Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O mokslus paleist? Nu nespėja jis darbo dienom, sutart, kad savaitgalilį darytų neišeina, o ir vaikų tabūnas ten. Plius pats norėjo baigt. 

NEŽINAU. Man reik konsultacijos kaip daryt. 

Visada ir leisdavau, bet mažiau peklos dėl to nebuvo, o api pinigus, nes juose esmė visa. Apie juos kiekvienoj jo žinutėj. 

Tos žinutės tau, o ne vaikui. Turi noro save kankinti, gauk, skaityk, atrašinėk, aiškinkis. Bet dviese. Nedaryk trikampio. Nereikia, kad vaikas nei žinotų, nei nujaustų apie tavo tokį pomėgį.

Jeigu tai ne pomėgis. Neskaityk, neatrašinėk, nesiaiškink, ignoruok...

Atsakyti

Bet iš kur tu žinai tokias detales. Toks jausmas, kad slaptą kamerą ten instaliavus. 

Nu tai ji man pati gi parašo. Mes bendraujam. 

Turi ji ten tokį galvos skausmą dar jo ex "žmoną", su kuria kažkaip ten neoficialiai buvo susituokę, tai ji vis manęs paklausia kažko. Ir apie kitas "drauges".

Būna aš jai parašau. Paklausiu jas nutiko, nes tie exo psichavimai paprastai ne iš lempos.

Būna ji man rašo ar aš žinau kada paims vaiką ir kur važiuos (kai susipykę).

Ji labai fainas žmogus. Labai geras žmogus. 

Vaikas ją myli. 

Atsakyti

Ai, man nesuprantamas toks modelis. Geriau einu mėsos pamarinuosiu  :D​ 

Atsakyti

Tos žinutės tau, o ne vaikui. Turi noro save kankinti, gauk, skaityk, atrašinėk, aiškinkis. Bet dviese. Nedaryk trikampio. Nereikia, kad vaikas nei žinotų, nei nujaustų apie tavo tokį pomėgį.

Jeigu tai ne pomėgis. Neskaityk, neatrašinėk, nesiaiškink, ignoruok...

Pradedu ignoruot, pradeda intensyviai rašyt vaikui.

O jis "mama, tėtis vėl". To seniau niekad nebūdavo, bet aš visad atrašydavau seniau. 

Dabar irgi būna atrašau trumpai, bet nebesiveliu. Tai ima psichuot. 

Aš jaučiu siunta, nes nesigauna manęs išgasdint. Nebegali manęs kontroliuot. Nebestingstu iš baimės, o jam reik kontroliuot visus. Jei tik kas jo neklauso, tai ima siust. 

Atsakyti

Kodėl negali nebendraut išvis su juo, parašyk, įdomu. Tik vaiko paėmimo klausimu. Kas atsitiks tau, jei ignoruosi visas jo žinutes? Vaikui irgi galima pasakyti, kad neatrašinėtų į jo marazmus, tik tai, kas liečia jį patį. Nes dabar atrodo, kad esi auka ir tau patinka ja būt.

Atsakyti

Bet jis galvą vaikui gi kvaršina. Kad aš nebendrausiu, tai nieko nepadės.

Tai neužtildysi gi tu jo. Ir kvaršins iki pabaigos. Turbūt. Mano tėvas tai taip darė, kol aš nusprendžiau daugiau jo nematyti. Bet rašiau, kaip paskui tardytojas išsikvietė... žodžiu. Toks jau kryžius vaikui bus. Ir labai svarbu, ką tu vaikui kalbėsi ir kaip elgsies tu. Kai abu vaidosi, tai būna labai neaišku, kuris čia teisus. Abu labai vienodai atrodo. Todėl nuo jo atsiriboti yra labai svarbu, kad vaikui būtų aišku. Paaiškinsi jam, kad dėl va tokio jo elgesio neišeina bendrauti....

Atsakyti

Tai jis vaikui verkia amžiais, kad aš jį apiplėšinėju, kad per mane jis ir su nauja šeima pykstas ir t.t.ir pan. Žoooodžiu nežinau.

Nu tai nebendrauk visai su jo šeima, nebus preteksto rašyt, kad pykstatės. Ojei.... uždaryk visus kelius.... 

Aš pavyzdį turiu savo mamos - baigėsi bet kokie draugiški ir nedraugiški pokalbiai. Viskas. Laba diena, kai ateidavo ir viso gero, kai jis išeidavo. Kaip kabinsies, jei nėra už ko? Tai praeitį tąsydavo. Iki gyvenimo pabaigos turbūt..... Nes 10 metų nemačiau, paskui tik karstą atsiėmiau. Nu žodžiu, Amadėja.... gal ne tavo charakteriui taip, nžn...

Atsakyti

Bet jei spardo buto duris?tai gal reiktų kažkur kreiptis?

Nu galima kviest policiją. Čia gi chuliganizmas....

Atsakyti

Tai ne susitarimas, o įsakymas.  Pasakė, kad 7 atvažiuoja ir vaikas turi jo jau lauke laukt ir aš privalau tuo pasirūpint.  Ir privalau padaryt, kad pamokas padarytų iki tada, kai atvažiuos. O buvo pusė 7. 

Pastaruosius kartus pas tėvą niekad absoliučiai nieko nepadaro. Pasako, kad padarė, o 1ad.pastabos arba dvoikės. Nebegaliu aš taip. 

Tai jei sutarta 7, o atvažiavo pusė 7 ir pradėjo spardyti duris, jau kviesčiau policiją tikrai ir su tokiu įtūžusiu aš niekur nebūčiau pati, kaip vaikas, ėjusi. Tikrai tikrai.... Manęs mama nebūtų davusi. Ojazau.....

Aišku, taip buvo prieš 30 metų, dabar gal kitaip, bet nejau vaikas neturi teisės NEITI, jeigu nenori eiti su tėvu, kiris ką tik daužė namų duris???? Manęs tikrai nebūtų atidavę. Tėvas daužėsi irgi. Langus yra išdaužęs pvz. Ir kalbos nėra buvę, kad ima mus su sese po to. 

Eikit sau....

Atsakyti

. O tada po tokios įtampos, jau pas įpykusį tėvą tenka važiuoti vaikui ir klausytis manau dar automobilyje, kaip po konflikto su mama tėvas nuleidinėja garą. Kam to reikia? Galia vaiko. Nepadedi jam, Amadėja. Prisidedi prie tų emocinių problemų.

Tai va 😔😔😔😔

To exo tai nepakeisi. Jis toks bus VISADA. Susitarimo turi laikytis. Ir planuoti viską taip, kad būtų pasiruota išvažiavimui pas tėvą. Jis tai vaiką ima tik du kartus per mėnesį. ... O kai toks psichas, nereikia norėti, kad suprastų. Ir čia ne šokimas pagal jo dūdą, o susitarimo laikymąsis.

Atsakyti

Nu tai reikėjo dovanot jam ne 3000, o visus 10 😃😃😃 Gal tada ok būtų buvę.  Nes visjas gi dėl pinigų čia.

Taip prisidėjau, prisidedu, nes nebeklausau jo aklai. 

Bet nebegaliu tiesiog. 

Bet susitarimo tu turi laikytis, Amadėja. Jei sutarta 7, tai 7.

Atsakyti

Man atrodo, dabar jau Amadeja pradeda noret, kad jis pasoktu pagal jos dudele. 

Atsakyti