QUOTE(Karynka. @ 2021 03 07, 18:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72796403" data-time="1615131506"><div><p>Į pažinčių temą
Rudenį buvo ir mano santykiai su draugu nutrūkę, tai po kurio laiko ir aš prisiregistravau vienoje iš pažinčių svetainėje. Vieną kartą pabuvojau viename pasimatyme, nuėjau po kelių dienų rašymosi susitikti. Atrodo buvo apie ką kalbėtis kol portale bendravom, bet susitikus, visai kitaip, iš skirtingų planetų, o dar ir susitikus, kol su kauke buvo dar normaliai, bet kai nusiėmė kaukę ir nusišypsojo..Iįšsitryniau anketą grįžus.
Po savaitės išbandžiau kitą portalą, ir susibendravau su vienu, prasirašinėjome visą vakarą, bet kitą dieną atsisveikinau, na kur aš jau noriu vyro, kuris po skyrybų su mama gyvena..
Turbūt niekada daugiau nesuviliotų manęs pažinčių portalai, kai pražvelgi, kiek ten tų vedusių, kiek būna metų metus ir nieko neranda..Gaila laiko rašinėtis</p></div></blockquote><p>Po tu paieškų susitaikėt su draugu ar paieškose toliau?
</p>
Susitaikėm, bet bendravimas toks, kad žinau jog vistiek ateities neturim. Įdomi savijauta, gal vienišos supras jausmą, kai ryte nori, kad išvažiuotų, o ne pasiliktų. Turbūt praleidom tą laiką, kai galėjo viskas baigtis vedybomis. Šiuo metu esame abu vienišiai labiau, mėgstam savas sienas, knygas, turėti kam parašyt labanakt, labas rytas. O dar šiuo metu ir svajoti nieko negali, planuotis kad ir kelionės kokios. Ir darbas namie pabodo, suknelės dulka..