Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Karynka, o kaip tavo ex gyvena? 

Atsakyti

Man visada nr.1 yra bendravimas, nes į tai daug kas įeina, o toliau tam tikri išvaizdos niuansai (nepatinka lb.stambūs vyrai), tada amžiaus ribos, na ir turi nebūt baisus :)))

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 03 07, 14:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72796303" data-time="1615117718"><div><p>Tai vat ir keista... graži, be vaikų, liekna, užsidirbanti... Kas jiems netinka?</p></div></blockquote><p>tai jiems tinka...cia man netinka biggrin.gif Beje neseniai gavau zinute nuo vyro..eme klausinet, ko as pasiekus. Klausiu, o kas yra pasiekimai tau? nes kazkam grazi seima, isaukleti vaikai, kazkam ispudinga karjera, kazkam vilos ir jachtos. Sako na ieskau moters, kuri turetu busta, bent 70 proc ismoketa, apynauje masina, darba, kuris patiktu ir leistu gyvent laisvai, o ne nuo algos iki algos, santaupu... Nu palinkejau sekmes paieskose biggrin.gif O sako moterys ziuri i kisene...vyrai ne maziau ziuri smile.gif</p>

Tinku, duok kontaktus biggrin.gif
Atsakyti

Tinku, duok kontaktus biggrin.gif

uzluzo ta svetaine :D O buvau beveik ant pasimatymo pasirasius..detales beliko aptart :D Ir vsio..jau trecia diena nebeveikia... Emmm..ne su tuo, ne su tuo..ta galesi imt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 07 kovo 2021 - 16:39

kristij, 07 Kov 2021 - 16:38, parašė: uzluzo ta svetaine :D O buvau beveik ant pasimatymo pasirasius..detales beliko aptart :D Ir vsio..jau trecia diena nebeveikia... Emmm..ne su tuo, ne su tuo..ta galesi imt :D
Su kuo buvai sutarus? kokiu ten čiulpiku, ar padoriu rašytoju?
Atsakyti

Gali būti viskas viename  :)​ 

Atsakyti

uzluzo ta svetaine :D O buvau beveik ant pasimatymo pasirasius..detales beliko aptart :D Ir vsio..jau trecia diena nebeveikia... Emmm..ne su tuo, ne su tuo..ta galesi imt :D

Xxx irgi neveikė 

Atsakyti

Karynka, o kaip tavo ex gyvena? 

Žinau tik tiek, kad su ta pačia. Daugiau nieko. 

Atsakyti

Čia su tuo, kuris apynaujės mašinos norėjo? 

Kokia svetainė, gal esu ten :hmm:​ 

Atsakyti

Xxx irgi neveikė 

Duomeni kažkas pavogė  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pienė_, 07 Kov 2021 - 17:04, parašė: Gali būti viskas viename :)
Pirmas įspūdis😀
Atsakyti

padoriu padoriu..kariskiu :D

Atsakyti