Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kaip žmogus užsiklojęs, visada taip? Fėja.

Atsakyti

Mūsiškei ruja, tai Dieve padėk, pusė galvos man plyšta iš skausmo, vaikas kariasi ant rankų, o šuo prie durų ištisai cypia 🤦‍♀️ jau prie laiptinės turim ir nuolatinį kavalierių, kažkas net valgyt padėjo...

Kokio velnio nesterilizuojat? 

Atsakyti

Kaip žmogus užsiklojęs, visada taip? Fėja.

Užsiklojus ir net galva po kaldra būna. Nežinau, kaip kvėpuoja. Pradžioj bijojau, kad uždus tas šuniukas....Bet kažkaip jai deguonies daug nereik gal 😄😄😄

Atsakyti

Po kokio trecio, ketvirto karto. 

Bet kažkas traukė eit ir antrą, trečią, ketvirtą? Kas traukė?

Atsakyti

O bože, Mona .... 

O kavalierius tai čia kokios veislės, kokio dydžio?

Mano ciūcia tai sterilizuota. Aš nenorėjau jokių šuniukų savo ciūcei tai pirma, o antra, ji be dokumentų, tai ir šiaip jau sąmoninga ir protinga būtų nedauginti mums šuniukų.

Tai ir mes jokių palikuonių nenorim,bet va vis gaila pjaustyt.. bet matyt teks. 

Kavalierius kažkoks lenciūginis "Rikis" 😊 bet dar pora ateina panašių... ir ištisai loja jie čia palei laiptinę, o mūsiškė cypia. Bet pirmą kart taip ryškiai, iki šiol juokdavomės, kad ji visai neseksuali, nes nebūdavo bernų 🤭

Atsakyti

Savo MB pirmą kartą pamačiau, kai buvau kartu su drauge. Jis ėjo ne pas mus, praėjo pro šalį ir mes abi sureagavom, pasijuokėm kažkaip abi sau iš jo.... Aš gal kadangi niekad nemaniau, kad mes galėtume būti pora, tai ir papletkavodavom kažką, nepamenu ir pasijuokdavom, kaip rašiau... Bet jis pradėjo man dėmesį rodyt po kelių metų. Tada aš į jį pažiūrėjau kitom akim. Patikt pradėjo. O paskui ir labai. Ir ta draugė palaikė mūsų draugystę, džiaugėsi už mus. Ir va, bus vasarą 20 metų vestuvių metinės.

Atsakyti

Užsiklojus ir net galva po kaldra būna. Nežinau, kaip kvėpuoja. Pradžioj bijojau, kad uždus tas šuniukas....Bet kažkaip jai deguonies daug nereik gal 😄😄😄

Musiske po kakdra  stebiuosi, kaip jai oro netruksta. 

Bet kažkas traukė eit ir antrą, trečią, ketvirtą? Kas traukė?

Nu normalaus zmogaus praspjaut nenorejau neisitikinus. 

Atsakyti

Kavalierius kažkoks lenciūginis "Rikis" 😊 bet dar pora ateina panašių... ir ištisai loja jie čia palei laiptinę, o mūsiškė cypia. Bet pirmą kart taip ryškiai, iki šiol juokdavomės, kad ji visai neseksuali, nes nebūdavo bernų 🤭

Gaila pjaustyt, sutinku.

Ir po operacijos nėra jau taip viskas lengva. Tas kelias dienas labai prižiūrėjau, labai gaila buvo. Nu bet gyvenam patogiai.... Tikiuosi, kad gerą sprendimą priėmiau, kad nėra jai to instinkto, kad ramu jai labiausiai.

Jei planuotum sterilizuoti, gal geras laikas, kol tu namie, kol ne darbe. Paslaugysi, paguosi .... ❤

Atsakyti

Koks ten gaila, ant rytojaus jau visai gerai jauciasi. Tau dabar daugiau skauda, kaip tai sunei sksudetu. 

Atsakyti

Koks ten gaila, ant rytojaus jau visai gerai jauciasi. Tau dabar daugiau skauda, kaip tai sunei sksudetu. 

Tikriausiai. Dabar jau atsirado kalių kastracija laporoskopinė, tai gal pavasarį galvoju reiks daryt. 

Atsakyti

Tikriausiai. Dabar jau atsirado kalių kastracija laporoskopinė, tai gal pavasarį galvoju reiks daryt. 

Jos, girdejau, neapsimoka. Vaiku nebuna, bet ruja buna. 

Atsakyti

Jos, girdejau, neapsimoka. Vaiku nebuna, bet ruja buna. 

Ane? Net nepagalvojau, kad taip gali būt. 

Atsakyti