Ir kaip tas raudonas kažkas, kur vakar gaminai?
Turiu aš savo žmogų. Nebūnu.
Tai kur radai, patark ieskancioms.
Turiu aš savo žmogų. Nebūnu.
Nežinojau, maniau prie vienišų esi.
Specės, o kas per daiktas yra Twoo?
O buvo taip. Kažkada seniai gavau laišką į e.paštą, kad Twoo man parašė viena pažįstama. Nekreipiau dėmesiaus. Vėl gavau tokią patį. Nu ką - įeinu ten aš ieškot tos žinutės, dabar jau aišku nepamenu, ką aš ten dariau, bet greičiausiai užsiregistravau. Tos pažįstamos žinutės, aišku, neradau, bet po to kad pradėjo eit laiškai... Jonui tu patinki... Petras nori su tavimi susipažinti ir t.t. Tik trinu tuos laiškus, trinu... Kažkada įėjau, kad išsiregint - neradau kur . Tai gal pradėt tuos jonųpetrų laiškus skaityt, kad jau durnų nesąmonių pridirbau
Two automatiskai pasidare is kito, ne pazinciu portalo, is soc. tinklo. Pamirsau pavadinima...
O buvo taip. Kažkada seniai gavau laišką į e.paštą, kad Twoo man parašė viena pažįstama. Nekreipiau dėmesiaus. Vėl gavau tokią patį. Nu ką - įeinu ten aš ieškot tos žinutės, dabar jau aišku nepamenu, ką aš ten dariau, bet greičiausiai užsiregistravau. Tos pažįstamos žinutės, aišku, neradau, bet po to kad pradėjo eit laiškai... Jonui tu patinki... Petras nori su tavimi susipažinti ir t.t. Tik trinu tuos laiškus, trinu... Kažkada įėjau, kad išsiregint - neradau kur . Tai gal pradėt tuos jonųpetrų laiškus skaityt, kad jau durnų nesąmonių pridirbau </p></div></blockquote><p>Two automatiskai pasidare is kito, ne pazinciu portalo, is soc. tinklo. Pamirsau pavadinima... </p>
Aniaaa? Net įdomu. Kad nelabai aš tuose socialiniuose tinkluose esu...
Nežiūrit balso? Kokia faina Montvydo bliuzelė
Specės, o kas per daiktas yra Twoo?
O buvo taip. Kažkada seniai gavau laišką į e.paštą, kad Twoo man parašė viena pažįstama. Nekreipiau dėmesiaus. Vėl gavau tokią patį. Nu ką - įeinu ten aš ieškot tos žinutės, dabar jau aišku nepamenu, ką aš ten dariau, bet greičiausiai užsiregistravau. Tos pažįstamos žinutės, aišku, neradau, bet po to kad pradėjo eit laiškai... Jonui tu patinki... Petras nori su tavimi susipažinti ir t.t. Tik trinu tuos laiškus, trinu... Kažkada įėjau, kad išsiregint - neradau kur . Tai gal pradėt tuos jonųpetrų laiškus skaityt, kad jau durnų nesąmonių pridirbau
Twoo automatiskai susikure, kas yra uzsiregistraves kazkokiam puslapyje..dabar nepamenu kokiam Buvo kazkoks puslapis ala klase.lt, ala fb..kazkoks panasus, nebeatgaminu pavadinimo. Ir matyt sitas puslapis sukure pazinciu puslapi ir automatiskai visus to ano puslapio narius i ta twoo ikele. Bet ot atmintis..pavadinimu nebeatsimenu...
nu bet jei Greis neatsimena, tai gal ne visiskai man sakes
Atsiminiau, buvo Netlog.
Pguglinau..Netlog. Kazkoks facebooko pirmtakas...
O buvo taip. Kažkada seniai gavau laišką į e.paštą, kad Twoo man parašė viena pažįstama. Nekreipiau dėmesiaus. Vėl gavau tokią patį. Nu ką - įeinu ten aš ieškot tos žinutės, dabar jau aišku nepamenu, ką aš ten dariau, bet greičiausiai užsiregistravau. Tos pažįstamos žinutės, aišku, neradau, bet po to kad pradėjo eit laiškai... Jonui tu patinki... Petras nori su tavimi susipažinti ir t.t. Tik trinu tuos laiškus, trinu... Kažkada įėjau, kad išsiregint - neradau kur . Tai gal pradėt tuos jonųpetrų laiškus skaityt, kad jau durnų nesąmonių pridirbau </p></div></blockquote><p>Twoo automatiskai susikure, kas yra uzsiregistraves kazkokiam puslapyje..dabar nepamenu kokiam Buvo kazkoks puslapis ala klase.lt, ala fb..kazkoks panasus, nebeatgaminu pavadinimo. Ir matyt sitas puslapis sukure pazinciu puslapi ir automatiskai visus to ano puslapio narius i ta twoo ikele. Bet ot atmintis..pavadinimu nebeatsimenu... </p>
Va va - čia jau panašiau. Klase.lt berods esu, o tame Twoo nepamenu, kad registravausi, bet nusprendžiau, kad tai gal - o tai kaip kitaip Jei automatiškai perkėlė, tai galai susiveda.
Žodžiu, kad jau likimas lėmė ten atsirasti, tai gal reikia diedus patyrinėt - gal kokie aukso gabalai mėtosi
Papildyta:
Netlog? Nu kad lyg tokiame nesu...
o jis vis dar yra?