Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Neturiu patirties asmeninės su pažinčių paieškom, bet draugė mane 'apšvietinėja" daug metų.

Kartą pas ją remontavo vandentiekį, ir tas santechnikas, pusamžis prakaituotas apsileidėlis, pasiūlė jai intymią draugystę. Jai piktai atsisakinėjant, pareiškė, kad "čia tau paskutinis šansas, tai ir sėdėk užrūdijus, senmerge".

Kuo didesnis mulkis, tuo aukštesnės savivertė prieš moterį, atseit, jis gi turi auksinį "tą" instrumentą. Tada labai juokėmės, bet iš tiesų, tai koks mąstymas tų besisiūlančių. :)​ 

Atsakyti

Mano galva, tai Kristij fotkes galetu buti rimtesnes, ne tokios vejavaikiskos.

Kiek esu mačius, ji toks pozityvas, ugnis, stipri energetiškai. Gal tokie ir kimba, kurie nori tam kartui, nes smagiai atrodo, bus linksma gi. 

Žodžiu, nuspręsta, Kristij, dedi fotkę rimtesniu veiduku, kur nors prie sienos su paveikslu  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Kiek esu mačius, ji toks pozityvas, ugnis, stipri energetiškai. Gal tokie ir kimba, kurie nori tam kartui, nes smagiai atrodo, bus linksma gi. 

Žodžiu, nuspręsta, Kristij, dedi fotkę rimtesniu veiduku, kur nors prie sienos su paveikslu  :rolleyes:  :D​ 

Ta ir noriu pasakyti. 

Atsakyti

Rūbai mano buvo kasdieniai, net nesidažius ėjau, vaikščiojom lauke ir tiek. 

Kažkaip perėjau į etapą, nenoriu sužavėt gražiausiu megztuku, šukuosena ar sluoksniu makiažo, kai nusiprausus sunkiai atpažįsta .

Sitaip irgi neiciau. Blakstienos, truputi lupos privaloma. 

Sunaus draugas susipazino intiku su kazkokia vilniete. Jis studijuoja Kaune. Atvare pas sunu ir isvare i pasimatyma. Grizo, nu sako, bendravimas malonus, bet toks jausmas, kad tiesiai is lovos atleke.Nei pasidazius, nei pasitempus. Zo, nepaejo. 

Atsakyti

O ką reiškia dažytis?. Aš pasidažau blakstienas ir kartais lūpas. Net nemoku turbūt dažytis.  

Vst suknelėms noras vis dar yra.jei eičiau į pasimatymą,daug jų pasimatuočiau.🙄

Na tai ir sakyk vyrui, kad reikia sukneles pravėdint  :D . Ot ims kaip Amadėjos dar ir apsidžiaugs. Grįši žibančiom akim  :D 

Atsakyti

O ką reiškia dažytis?. Aš pasidažau blakstienas ir kartais lūpas. Net nemoku turbūt dažytis.  

Vst suknelėms noras vis dar yra.jei eičiau į pasimatymą,daug jų pasimatuočiau.🙄

Kai aš esu įvairiose fb pažinčių grupėse, tai matau juk moteris, kurios save reklamuoja.. pudros, blakstienos, šešėliai, ryškios lūpos.. o dažnai ir filtras koks, kuris išlygina raukšles, padidina akis.. Tik va su filtru jau į pasimatymą nenueisi.

Atsakyti

Neturiu patirties asmeninės su pažinčių paieškom, bet draugė mane 'apšvietinėja" daug metų.

Kartą pas ją remontavo vandentiekį, ir tas santechnikas, pusamžis prakaituotas apsileidėlis, pasiūlė jai intymią draugystę. Jai piktai atsisakinėjant, pareiškė, kad "čia tau paskutinis šansas, tai ir sėdėk užrūdijus, senmerge".

