Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Labas rytas 🌹

Amadėja, kaip vakar pas uošvius praėjo?

Atsakyti

Labas rytas, lyja sninga, nesuprasi, bjaurus oras.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 03 07, 07:04)
<p>Su žemaičiais nieko bendro neturiu,tai nieko nevartoju.</p>
<p>Kartą važiavau traukiniu iš Klaipėdos namo ir prilipo žmonių Plungėj ir tik kažkur apie Vievį supratau,kad čia lietuviai,o ne kažkokie užsieniečiai.😀😀😀</p>

man panasiai yra buve, tik biski trumpiau..nuo Telsiu iki Plunges biggrin.gif Ilipo 3 mergaites, taip pusbalsiu kalbejo, kuri laika nesupratau, kad cia lietuviskai biggrin.gif O juk pati 14m pragyvenau su zemaiciu...
Atsakyti

Iš vienos fb grupės vyro postas apie pažintį su moterimi.

„„„Pakalbame apie tas vieninteles ir  "BRANGIAS" moteris. va cia viena zvaigzde yra , kuri daug filosofuoja apie santykius. jei kas dar nepazystate, pristatysiu , (vardas pavardė tos moters) va cia tai motera, apsukri, ismani.. Apsukri - klausymas kyla kodel ? na va , sugeba motera su 5 vyrais santykius palaikyt vienu metu. 🙈 vienas Norgej uzdarbiauja , va sako tu mano vienintelis , as taves lauksiu, gyvenam kartu , tu tik man €€€ atsiusk , na nes sunkus dabar metas gi.. va masina sugedo , reikia naujos , na ka , zmogelis paeme nauja BMW.. ( padeveta ) . va zmogus net pinigu dave kad atostogu isskristu, ir va susitikom mes.. na viskas kaip ir liuks.. zodziu , uzsimezga santykiai.. na ir taip nutiko , kad visa ta nesamone su COVID prasidejo, va sedi namie vargse,  na negaliu as gi taip savo mylimaja palikti, kagi, siunciam pinigu.. na nes motera tai graziai sneka, tu mano vienintelis ir t.t.😍 ok , na jau metai laiko cia viskas ok , zodziu, padedam issimoket buto kredita, darom remontus.. na va , man per metus tai kainavo apie €15 000.  o va paskui kai perkunas is giedro dangaus.. cia vienas paraso, cia kitas paraso, na susirinkome keturiese, bet buvo ir daugiau tu "vieninteliu"..🤣🤣  zodziu vyrai , jei jus irgi siuo metu tas vienintelis, susimastykit..😉”””

Gudriai moteriškė sukosi  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 07 kovo 2021 - 11:22

Karynka, ka del kavalieriaus sumastei? 

Atsakyti

Nieko iš esmės. Manau, dar susitiksiu, tik nepaskubom.  

Atsakyti

O dėl to vienintelio vyro tai ką. Gi žinom, kad moterys meluoja geriau 😄😄😄

Tiek vyrai čiulba, makaronus kabina, tiek moterys. Ne visi ir ne visos. Bet yra ir tų, ir tų 😊

Atsakyti

Nieko iš esmės. Manau, dar susitiksiu, tik nepaskubom.  

O kaip manai, tu jam patikai? 

Atsakyti

O kaip manai, tu jam patikai? 

Grazi jinai, nu kaip nepatiks, o dar daug jaunesne. 

Atsakyti

Grazi jinai, nu kaip nepatiks, o dar daug jaunesne. 

Šiaip ne tavęs gi klausiau :) 

O su tavim galime tiesiog padiskutuoti :) . Sakai moterys renkasi, o vyrai tokie beviltiški, kad svarbu išvaizda gera ir jau negali nepatikti. Čia šiaip ne apie laukinę, o apskritai.

Atsakyti
pagal ruba sutinka... smile.gif Vyrams tai tikrai svarbus vaizdas, gal veliau jo ir nebeuzteks, reiks ir smegenu...bet pradzioj uztenka grazaus veidelio... smile.gif Nors ne..dar paskui praso foto visu ugiu biggrin.gif
Atsakyti

O pas mus ziema, plia,  grizo.  Atsikeliau po 9, nuejau i tulika,  virtuveje pakeliau roletus, pasidairiau po kiema - zadeto sniego ne kvapo, viskas pilkai zalia, uf, apsidziaugiau ir grizau lovon. Po 15 min islipau , dirstelejau pro langa ir nusterau - viskas balta balta.  Dabar apstojo snigti, po truputi tirpsta.

Atsakyti