Netlog pavirto Twoo, nu.
As cia pries kelis metus buvau draugas. lt vyriska anketa susikurus. Tipo, vyras 42 m., turi nuosava versla, iesko ilgalaikiu santykiu. Nedejau jokios foto isvis. Nepatikesit, kiek laisku gavau.
*Svajokle*, 07 Kov 2021 - 19:30, parašė: Mona, gal jau skausmas mažėja? Ir kaip tas raudonas kažkas, kur vakar gaminai?Ačiū, tragiškai. Tokio skausmo gyvenime nesu patyrus, net po operacijos. Antradienį mama tikiuosi atvažiuos, kad galėčiau eit pas gydytojus. Kažkas kraupaus, net neina nupasakot to skausmo.
Žiūriu. Bet bliuzelę tik dabar pamačiau. Nu kaip čia pasakius...
Ačiū, tragiškai. Tokio skausmo gyvenime nesu patyrus, net po operacijos. Antradienį mama tikiuosi atvažiuos, kad galėčiau eit pas gydytojus. Kažkas kraupaus, net neina nupasakot to skausmo.
Eik tu pas šeimos.. tęgul extra kraują padaro ir crb, gal tikrai parodys uždegimą.
Žiūriu. Bet bliuzelę tik dabar pamačiau. Nu kaip čia pasakius...
Nagai irgi palakuoti, nelabai įžiūriu. Man tai graži, visai norėčiau tokios
Eik tu pas šeimos.. tęgul extra kraują padaro ir crb, gal tikrai parodys uždegimą.
Ryt iš pat ryto bandysiu kur privačiai pas neurologą registruotis.
Skausmas nepakeliamas, norisi sau su plaktuku per galvą duot
Ačiū, tragiškai. Tokio skausmo gyvenime nesu patyrus, net po operacijos. Antradienį mama tikiuosi atvažiuos, kad galėčiau eit pas gydytojus. Kažkas kraupaus, net neina nupasakot to skausmo.
Tu blyn euk pas zandikaulio specus, turi priimti be eiles, dar i meningita persimes, ar koks sepsis susidarys, ko tu lauki???
Ryt iš pat ryto bandysiu kur privačiai pas neurologą registruotis.
Skausmas nepakeliamas, norisi sau su plaktuku per galvą duot
O vaistai nuslopina skausmą? Kiek kartų geri per dieną?
Tu blyn euk pas zandikaulio specus, turi priimti be eiles, dar i meningita persimes, ar koks sepsis susidarys, ko tu lauki???
Nėra taip paprasta pakliūt kur nors. Ir nėra visai aišku, kur eit. Kiek skaičiau jei tai trišakio nervo uždegimas, tai reikia pas neurologą. Tai ryt ir bandysiu ieškot, kur priimtų.
O vaistai nuslopina skausmą? Kiek kartų geri per dieną?
Kažkiek, labai minimaliai, palengvina, bet labai trumpam, porai valandų, o vaistus galima kas 8 valandas
Nežinojau, maniau prie vienišų esi.
Negyvenam mes kartu. Namai mano ir vaikų.