Aaaaaaa... nu tai ką ten bedarysi. Kol kas siūlyčiau NIEKO nedaryti. Laikas daug ką išsprendžia... Bet ir nebendrauti į tai įeina 😊
Bet jis galvą vaikui gi kvaršina. Kad aš nebendrausiu, tai nieko nepadės.
Amadėja, na užuojauta, kad išsiskyrus reikia dar tokio draskymosi su buvusiu. Paskaitau kartais, matau, kad mano ex ir toks buvo, kol gyvenom kartu. Isterijos, reikalavimai..
Dabar esame išsiskyrę 3,5 metų. Per tą laiką nesaame susipykę. Dukra pas jį dažnai leidžia savaitgalius.
Vien tie jūsų santykiai tokie, kad vaikas turėtų tokių dalykų nematyti. O jei ten mato ir isterijas.
Tai jis vaikui verkia amžiais, kad aš jį apiplėšinėju, kad per mane jis ir su nauja šeima pykstas ir t.t.ir pan. Žoooodžiu nežinau.
Tai jis vaikui verkia amžiais, kad aš jį apiplėšinėju, kad per mane jis ir su nauja šeima pykstas ir t.t.ir pan. Žoooodžiu nežinau.
Mažiau reikia reaguot arba geriausia niekaip nereaguot.
Aišku, kad jis bjaurus manipuliatorius ir veikia tave per vaiką. Vaikas tavo atžvilgiu jau ir pyktį kaupia, kai tėvelis nuolat kapsi ant smegenų.
Exo emocinės bėdos tegu išlieka TIK jo bėdom. Kodėl tau turi rūpėti ką tas žmogus jaučia? Jam juk nerūpi, kad tu jaustumeis gerai.
Mažiau reikia reaguot arba geriausia niekaip nereaguot.
Aišku, kad jis bjaurus manipuliatorius ir veikia tave per vaiką. Vaikas tavo atžvilgiu jau ir pyktį kaupia, kai tėvelis nuolat kapsi ant smegenų.
Exo emocinės bėdos tegu išlieka TIK jo bėdom. Kodėl tau turi rūpėti ką tas žmogus jaučia? Jam juk nerūpi, kad tu jaustumeis gerai.
Nes vaikui knisa smegenis, nes vaikas blogai jaučiasi ir mokslai kenčia. Pas psichologę visą laiką prakalbėjo apie tėvo konfliktus ir kaip jam dėl to blogai, kaip sunku per dvejus namus. Jos nuomone reik išspręst tą sutuaciją, nes kitaip vaikui gerai nebus, o kaip išspręst aš nežinau. Ką pasiūlė, ten viskas užimta ir viskas tik tėvo gera valia gautųsi...
Nes vaikui knisa smegenis, nes vaikas blogai jaučiasi ir mokslai kenčia. Pas psichologę visą laiką prakalbėjo apie tėvo konfliktus ir kaip jam dėl to blogai, kaip sunku per dvejus namus. Jos nuomone reik išspręst tą sutuaciją, nes kitaip vaikui gerai nebus, o kaip išspręst aš nežinau. Ką pasiūlė, ten viskas užimta ir viskas tik tėvo gera valia gautųsi...
Su psichologi raštiška išvada į vaiko teises, o tada žiūri, ką jie siūlys.
Amadėja, jei teisingai pamenu, tu ir ataskaitas teikt išlaikymo.
Tavo vietoj pirmoje vietoje man būtų prioritetas darbo susiradimas, išlaikymo pinigų net neliesčiau, tegu būna kokioje atidarytoje vaiko sąskaitoj, bent jau dėl to tada gal būtų ramybė.
O kodel sokt pagal jo duda?