Jis moka pinigus dabartiniam vaiko islsikymui, o ne kazkur kazkada.
Tokiam ,,kompromisui" pasirašyčiau,tik jei žinočiau,kasd mane užmuš.
Turi būt buvusiam suprantami žodžiai. Ir aplamai, stebiuosi, kaip dabartiniam vyrui patinka tokios dramos, jei ateina buvęs vyras durų spardyt.
Šeimos ramybė turėtų būt svarbiausia, ir sūnus dar net ne paauglys..Kas bus vėliau.
Jo, as irgi nesuvokiu, kodel esamas vyras tvarkos nepadaro.
Kaip tą ramybę padaryt?jei jis psichas? Net jei šikną jam laižysi.vistiek prisikabins.
Kaip tą ramybę padaryt?jei jis psichas? Net jei šikną jam laižysi.vistiek prisikabins.
Neabejoju, kad taviskis rastu buda.
Greiskeli, 06 Kov 2021 - 11:37, parašė: Neabejoju, kad taviskis rastu buda.Nu maniškis su forma rūsčiai atrodo.😀 Bet realiai ką tam vyrui daryt?muštis?
Tai jis vaikui verkia amžiais, kad aš jį apiplėšinėju, kad per mane jis ir su nauja šeima pykstas ir t.t.ir pan. Žoooodžiu nežinau.
Bėda ir ta, kad vaiką pavertėt ryšininku. Emociškai labai sunku tokiu būti tarp dviejų konfliktuojančių tėvų. Jis nwturi rinktis kieno pusėje jam būti. Jis neturi nešti tau žinutės kas ką sakė. Taip turėjo būti nuo pradžių. Aišku, dabar jau sunku kitaip. Tai tapo įpročiu, kad jis grįžęs atpasakoja ką tėtis sakė apie mamą. To neturėtų būti. Išvis nežinau ką kalbėjo, ką valgė, ką veikė. Ten jų laikas ir reikalas. Nekontroliuodama jų pokalbių ir dienos veiklų, tuo pačiu siunčiu žinutę ir vaikui, kad ten ne mano daržas. Juk negali nurodinėti svetimuose namuose. Taip ir vaikui ramiau. Tuomet žino, kad bus taip ir ne kitaip. O dabar jis kokiu tikslu atpasakoja detaliai ką kas sakė, ką suvalgė, ką veikė... nereikia vaiko akyse kritikuoti jo tėčio, tada ir vaikas mažiau ieškos kabliukų. Tiesiog pasisvečiuos pora dienų per pusę mėnesio, o ne vykdys auditą tuose namuose.
Kiek tas vaiko išlaikymas per mėnesį, kad apiplėšimas 300€? 400€ 500€?? Amadėja, nebendrauk šiais klausimais išvis, tik dėl vaiko pasiėmimo, kaip numatė teismss. Visais kitais klausimais pasakyk, kad bendrausi tik per advokatą.
231
Piene, tu labai labai teisi. Ir as niejad neklausdavau. Bendrai tik, kur buvot, ka veiket, viskas.
Amadėja, jei teisingai pamenu, tu ir ataskaitas teikt išlaikymo.
Tavo vietoj pirmoje vietoje man būtų prioritetas darbo susiradimas, išlaikymo pinigų net neliesčiau, tegu būna kokioje atidarytoje vaiko sąskaitoj, bent jau dėl to tada gal būtų ramybė.
O kodėl aš turėčiau? Tai pinigai vaiko išlaikymui. Į sąskaitą padėta suma ta už porą metų
O kodel sokt pagal jo duda?Man rodos jau perdaug metų ir taip šokau 😃😃😃 Vaikas net psichologei aiškino, kad viskas turi pagal tėvą būt, nes kitaip tam rodos, kad jo negerbia.