Labas rytas 🌹
Amadėja, kaip vakar pas uošvius praėjo?
Iš vienos fb grupės vyro postas apie pažintį su moterimi.
„„„Pakalbame apie tas vieninteles ir "BRANGIAS" moteris. va cia viena zvaigzde yra , kuri daug filosofuoja apie santykius. jei kas dar nepazystate, pristatysiu , (vardas pavardė tos moters) va cia tai motera, apsukri, ismani.. Apsukri - klausymas kyla kodel ? na va , sugeba motera su 5 vyrais santykius palaikyt vienu metu. 🙈 vienas Norgej uzdarbiauja , va sako tu mano vienintelis , as taves lauksiu, gyvenam kartu , tu tik man €€€ atsiusk , na nes sunkus dabar metas gi.. va masina sugedo , reikia naujos , na ka , zmogelis paeme nauja BMW.. ( padeveta ) . va zmogus net pinigu dave kad atostogu isskristu, ir va susitikom mes.. na viskas kaip ir liuks.. zodziu , uzsimezga santykiai.. na ir taip nutiko , kad visa ta nesamone su COVID prasidejo, va sedi namie vargse, na negaliu as gi taip savo mylimaja palikti, kagi, siunciam pinigu.. na nes motera tai graziai sneka, tu mano vienintelis ir t.t.😍 ok , na jau metai laiko cia viskas ok , zodziu, padedam issimoket buto kredita, darom remontus.. na va , man per metus tai kainavo apie €15 000. o va paskui kai perkunas is giedro dangaus.. cia vienas paraso, cia kitas paraso, na susirinkome keturiese, bet buvo ir daugiau tu "vieninteliu"..🤣🤣 zodziu vyrai , jei jus irgi siuo metu tas vienintelis, susimastykit..😉”””
Gudriai moteriškė sukosi
O pas mus ziema, plia, grizo. Atsikeliau po 9, nuejau i tulika, virtuveje pakeliau roletus, pasidairiau po kiema - zadeto sniego ne kvapo, viskas pilkai zalia, uf, apsidziaugiau ir grizau lovon. Po 15 min islipau , dirstelejau pro langa ir nusterau - viskas balta balta. Dabar apstojo snigti, po truputi tirpsta.