Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pietūs 😋

Atsakyti

Pietūs 😋

niam niam  :essen:​ 

Atsakyti

Tikrai nesąmonė,  jeigu bėda kanale būna, juk net poliklinikoj pragręžia, vaistų uždeda ir jau palengvėja. O čia diena iš dienos.. tik komplikacija bus nervą palietus betaisant.  

Bulviniai blynai su lašiša? Dar nesu taip mačius  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 06 kovo 2021 - 18:01

Buvau pasimatyme. Reik suvirškint  :rolleyes:​ 

Atsakyti

A verta buvo eit?  :D​ 

Atsakyti

Tikrai nesąmonė,  jeigu bėda kanale būna, juk net poliklinikoj pragręžia, vaistų uždeda ir jau palengvėja. O čia diena iš dienos.. tik komplikacija bus nervą palietus betaisant.  

Bulviniai blynai su lašiša? Dar nesu taip mačius  :D​ 

Su lašiša ir varške 😋👍

Atsakyti

Neeee, nei lasisa, nei varske netinka. Su grietine niam :wub:​ 

Atsakyti

Mes tau padesim :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mus buvo cenachai.      Dabar   c096.gif, vakarop prigulsiu prie laptopo su n055.gif

Atsakyti

Ai, aš kažkaip uždengta jaučiaus ir nieko nesidažiau kelis mėnesius. O šiandien antakiams pieštuką nusipirkau kažkokį, kokio dar nebandžius. Tai jau pabandžiau, fainiai, visai pOtiko :nail:

As kai pradejau antakius dazyt su dazais pati, beveik nebenaudoju kitu priemoniu, tik pasukuoju. Ot durna buvau, kad taip ilgai delsiau su dazymu.

Atsakyti

Neeee, nei lasisa, nei varske netinka. Su grietine niam :wub:​ 

Buvo. Mažoji valgo tik su grietine, o MB su didžiąja su spirgais ir grietine.

O man dar skanu su varške ir spirgais  :bigsmile: Keistas derinys, bet pas mus darbe virdavo virtų bulvių cepus su varške ir duodavo spirgų su grietine padažą prie jų. Ujei, kaip man būdavo skanu  :essen:​ 

Atsakyti

As kai pradejau antakius dazyt su dazais pati, beveik nebenaudoju kitu priemoniu, tik pasukuoju. Ot durna buvau, kad taip ilgai delsiau su dazymu.

Kreivos rankos pas mane. Dažau antakius salone tik. Bet dabar labai jau seniai bebuvus....lapkritį gal...

Atsakyti