Mona, kaip skausmas danties? Nepraėjo?
Nea, žiauru. Duše tai galvojau numirsiu, nes į šilumą žiauriai reaguoja.
Geriau tik lauke būnant, nes vėsu. O namie vis šaltą vandenį geriu, kažkiek irgi nuima, bet tik tam kartui, kol burnoj.
Jau kaip man nemaišo tos kaukės, tai nežinau.. Pripratau. O visi nusimetė lauke, nežiūrint atstumų, ir vėl nesusipratimai, pamiršta į parduotuvę užsidėt.
Aš tai turbūt vaikščiosiu ir pasiskiepijus su kauke
Be to, ant kaktos tai nebus parašyta, kad "aš paskiepyta, man imunitetas susiformavo, ir aš nieko neužkrėsiu".
Tai viskas yra taip ir aš UŽ, kad visi nešiotų, nes ką, su ženklu vaikščioti tiems paskiepytiems 😄😄😄😄
Bet norisi man be kaukės kvėpuoti. Dabar galima lauke be kaukės, tai aš aišku, kad be jos einu. Pasidažyti net stimulas atsirado. Tai pritryniau spuogą ant nosies...ai... niekaip graži nebūsiu 😄😄😄
Darbe pvz, na norėtųsi be kaukės būti. O vis tiek, jei einam į koRidorių, tai reikia ją užsidėti. O norėtųsi nesidėti. Visgi, skiepą gavus esu...
Man maiso labai. Parduotuvej neapsikenciu, maunu kuo greiciau Tragedija, tikrai. Bet nieko nepadarysi.
Aš tai jau atradus savo. Respiratoriaus tipo su geležiuku ties viršunosiu. Turėjau pilkų, juodos jau baigiais, liko dar baltų krūva. Man nieko nėra geriau, ir kvėpuot netrukdo, ir ertmė susidaro, kalbėti galima. Esu prakalbėjusi valandą, nei sušlapo, nei trukdė. Nuo to laiko tik tokias dėviu.
Aišku, be kaukių geriau. Kas gali prieštarauti.
Tai viskas yra taip ir aš UŽ, kad visi nešiotų, nes ką, su ženklu vaikščioti tiems paskiepytiems 😄😄😄😄
Bet norisi man be kaukės kvėpuoti. Dabar galima lauke be kaukės, tai aš aišku, kad be jos einu. Pasidažyti net stimulas atsirado. ..
Man pasidažyti visada yra stimulas, ypač dabar, kai nieko nesimato, tik akys. Nu kaip arabė su hidžabu (ar burka). Akys tai matosi.
Geriau tik lauke būnant, nes vėsu. O namie vis šaltą vandenį geriu, kažkiek irgi nuima, bet tik tam kartui, kol burnoj.
Nu čia tai kažkokia nesąmonė.
Į KMUK žandikaulio kliniką skambint kalbėt su jais, nes nu ne są mo nė
O va tikrai, galėtų kokį įsegamą ženklelį leist nešiot, ar badžą. Būtų aišku ir niekas nešoktų į šalį, ir nesipiktintų.
Uzdegimas ten baisus. Nu siaubas kazkoks.
Tokį pojūtį prisimenu iš tų laikų, kai tą danties nervą užmušinėdavo su vaistais. Kelias val. tik su vėsiu vandeniu burnoj, skausmas žiaurus.
Kažkas čia ne taip. Nusikankinsi, jei skausmą odontologijai priskirsi.
Pinotija, 06 Kov 2021 - 17:27, parašė: Man pasidažyti visada yra stimulas, ypač dabar, kai nieko nesimato, tik akys. Nu kaip arabė su hidžabu (ar burka). Akys tai matosi.Ai, aš kažkaip uždengta jaučiaus ir nieko nesidažiau kelis mėnesius. O šiandien antakiams pieštuką nusipirkau kažkokį, kokio dar nebandžius. Tai jau pabandžiau, fainiai, visai pOtiko
http://www.zalgiriok...rgijos-centras/
Va, Zalgiry yra.