai visai neįdomūs, visi daugiau mažiau panašūs 🤣 o raštų gali būti įvairių 😁
Pimpalų raštų🙊?
Atsakyti

Mona, nu ir košmaras... 😔😔😔😔

Kad tik rytoj kas nors paaiškėtų. Nu baisuva....

Nors į greitąją skambyt, kad guldytų ir darytų kažką...

Bet aišku, gal ieškot neurologo ir geriau, bet jau baisu daros 😔😔😔😔

O kaip naktį miegi??????

Atsakyti

As jau buciau priemime sedejus ir reikalavus daktaro.

Atsakyti

Ne taip paprasta dabar pakliūt į tą priimamąjį, kai covidas. Sakytų, kreipkitės pas savo gydytoją.

Atsakyti

Tai kur radai, patark ieskancioms. 

Neieškojau aš. Kaip tik buvau nusistačiusi, kad mano gyvenime daugiau jokių vyrų 🙊 

Tai ir patarimų neturiu.

Atsakyti

Neieškojau aš. Kaip tik buvau nusistačiusi, kad mano gyvenime daugiau jokių vyrų 🙊 

Tai ir patarimų neturiu.

O kodėl taip? Pykai ant jų.

Atsakyti

O kodėl taip? Pykai ant jų.

Na taip jaučiausi po skyrybų.

Atsakyti

Tai ir patarimų neturiu.

Kazkada buvai zadejusi veliau pasakyti, del ko issiskyret. Gal dabar jau gali? Labai jau netiketai taip... 

Atsakyti

Na taip jaučiausi po skyrybų.

Jei ne paslaptis, kiek metų po skyrybų atsirado poreikis žmogui?

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 07, 19:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72796496" data-time="1615139485"><div><p>Žiūriu. Bet bliuzelę tik dabar pamačiau. Nu kaip čia pasakius... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nagai irgi palakuoti, nelabai įžiūriu. Man tai graži, visai norėčiau tokios biggrin.gif​ </p>

Nu palakuoti biggrin.gif
Žodžiu, Doncės įvaizdis tip top tinkantis šių dienų aktualijoms biggrin.gif Kažin, čia taip reikia ar jis pats taip nori?
Atsakyti

Nu palakuoti biggrin.gif
Žodžiu, Doncės įvaizdis tip top tinkantis šių dienų aktualijoms biggrin.gifKažin, čia taip reikia ar jis pats taip nori?

Artūras gi panašiai apsirengęs buvo, tai gal  palaikymui jo.

Atsakyti

Blt, exas atvežė vaiką. Parašė, kad užsuks į jo kambarį kažko. Prašiau to nedaryt. Nepaklausė, įėjo. Mb išmetė pro duris už kapišono, tas išsikvietė policiją ir greituškę, kad sumušė. Mb išvažiavo su policija.

Kaip užkniso

Atsakyti