Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

pagal ruba sutinka... smile.gifVyrams tai tikrai svarbus vaizdas, gal veliau jo ir nebeuzteks, reiks ir smegenu...bet pradzioj uztenka grazaus veidelio... smile.gifNors ne..dar paskui praso foto visu ugiu biggrin.gif

O jeigu neatsiunti, tai nebebendrauja? 

Atsakyti

Šiaip ne tavęs gi klausiau :)  O su tavim galime tiesiog padiskutuoti :) . Sakai moterys renkasi, o vyrai tokie beviltiški, kad svarbu išvaizda gera ir jau negali nepatikti. Čia šiaip ne apie laukinę, o apskritai.
Pradzioj jiems isvaizda yra pagrindinis veiksnys. Ir nepasirode man Karynka kvaila, kad ja nusiviltu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 07 kovo 2021 - 12:31

O jeigu neatsiunti, tai nebebendrauja? 

visaip buna...dazniausia bendrauja, bet kartas nuo karto vel periodiskai paprasydami foto :)

Atsakyti

visaip buna...dazniausia bendrauja, bet kartas nuo karto vel periodiskai paprasydami foto :)

Nu taip. Ir moterys lygiai taip pat. Vienoms ugis svarbu, kitai svoris, treciai sixpaku reik. 

Atsakyti

Kad man irgi kažkaip išvaizda .nesakau,kas turi būt bradas pitas(ar kas nors kitas,pgl skonį).

Bet visada pradėdavau draugystę su tuo ,kuris man buvo patrauklus.

Nors subrendus,jau nebeteko megzti jokių pažinčių,nežinau kaip dabar būtų.turbūt ne taip pat kaip niolikos.😀

Atsakyti

As  periodiskai prasyciau is tokiu  banko saskaitos israso.  O siaip tai, durni tie vyrai, naivuoliai, isitikine, kad jie mus renkasi, o ne mes juos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 07 kovo 2021 - 12:37

O tai ką ,jie nesirenka? Kokį nori pamatai ir nusivedi kur reikia?

Atsakyti

o kokie vede susireiksmine :) Parasai, aciu, vede nedomina, tai tiek priraso..ka as prarandu, gerai pagalvok, visi vyrai mergisiai ir tu cia nieko vis tiek nerasi :D Cia mazdaug tik as esu vertybe :D

Atsakyti

Kristij mane jau įtikino,kad nieko padoraus  rast neįmanoma.🙄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 kovo 2021 - 12:56

o kokie vede susireiksmine :) Parasai, aciu, vede nedomina, tai tiek priraso..ka as prarandu, gerai pagalvok, visi vyrai mergisiai ir tu cia nieko vis tiek nerasi :D Cia mazdaug tik as esu vertybe :D

A jo, prisimenu dar ir gyvai ju tokias snekas baruose. O paskui telefas suskamba, ir bega lauk su zmona kalbetis, ala darbo daug, gris velai, tu mieloji eik gult, nelauk  :D​ 

Atsakyti

Kristij mane jau įtikino,kad nieko padoraus  rast neįmanoma.🙄

Imanoma, bet nelengva. 

Atsakyti

Pradzioj jiems isvaizda yra pagrindinis veiksnys. Ir nepasirode man Karynka kvaila, kad ja nusiviltu. 

Aš gi jos nekritikuoju. Nemačiau nei kaip ji atrodo, nei ką. Pasidomėjau, kaip jai atrodo, kokį įspūdį jam paliko. Tiek.

Atsakyti