Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kreivos rankos pas mane. Dažau antakius salone tik. Bet dabar labai jau seniai bebuvus....lapkritį gal...

Taigi oda nenusidazo, tik plaukeliai. Gali but ir kreivos 

Atsakyti

Kreivos rankos pas mane. Dažau antakius salone tik. Bet dabar labai jau seniai bebuvus....lapkritį gal...

Pas mane ne tik kreivos, o dar savęs ir skriausti negaliu, kaip gi pešioti plaukelius 🙊. Irgi einu, kad sutvarkytų.

Atsakyti

Nei verta, nei neverta, išdrįsau susitikt su žmogum, kur bendrauju nuo praeitos vasaros. Kolkas nežinau, minčių tuščia.

Atsakyti

Nu man gydytoja sakė penktadienį, kad dar pora dienų gali skaudėti (jei čia nuo to, ką ji tvarkė). Tai dar laukiu, o jei nepraeis tai reiks gal kaip siūlot bandyt pas žandikaukio chirurgą ar dar kažkur. 

Atsakyti

Nei verta, nei neverta, išdrįsau susitikt su žmogum, kur bendrauju nuo praeitos vasaros. Kolkas nežinau, minčių tuščia.

Tai čia tas, apie kurį rašei? Vis tiek kažkoks įspūdis suaidaryt turėjo 🙂 

Pvz ar eisi antrą kartą, jei pasiūlys? 

Atsakyti

Nu tai su tuo paciu, kur rasei?

Ar yra noras dar susitikt? 

Atsakyti

Tai čia tas, apie kurį rašei? Vis tiek kažkoks įspūdis suaidaryt turėjo 🙂 

Pvz ar eisi antrą kartą, jei pasiūlys? 

Nu tai su tuo paciu, kur rasei?

Ar yra noras dar susitikt? 

Tas pats. Ėjau be jokių lūkesčių.  Nežinau ar noriu susitikti dar, gal reikėtų, kad būtų aiškiau. 

Atsakyti

Jis kiek vyresnis.

Atsakyti

Jis kiek vyresnis.

Kiek tas "kiek"? 

Atsakyti

Jis kiek vyresnis.

Bet jo amžių žinojai eidama susitikti ar tau tai buvo siurprizas?

Atsakyti

Laukiu rytdienos, įdomu kaip gausis. Užplaukia man kartais. O taip norėtųsi dietos pasilaikyt rimčiau.

Priedas  20210306_191445_copy_2832x2124.jpg   80,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Buvau pasimatyme. Reik suvirškint  :rolleyes:​ 

Kaip bendravosi? Kaip jausmas?

Atsakyti