Nu tai nebendrauk visai su jo šeima, nebus preteksto rašyt, kad pykstatės. Ojei.... uždaryk visus kelius....
Aš pavyzdį turiu savo mamos - baigėsi bet kokie draugiški ir nedraugiški pokalbiai. Viskas. Laba diena, kai ateidavo ir viso gero, kai jis išeidavo. Kaip kabinsies, jei nėra už ko? Tai praeitį tąsydavo. Iki gyvenimo pabaigos turbūt..... Nes 10 metų nemačiau, paskui tik karstą atsiėmiau. Nu žodžiu, Amadėja.... gal ne tavo charakteriui taip, nžn...
Tai tąso skolas menamas, nuosksudas, kad apgavau. Dabarty nėr ką tąsyt. Bet vaikas tai tą tėvą myli tik jau mato, kad jis elgias blogai.
Bet susitarimo tu turi laikytis, Amadėja. Jei sutarta 7, tai 7.
Parašė pusę 7 ar be 15 net. Nebuvo sutarimo jokio.
Nu exas tikrai taip jaučiasi irgi. Tik visiškai nevaldo emocijų.
Parašė pusę 7 ar be 15 net. Nebuvo sutarimo jokio.
Aaaaaaa
Tai gal raštu tarkitės, kada vaiką pasiims. Ir minimum laiką nusistatykit. Pvz minimum prieš 8 valandas turi pranešti, kada pasiims vaiką. Ir tiksliai to laikytis. Abiems. Pasirašyti tokį dokumentą tarp savęs....
Aaaaaaa
Tai gal raštu tarkitės, kada vaiką pasiims. Ir minimum laiką nusistatykit. Pvz minimum prieš 8 valandas turi pranešti, kada pasiims vaiką. Ir tiksliai to laikytis. Abiems. Pasirašyti tokį dokumentą tarp savęs....
Reiktų keist sutartį tą, bet ten vargelio būtų, nes jis nesąmonių norės... Bet daeisim iki teismo vistiek vieną dieną.
Dar nori, kad alimentus mažinčiau, bet aš netikiu, kad tas duotų taiką.
Tai tąso skolas menamas, nuosksudas, kad apgavau. Dabarty nėr ką tąsyt. Bet vaikas tai tą tėvą myli tik jau mato, kad jis elgias blogai.
Tai ir tąsys. Iki smerties. Susitaikyk.
Vaikas mato, kad elgiasi blogai. Pakalbat, net pas psichologę einat 👍
Ne exo nesąmonėm, o vaiku rūpinkis. Nebendrauk su juo, na, parašys kažką, vaikas tau pasakys kažką, ko tėvas plyšauja, atrask vaikui ramų atsakymą.... kitaip nebus. Turi padaryti, kad vaikas tavimi pasitikėtų. Gal vaikas tik informavo, nu ok, ačiū, kad informavai. Ir tiek. Po ilgo laiko tai gal kažkas ir pasikeistų, kai exas žinotų, kad tu neatsakysi...
Vaiku ir rūpinuos.
Pasitiki vaikas. Išsipasakoja. Dėl šito lb.ok viskas
Skambinsiu gal vt pasikalbėt. Gal ką pasiūlys
O šiaip pasakiška diena. Ką veikiat?
Amadėja, vaiku rūpinies ir daug dėl jo darai tikrai, o exu nesirūpink visai. Stenkis 😄 Suprantu, nu išprovokuoja jis....
Kaip paskiepytieji jaučiasi? Gal jau viskas gerai?
Va, jau ir Dalai Lama pasiskiepijo
<p> </p>
<p>Pasitiki vaikas. Išsipasakoja. Dėl šito lb.ok viskas </p>
<p> </p>
<p>Skambinsiu gal vt pasikalbėt. Gal ką pasiūlys </p>
<p> </p>
<p>O šiaip pasakiška diena. Ką veikiat?</p>
Maniškė pas tėtį, tai man relax diena.Laikas tik sau. Pasivaikščiojimas su šunim, knyga, kokį filmą pažiūrėt.Gal kugelį išsikept, tik nežinau koks skaniausias, patarkit
Aš tai buvau apsipirkti, nes MB keps bulvinius blynus, tai sūdytos lašišos pasipirkau, varškės...
O dabar tai stalo žaidimą žaisim 👍