Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vat exas iskart krito i aki. Nu ir sudas. 

Žinok aš irgi galvoju, kad... ne rodiklis 🤣

Nors man su mb pirmas jau pasimatymas, sakykim, buvo tiesiog mielas  bet ne ten wow kažkas :) 

Išvis aš buvau darbe su vaiku, o tas pakvietė į kavinę po darbo, tada dar parke buvom. Vaikas pažaidė aikštelėj, mes pakalbėjom. 

Po to susitikdavom kone kasdien 🙂

Bet pas mane su visais santykiais taip.

Atsakyti

Nustebinot, kad va jau trims jums iškart net nepatiko, o išsirutuliojo į gyvenimą vis tiek.

Bet gi tau ne 20 metu, kad to nezinotum.  Mano manymu, vieni vyrai tinka pramogai, kiti  bendram gyvenimui. :D

Atsakyti

Nu kokia faina ta zemaiciu tarme, tai negaliu. :D

Atsakyti

Bet gi tau ne 20 metu, kad to nezinotum.  Mano manymu, vieni vyrai tinka pramogai, kiti  bendram gyvenimui. :D

Tiiiikrai taip, dviemsimtaisprocentu. 

Atsakyti

Nu kokia faina ta zemaiciu tarme, tai negaliu. :D

As tai myliu zemaiciu kalba.  :D​ 

Atsakyti

Juo, zemaiciu kalba. Tarme  netinka sakyti.

Atsakyti

Geri ju keiksmazodziai:

aplamis, kliunkis, kloika, 

kliuokvarnis, posgalvis, aviepeza, vepeza, lebeda, veštakis, senbezda, nūspruoga, 
kūtvala, navala, nevėspruotis, triedmarė...  :D​ 

Atsakyti

Triedmare geras. :laugh:   jeigu dar tiksliai zinociau, ka tas reiskia... Tik isivaizduoti galiu.

Atsakyti

Vis tiek maniau, kad turi patikt iškart  :D  bet aš tos patirties su vyrais ne per daugiausiai turiu, tai gal todėl  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vis tiek maniau, kad turi patikt iškart  :D  bet aš tos patirties su vyrais ne per daugiausiai turiu, tai gal todėl  :rolleyes:​ 

Ne todel. Arba nebutinai todel. :)

Atsakyti

Triedmare geras. :laugh:   jeigu dar tiksliai zinociau, ka tas reiskia... Tik isivaizduoti galiu.

triedzianti Mare, nu. Trizne :D

Kloika, lebeda tai man prigije, vartoju. 

Kluika tai zioplys kiek lengvesne forma, o lebeda tai letas, issziojes. 

Atsakyti

Su žemaičiais nieko bendro neturiu,tai nieko nevartoju.

Kartą važiavau traukiniu iš Klaipėdos namo ir prilipo žmonių Plungėj ir tik kažkur apie Vievį supratau,kad čia lietuviai,o ne kažkokie užsieniečiai.😀😀😀

Atsakyti