Jo, nu pirma diena sunkesnė, paskui tik lengvyn. Aš savosios nesugebėjau nusaugot, kad ant lovų nešokinėtų Tai gerai, kad viskas gerai baigėsi su siūlėm. Bet va, sugebėjo šokinėt iškarto o ji gi mažutė, jai ant lovos užšokti, tai yra rimtas reikalas. Pvz miegame nakčiai į lovą ji turi laiptuką tokį, aš padarius. Nes užsimiegojus neužšoka. Cypdavo, kad įsikelčiau... O vidury nakties ji eina vandens lakt.
Laparoskopu tik kiausides isgnybia, gimda lieka. Tai lieka vezio galimybe. Nu ne, jei jau daryt, manau, tai daryt pilnai.
Pas mano ciūcę tai gal +-1-2 cm tam tarpe randukas. Išimta gimda, išimtos kiaušidės....
Pas maniske neimanoma rasti to rando, staigiai jis dingo. Pas mamos bultike irgi vos iziurimas.
Pas maniškę tai yra kaip siūliukas toks. Kadangi pilvas beveik plikas, tai matosi man.
Bet kažkas traukė eit ir antrą, trečią, ketvirtą? Kas traukė?
Manęs tai labai netraukė, gal tiesiog jo atkaklumas buvo tas dalykas. Pradžioj jis man atrodė toks nesubrendęs jauniklis 😁 bet po biški, po biški ir kažkaip atsirado ta trauka, po to ir tas įsimylėjimo laikotarpis. Po jo sekė pykčių laikotarpis, kai jai visai nedaug trūko, kad išsiskirtumėm, jau pradėjus buvau butų dairytis. Bet kažkaip susigyvenom.
Buvo anksčiau tokia pažintis, kai jau labai patiko dar realiai nemačius. Aišku, kai susitikau, tai viskas kaip pro rūką, tiko, patiko ir traukė. O buvo, pasirodo, toks povas, kad vaje... ir mergišius.
Kažkaip, visad maniau, kad turi žmogus patikt iš karto ir traukt. Jeigu ne, tai jau nieko nebus Bet tada faktas, kad viską matai per susižavėjomą, o tai juk laikina, keli mėnesiai ar kiek ten, nebeatsimenu jau. O kas tada.. būni įsivažiavus jau ir ką daryt. Va šito labiausiai nenoriu jau, to nėrimo stačia galva.
Nustebinot, kad va jau trims jums iškart net nepatiko, o išsirutuliojo į gyvenimą vis tiek.
Buvo anksčiau tokia pažintis, kai jau labai patiko dar realiai nemačius. Aišku, kai susitikau, tai viskas kaip pro rūką, tiko, patiko ir traukė. O buvo, pasirodo, toks povas, kad vaje... ir mergišius.
Kažkaip, visad maniau, kad turi žmogus patikt iš karto ir traukt. Jeigu ne, tai jau nieko nebus Bet tada faktas, kad viską matai per susižavėjomą, o tai juk laikina, keli mėnesiai ar kiek ten, nebeatsimenu jau. O kas tada.. būni įsivažiavus jau ir ką daryt. Va šito labiausiai nenoriu jau, to nėrimo stačia galva.
Iš patirties sakyčiau taip: jei nėra atstumiantis, erzinantis, tai tada verta dar kartą susitikti. Nes tikrai ne iš pirmo karto viskas įvyksta.
Net su neminėtinu tai nebuvo iš pirmo susitikimo, man jis pradžioj nelabai patiko 🤭🤭🤭
Aš tai net galvoju. Su pirma meile iš pirmo susitikimo (bet truko jis vos ne pusę paros), su ex vyru iš pirmo gyvo pasimatymo, bet irgi ilgai truko, o į dabartinį, per pirmą susitikimą nežiūrėjau kaip į kažkokį variantą, nes jis išvis su mergina buvo.
Vat exas iskart krito i aki. Nu ir sudas.
FB_IMG_1615062611030.jpg 61,87KB 0 Parsiųsta kartų