Beje, bebūnant tam portale supratau ir kaip būna istorijos kur suvilioja kokias moteris, prasuka kokius nusikalstamus dalykėlius.
Ėmė rašyt vyras, ale iš užsienio, ok, pagooglinau, nu yra toooks, o jau gražus, mano skonio, dirbantis "gydytojas be sienų" organizacijoje. Ir emailas vardu pavarde, gydytojo logotipu. Pirma diena nekilo įtarimu, ir foto atsiuntė su vaiku ir ne vieną..
Bet kitą dieną buvau darbe, ir su kolegomis diskutavau savo internetine pažintimi..
Atrodo patirties turiu, bet kaip moteris gali suvilioti..Net aš trumpam susiviliojau
Papildyta:
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 07, 19:53)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72796443" data-time="1615135714"><div><p>Susitaikėm, bet bendravimas toks, kad žinau jog vistiek ateities neturim. Įdomi savijauta, gal vienišos supras jausmą, kai ryte nori, kad išvažiuotų, o ne pasiliktų. Turbūt praleidom tą laiką, kai galėjo viskas baigtis vedybomis. Šiuo metu esame abu vienišiai labiau, mėgstam savas sienas, knygas, turėti kam parašyt labanakt, labas rytas. O dar šiuo metu ir svajoti nieko negali, planuotis kad ir kelionės kokios. Ir darbas namie pabodo, suknelės dulka..</p></div></blockquote><p>Panašu, kad tikrai baigės meilė.. Pati turbūt jauna dar?</p>
Tikrai ne, ne jauna. Vis lyginu draugą su buvusiu vyru. Ir vyras kad ir buvo tarpais isterikas, turi daugiau pliusų nei draugas.