Pietūs 😋
Pietūs 😋
niam niam
Tikrai nesąmonė, jeigu bėda kanale būna, juk net poliklinikoj pragręžia, vaistų uždeda ir jau palengvėja. O čia diena iš dienos.. tik komplikacija bus nervą palietus betaisant.
Bulviniai blynai su lašiša? Dar nesu taip mačius
Buvau pasimatyme. Reik suvirškint
A verta buvo eit?
Tikrai nesąmonė, jeigu bėda kanale būna, juk net poliklinikoj pragręžia, vaistų uždeda ir jau palengvėja. O čia diena iš dienos.. tik komplikacija bus nervą palietus betaisant.
Bulviniai blynai su lašiša? Dar nesu taip mačius
Su lašiša ir varške 😋👍
Neeee, nei lasisa, nei varske netinka. Su grietine niam
Mes tau padesim
Pas mus buvo cenachai. Dabar , vakarop prigulsiu prie laptopo su
Ai, aš kažkaip uždengta jaučiaus ir nieko nesidažiau kelis mėnesius. O šiandien antakiams pieštuką nusipirkau kažkokį, kokio dar nebandžius. Tai jau pabandžiau, fainiai, visai pOtiko
As kai pradejau antakius dazyt su dazais pati, beveik nebenaudoju kitu priemoniu, tik pasukuoju. Ot durna buvau, kad taip ilgai delsiau su dazymu.
Neeee, nei lasisa, nei varske netinka. Su grietine niam
Buvo. Mažoji valgo tik su grietine, o MB su didžiąja su spirgais ir grietine.
O man dar skanu su varške ir spirgais Keistas derinys, bet pas mus darbe virdavo virtų bulvių cepus su varške ir duodavo spirgų su grietine padažą prie jų. Ujei, kaip man būdavo skanu
As kai pradejau antakius dazyt su dazais pati, beveik nebenaudoju kitu priemoniu, tik pasukuoju. Ot durna buvau, kad taip ilgai delsiau su dazymu.
Kreivos rankos pas mane. Dažau antakius salone tik. Bet dabar labai jau seniai bebuvus....lapkritį gal...