pagal ruba sutinka... Vyrams tai tikrai svarbus vaizdas, gal veliau jo ir nebeuzteks, reiks ir smegenu...bet pradzioj uztenka grazaus veidelio... Nors ne..dar paskui praso foto visu ugiu
O jeigu neatsiunti, tai nebebendrauja?
Šiaip ne tavęs gi klausiau O su tavim galime tiesiog padiskutuoti . Sakai moterys renkasi, o vyrai tokie beviltiški, kad svarbu išvaizda gera ir jau negali nepatikti. Čia šiaip ne apie laukinę, o apskritai.Pradzioj jiems isvaizda yra pagrindinis veiksnys. Ir nepasirode man Karynka kvaila, kad ja nusiviltu.
Kad man irgi kažkaip išvaizda .nesakau,kas turi būt bradas pitas(ar kas nors kitas,pgl skonį).
Bet visada pradėdavau draugystę su tuo ,kuris man buvo patrauklus.
Nors subrendus,jau nebeteko megzti jokių pažinčių,nežinau kaip dabar būtų.turbūt ne taip pat kaip niolikos.😀
o kokie vede susireiksmine Parasai, aciu, vede nedomina, tai tiek priraso..ka as prarandu, gerai pagalvok, visi vyrai mergisiai ir tu cia nieko vis tiek nerasi Cia mazdaug tik as esu vertybe
A jo, prisimenu dar ir gyvai ju tokias snekas baruose. O paskui telefas suskamba, ir bega lauk su zmona kalbetis, ala darbo daug, gris velai, tu mieloji eik gult, nelauk