Pienė_, 07 Kov 2021 - 13:58, parašė: Na tai ir sakyk vyrui, kad reikia sukneles pravėdint . Ot ims kaip Amadėjos dar ir apsidžiaugs. Grįši žibančiom akimTik ,kad.mes ne Amadėjinai....belieka tik perbraukt pirštu ir dulkes nupūst.užsisakiau vakar džinsinę.tipo bus pavasaris,kažkas pasikeis
Nu tai as, kadangi maciau, tai pasakiau, kad ji yra tikrai grazi moteris.
Tikrai graži, faina, linksma.
Nesupra tu aš vyrų... turėtų į eilę rikiuotis 😃😃😄
Kaip visos viena kitą esate apžiūrėję. Niekur nelendu, neieškau ir nieko nemačius.
Ai tiesa, Sėliją mačiau, giriamos išvaizdos tokia irgi
Tikrai graži, faina, linksma.
Nesupra tu aš vyrų... turėtų į eilę rikiuotis 😃😃😄
Na tai ir rikiuojasi tokie i eile su pasiulymais pač***, palaizyti ir panasiais. Rimtiems santykiams eiliu nebuna.
Aš visas,išskyrus Pienę..ir naujokes.Gi iš senų laikų,kai bičiuliavomės.😀
savaitė, 07 Kov 2021 - 14:43, parašė: Na tai ir rikiuojasi tokie i eile su pasiulymais pač***, palaizyti ir panasiais. Rimtiems santykiams eiliu nebuna.Čia pritariu ,net kai tau 20.Esi jauna,liekna ir graži,kažkodėl pirmoj vietoj tas ,,pačiulpk" kontingentas. Ber galvojau ,nu vistiek ieškai ieškai ir surandi,bet matyt nelabai.
Aš visas,išskyrus Pienę..ir naujokes.Gi iš senų laikų,kai bičiuliavomės.😀
Nemacius Pinot, Savaites ir nauju.
Kaip visos viena kitą esate apžiūrėję. Niekur nelendu, neieškau ir nieko nemačius.
Buvo. Nebe.
Tai mes gyvai gi pažįstamos.
Gerai visai
Sakyčiau požiūris į gerą.
Uošvis gimine pavadino,uošvienė vardą mažybiškai.
Anksčiau nebendravot?
Mano galva, tai Kristij fotkes galetu buti rimtesnes, ne tokios vejavaikiskos.
dabar as isvis isemiau fotkes..manai kazkas kitaip? Morcius konkretus
Rūbai mano buvo kasdieniai, net nesidažius ėjau, vaikščiojom lauke ir tiek.
Kažkaip perėjau į etapą, nenoriu sužavėt gražiausiu megztuku, šukuosena ar sluoksniu makiažo, kai nusiprausus sunkiai atpažįsta .
nu cia ne tiesiogiai pagal ruba Tipo pagal isvaizda pirmiausia vertina...