Aš tai pati fb neduočiau be gyvo susitikimo 😃
Dar.skiriasi paros ir sav.laikai kada rašo vedę ir laisvi
Vedę dažniau rašo darbo metu, vėlesniais paprastų d.vakarais, nerašo arba rečiau savaitgalių rytais ir normaliu laiku po darbo.
Jo, ir man taip sako. Netikiu.
Jūsiškiai vyrai turi fb anketas? Ar tikrai dažnas jų neturi?
Mano turi. Ir instagramą, ir tviterį turėjo, db nžn.
Gal geras zmogus, va, buta po skyrybu zmonai ir vaikams paliko, o mama gal irgi ligota.... daug niuansu, nepabandes nesuprasi.
mb irgi paliko buta.Kas keisto? Ar kiekviena seima po du butus turi?
MB turi tik FB, retai naudojasi.
Bandykit xxx,kaip suprantu blogiau nebus,o vis paieškų ratas prasiplės😀
pabandziau...Amadeja sake, ten daug normaliu Akivaizdu, mes normaluma skirtingai suprantam Iskart apmete pimpalais..tik laiskas ir pimpalas..jau gera kolekcija tureciau, nei buciau issisaugojus Dar daug siulanciu pinigu uz vakara, ar dovanele. Na ir mailius aktyvus..dar tiek laisku is 20meciu nesu gavus..is svarbiausia visi is Kauno Kaune fyfu kiba neliko?
pabandziau...Amadeja sake, ten daug normaliu Akivaizdu, mes normaluma skirtingai suprantam Iskart apmete pimpalais..tik laiskas ir pimpalas..jau gera kolekcija tureciau, nei buciau issisaugojus Dar daug siulanciu pinigu uz vakara, ar dovanele. Na ir mailius aktyvus..dar tiek laisku is 20meciu nesu gavus..is svarbiausia visi is Kauno Kaune fyfu kiba neliko?
Ten reik laiškams filtrą pasidaryt bent amžiaus.
Nu tai visko yra, bet galima, žinok atsirinkt...
Ten reik laiškams filtrą pasidaryt bent amžiaus.
Nu tai visko yra, bet galima, žinok atsirinkt...
filtrus turbut vipai gali naudot..nes as pinigu neketinu uz pimpalus moket
O Tindery esi, Kristij?
filtrus turbut vipai gali naudot..nes as pinigu neketinu uz pimpalus moketAj, man tai davė vipą. Kažin kaip bus kai baigsis...
O Tindery esi, Kristij?
esu..bet Tinderis nuobodus..nu pasmaukau pries miega
esu..bet Tinderis nuobodus..nu pasmaukau pries miega
Kodel? Nu nusvipini i kaire, ir viskas, neberasys tau joks piemuo.