Kuo didesnis mulkis, tuo aukštesnės savivertė prieš moterį, atseit, jis gi turi auksinį "tą" instrumentą. Tada labai juokėmės, bet iš tiesų, tai koks mąstymas tų besisiūlančių. :)​ 

Iš tiesų labai panašiai yra tose pažintyse, kuo prasčiau atrodantis, ar toks puskvailis iš šono, tuo didesni reikalavimai moteriai, įvairiais klausimais.

Atsakyti

Tame ir beda, kad  pas mus  ir  kone visoje  Rytu Europoje/Azijoje vyrai turi per auksta saviverte, o moterys per zema.  Neseniai klausiausi  8 metus gyvenancios JAV emigrantes pasakojimo apie tenykstes moteris,  sake, kad mergaites nuo gimino auklejamos  buti princesemis su auksta saviverte,  joms diegiama, kad mergaite yra vertybe, ja turi dievinti vyrai,  o ji turi save priimti tokia, kokia yra , su visais bodypozityvais. Pasakojo, kad gatveje ji ne retai mato, kaip uzsikalcialines, neislendantis is sporto klubu vyrukas eina meiliai susikibes uz ranku su pana neaprepiamu gabaritu.   Ir ji zino savo verte, nebus sitas, bus kitas, cia ne jos problema, o jo, jei jam ji tokia visa nepatinka.  Istekejusi moteris ten yra karaliene, vyras jai skolingas iki grabo lentos, kad ji teikesi uz jo isteketi. Mazdaug taip, gal kiek ir hiperbolizuojama, bet esme tokia. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 07 kovo 2021 - 14:09

Sitaip irgi neiciau. Blakstienos, truputi lupos privaloma. 

Sunaus draugas susipazino intiku su kazkokia vilniete. Jis studijuoja Kaune. Atvare pas sunu ir isvare i pasimatyma. Grizo, nu sako, bendravimas malonus, bet toks jausmas, kad tiesiai is lovos atleke.Nei pasidazius, nei pasitempus. Zo, nepaejo. 

Jaunimas gal kitaip. Anksčiau į visus pasimatymus eidavau pasidažius, blakstienos, kokie veido nelygumai su pudra, lūpos, paleisti plaukai, kvepalai. 

O vakar toks vėjas, nosis praudo, ausys irgi, kojom  šalta pasidarė, ėjom šniurkščiodami nosimis abu. Bet, kalbėtis visai netrukdė tai. Jis dar porą pažįstamų sutiko.

Atsakyti

Labas rytas 🌹

Amadėja, kaip vakar pas uošvius praėjo?

Gerai visai :)

Sakyčiau požiūris į gerą. 

Uošvis gimine pavadino,uošvienė vardą mažybiškai.

Atsakyti

Tame ir beda, kad  pas mus  ir  kone visoje  Rytu Europoje/Azijoje vyrai turi per auksta saviverte, o moterys per zema.  Neseniai klausiausi  8 metus gyvenancios JAV emigrantes pasakojimo apie tenykstes moteris,  sake, kad mergaites nuo gimino auklejamos  buti princesemis su auksta saviverte,  joms diegiama, kad mergaite yra vertybe, ja turi dievinti vyrai,  o ji turi save priimti tokia, kokia yra , su visais bodypozityvais. Pasakojo, kad gatveje ji ne retai mato, kaip uzsikalcialines, neislendantis is sporto klubu vyrukas eina meiliai susikibes uz ranku su pana neaprepiamu gabaritu.   Ir ji zino savo verte, nebus sitas, bus kitas, cia ne jos problema, o jo, jei jam ji tokia visa nepatinka.  Istekejusi moteris ten yra karaliene, vyras jai skolingas iki grabo lentos, kad ji teikesi uz jo isteketi. Mazdaug taip, gal kiek ir hiperbolizuojama, bet esme tokia. :D

Vokietijoj irgi panasiai. Nepatinka- ne mano bedos. Ir vyrai ten daug labiau pasitempe, nei moterys. 

Atsakyti

Noriu į Ameriką...🙄

Atsakyti