Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Va irgi keista, kad psichologė atpasakoja ką vaikas sakė. Juk mamą išvaro už durų ir kalbasi tik vaikas ir psichologė.

Ar čia ne psichologė, o pats vaikas tau turi duoti ataskaitą, ką kalbėjo su psichologe?

Tai pirmas kartas buvo gi. Kartu buvom. Po to vienas eis.

Atsakyti

sikart ir as buciau ta vaika atidavsus pagal susitarima. 
Tai ne susitarimas, o įsakymas.  Pasakė, kad 7 atvažiuoja ir vaikas turi jo jau lauke laukt ir aš privalau tuo pasirūpint.  Ir privalau padaryt, kad pamokas padarytų iki tada, kai atvažiuos. O buvo pusė 7. 

Pastaruosius kartus pas tėvą niekad absoliučiai nieko nepadaro. Pasako, kad padarė, o 1ad.pastabos arba dvoikės. Nebegaliu aš taip. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 kovo 2021 - 12:09

Nesutartas konkretus laikas. Jis parašė, kad atvažiuos 7, aš parašiau, kad luktertų, nes vaikas nd.nepadaręs, o pas tėvą nepadaro niekad. Vaikas pats šlrašė, kad nori pabaigt, nes po to nespėja. Parveža man jį 7ad 9-10 vakaro. 

Pasiima visaip. Būna pasako 7, atvažiuoja 9. O šįkart užsidegė tą minutę. 

Pirma rašei, kad atvažiavo laiku, kaip sutarta. 

Parodydama ramybę, tvirtumą ir sutartos tvarkos laikymąsi padėtum savo vaikui. Tai nebūtų šokimas pagal ex dudelę, nes stengtumeisi ne dėl ex, o dėl vaiko emocinės ramybės.

Labiausiai ir gaila ne tavęs, o vaiko. Pirma prisicirkina jo mama su tėčiu iki durų spardymo, vienas duok dabar, kitas palauk dar valandą, taip pasiardo. O tada po tokios įtampos, jau pas įpykusį tėvą tenka važiuoti vaikui ir klausytis manau dar automobilyje, kaip po konflikto su mama tėvas nuleidinėja garą. Kam to reikia? Galia vaiko. Nepadedi jam, Amadėja. Prisidedi prie tų emocinių problemų.

Atsakyti

Tau reikia psichologes israsu ir su jom i vtt eiti. 

Bet tik kartą buvo, o kiti vizitai po mėnesio.

Atsakyti

Pirma rašei, kad atvažiavo laiku, kaip sutarta.  Parodydama ramybę, tvirtumą ir sutartos tvarkos laikymąsi padėtum savo vaikui. Tai nebūtų šokimas pagal ex dudelę, nes stengtumeisi ne dėl ex, o dėl vaiko emocinės ramybės. Labiausiai ir gaila ne tavęs, o vaiko. Pirma prisicirkina jo mama su tėčiu iki durų spardymo, vienas duok dabar, kitas palauk dar valandą, taip pasiardo. O tada po tokios įtampos, jau pas įpykusį tėvą tenka važiuoti vaikui ir klausytis manau dar automobilyje, kaip po konflikto su mama tėvas nuleidinėja garą. Kam to reikia? Galia vaiko. Nepadedi jam, Amadėja. Prisidedi prie tų emocinių problemų.
Nu tai reikėjo dovanot jam ne 3000, o visus 10 😃😃😃 Gal tada ok būtų buvę.  Nes visjas gi dėl pinigų čia.

Taip prisidėjau, prisidedu, nes nebeklausau jo aklai. 

Bet nebegaliu tiesiog. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 kovo 2021 - 12:16

Nu tai reikėjo dovanot jam ne 3000, o visus 10 😃😃😃

Gal tada ok būtų buvę. 

Nes visjas gi dėl pinigų čia

Tokios natūros, kaip tavo ex, tikrai gali galvot, kad dar ir tu iš jo pinigų gyveni. Nors, kai pagalvoji, nupirkai vaikui striukę, batus, džinsus ir vualia, sumos nebėra. Aišku, kas mėnesį to nereikia, bet jam vistiek temperatūra kyla.

Kaip ta jo dabartinė moteris su juo ištveria? Nenorėčiau nuolatinių barnių ir skandalų namuose.

Atsakyti

O man atrodo,kad vaikai  išgyvena lengviau.nu bent jau kiek aš save prisimenu.nes tavo pasaulis yra toks paprastas.gyveni ir tiek.tau nereikia rūpintis daugybe dalyku.kaip ten bebūtų ,jie ten riejasi,o tu tiesiog gyveni,turi savo vaikiškų rūpesčių ,gali tiesiog nesukt galvos,nu susitelkt ties savo veiklomis(žaist,skaityt,draugaut)

O vat Amadėjai reik visaip ten gintis,sukt galvą ,vaikščiot po tas tas teises,leist kištis joms į tavo gyvenimą..nežinau ...kam čia blogiau.ir dar turi būt tokia protinga,sugebėt išspręst vat tas problemas,galvot reik apie vaiką,pamiršti save.

