Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai vat ir keista... graži, be vaikų, liekna, užsidirbanti... Kas jiems netinka?

Nu bet atrodo,kristij viską turi ko reikia ir neturi to, ko kai kuriems vyrams  nereikia(pvz svetimų vaikų).

Ir norėtų susirast ,ir  kaip ne,taip ne.

Aš tai manau, kad Kristij nelabai nori....

Bet parašė, kad nelabai ją sužavintys ir rašo. Bet kokie stačiokai tie laižytojai. Nu gal kiekvienas to nori, bet va taip tiesiai šviesiai kažkaip veu. O, čia į temą, ale už tai jokio melo nėra 😄 Gi sako viską, apie ką fantazuoja 😄

Atsakyti

Neturiu patirties asmeninės su pažinčių paieškom, bet draugė mane 'apšvietinėja" daug metų.

Kartą pas ją remontavo vandentiekį, ir tas santechnikas, pusamžis prakaituotas apsileidėlis, pasiūlė jai intymią draugystę. Jai piktai atsisakinėjant, pareiškė, kad "čia tau paskutinis šansas, tai ir sėdėk užrūdijus, senmerge".

Kuo didesnis mulkis, tuo aukštesnės savivertė prieš moterį, atseit, jis gi turi auksinį "tą" instrumentą. Tada labai juokėmės, bet iš tiesų, tai koks mąstymas tų besisiūlančių. :)​ 

:hmm: brrrrrrrrrrrr  :bijau2:​ 

Atsakyti

Ten pilna mergu su didziausiom dekolte, uz papu susiemusiu, issirietusiu, tai tie diedai nebesuvokia, kuriai ko reikia. 

Atsakyti

Tai vat ir keista... graži, be vaikų, liekna, užsidirbanti... Kas jiems netinka?

tai jiems tinka...cia man netinka :D Beje neseniai gavau zinute nuo vyro..eme klausinet, ko as pasiekus. Klausiu, o kas yra pasiekimai tau? nes kazkam grazi seima, isaukleti vaikai, kazkam ispudinga karjera, kazkam vilos ir jachtos. Sako na ieskau moters, kuri turetu busta, bent 70 proc ismoketa, apynauje masina, darba, kuris patiktu ir leistu gyvent laisvai, o ne nuo algos iki algos, santaupu... Nu palinkejau sekmes paieskose :D O sako moterys ziuri i kisene...vyrai ne maziau ziuri :)

Atsakyti

nu cia ne tiesiogiai pagal ruba :D Tipo pagal isvaizda pirmiausia vertina...

Tai supratau. Nebuvau prekinės išvaizdos ir tiek  :D​ 

Atsakyti

Neturiu patirties asmeninės su pažinčių paieškom, bet draugė mane 'apšvietinėja" daug metų.

Kartą pas ją remontavo vandentiekį, ir tas santechnikas, pusamžis prakaituotas apsileidėlis, pasiūlė jai intymią draugystę. Jai piktai atsisakinėjant, pareiškė, kad "čia tau paskutinis šansas, tai ir sėdėk užrūdijus, senmerge".

Kuo didesnis mulkis, tuo aukštesnės savivertė prieš moterį, atseit, jis gi turi auksinį "tą" instrumentą. Tada labai juokėmės, bet iš tiesų, tai koks mąstymas tų besisiūlančių. :)​ 

taip..butent toks mastymas..ir dar ne bet kokios reikia..grazi, liekna, dideliais papais... :D

Atsakyti

Kiek esu mačius, ji toks pozityvas, ugnis, stipri energetiškai. Gal tokie ir kimba, kurie nori tam kartui, nes smagiai atrodo, bus linksma gi. 

Žodžiu, nuspręsta, Kristij, dedi fotkę rimtesniu veiduku, kur nors prie sienos su paveikslu  :rolleyes:  :D​ 

Zvengiu...gal su kilimu ant sienos? :D 

Atsakyti

tai jiems tinka...cia man netinka :D Beje neseniai gavau zinute nuo vyro..eme klausinet, ko as pasiekus. Klausiu, o kas yra pasiekimai tau? nes kazkam grazi seima, isaukleti vaikai, kazkam ispudinga karjera, kazkam vilos ir jachtos. Sako na ieskau moters, kuri turetu busta, bent 70 proc ismoketa, apynauje masina, darba, kuris patiktu ir leistu gyvent laisvai, o ne nuo algos iki algos, santaupu... Nu palinkejau sekmes paieskose :D O sako moterys ziuri i kisene...vyrai ne maziau ziuri :)

Nori kartu keliaut, pramogaut, neskaiciuojant labai kapeiku. 

Atsakyti

Pristojo toks klaipėdietis, sako, dirbu uoste, pamainom, kažką ten prižiūri ar saugo, su elektra kažką. Būsiu Kaune, galiu atvažiuit, susitinkam. (Per atstumą atsikandus jau, nedomina) Sakau, nea, neieškau nieko per atstumą, nei aš kraustysiuos, jeigu patiksim vienas kitam, nei tu. Nu susitinkam, gal kas gausis, dažnai Kaune būnu... Jojo, ieškai meilužės, patogu kažkur turėt, ten kur dažnai būni. Nu susitinkam, gal patiksim.. Ir tiek prikibo, matyt, kaip tik Kaune, taip prisimena parašyt, irgi nuo vasaros toks. Kažkurią dieną jau taip griežtai parašiau NE NEDOMINA. lyg suprato.

Atsakyti

Nori gero laiko ir, kad nereikėtų už tave mokėt, pirkt mašinos, prisiimt į butą ar namą savo. Tik, įdomu ar pats visa tai turi?

Atsakyti

Na va Karynka su Kristij pirminės temos idėją atkūrė, kur dar kertelėj sielai buvo  :)​ 

Atsakyti

Va ir delfis koja kojon su mūsų dienos aktualijomis  :D 

https://m.delfi.lt/m...php?id=86617599

Atsakyti