Jai labai nelengva.

Aišku ,viskas man žinoma.vaikai_suaugę.bet kartais  tie auaugę irgi palūžta.ir niekas jais nepasirūpina.

Atsakyti

Nu tai reikėjo dovanot jam ne 3000, o visus 10 😃😃😃 Gal tada ok būtų buvę.  Nes visjas gi dėl pinigų čia.

Taip prisidėjau, prisidedu, nes nebeklausau jo aklai. 

Bet nebegaliu tiesiog. 

Prie ko čia cituoji mano žinutę ir rašai apie pinigus? Apie juos išvis nerašiau. Ar apsimeti? Juk duris spardė ne dėl pinigų. Ir jeigu atidavus tą vaiką būtum, o nesicirkinus - na ir ramybė. O tai vaikui svarbiausia! Juk pasicirkinot jūs ir tu likai namie, giliai pakvėpavai, dar čia parašei ir nusiraminai. O vaikui? Ar tikrai nematai kas svarbiau? Nustok aiškintis su ex. Būk suaugus. Parodyk vaikui, kad viskas gerai. Kad normalu važiuoti, kai jau tėtis atvažiavęs ir tavęs pasiilgęs laukia. O ne dar truputį pažiūrėk kaip tėvai konfliktuoja, o tada važiuosi. Niekaip neįsivaizduoju, kam prisidedi prie vaiko žlugdymo. Kokia jo vaikystė. Manau tinka dabar populiari frazė toksiški tėvai...

Atsakyti

Tokios natūros, kaip tavo ex, tikrai gali galvot, kad dar ir tu iš jo pinigų gyveni. Nors, kai pagalvoji, nupirkai vaikui striukę, batus, džinsus ir vualia, sumos nebėra. Aišku, kas mėnesį to nereikia, bet jam vistiek temperatūra kyla. Kaip ta jo dabartinė moteris su juo ištveria? Nenorėčiau nuolatinių barnių ir skandalų namuose.
Jai 2 psichologės jau sakė "skirkis, nieko kitaip nebus". Vieną jų pats apstsugė per nuotolinę konsultaciją.

Bet užeina, praeina ir gyvena. Dar ištveria kolkas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 kovo 2021 - 12:30
Bet tai skaitant amadeja ir piene ,matosi ,kad siuolaikine psichologija patyre gilu pravala.Per jauna dar visuomene visam tam graziam gyvenimui.
Savotiskai turi prasme fejos patarimas. Nedaryk nieko. Netgi pabandyk itaisytt vaika toje seimoje kuriam laikui. Na bet ar tu klausysi.
Atsakyti

Jai 2 psichologės jau sakė "skirkis, nieko kitaip nebus". Vieną jų pats apstsugė per nuotolinę konsultaciją.

Bet užeina, praeina ir gyvena. Dar ištveria kolkas. 

Bet iš kur tu žinai tokias detales. Toks jausmas, kad slaptą kamerą ten instaliavus. 

Atsakyti

Prie ko čia cituoji mano žinutę ir rašai apie pinigus? Apie juos išvis nerašiau. Ar apsimeti? Juk duris spardė ne dėl pinigų. Ir jeigu atidavus tą vaiką būtum, o nesicirkinus - na ir ramybė. O tai vaikui svarbiausia! Juk pasicirkinot jūs ir tu likai namie, giliai pakvėpavai, dar čia parašei ir nusiraminai. O vaikui? Ar tikrai nematai kas svarbiau? Nustok aiškintis su ex. Būk suaugus. Parodyk vaikui, kad viskas gerai. Kad normalu važiuoti, kai jau tėtis atvažiavęs ir tavęs pasiilgęs laukia. O ne dar truputį pažiūrėk kaip tėvai konfliktuoja, o tada važiuosi. Niekaip neįsivaizduoju, kam prisidedi prie vaiko žlugdymo. Kokia jo vaikystė. Manau tinka dabar populiari frazė toksiški tėvai...

O mokslus paleist? Nu nespėja jis darbo dienom, sutart, kad savaitgalilį darytų neišeina, o ir vaikų tabūnas ten. Plius pats norėjo baigt. 

NEŽINAU. Man reik konsultacijos kaip daryt. 

Visada ir leisdavau, bet mažiau peklos dėl to nebuvo, o api pinigus, nes juose esmė visa. Apie juos kiekvienoj jo žinutėj. 

Atsakyti