Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Siaubas. Nesimiega nuo 6 🤣🤣🤣

Atsakyti

Labas rytas, Amadėja, tai kodėl nesimiega nuo 6?  :huh2: Gal čia iš po vakar nuotykio? :bigsmile: 

Apie rankines kalbant, tai pas mane kuprinė. Mažesnė už A4. Ai, nžn, vis būdavo rankinė, o pernai nusipirkau pabandyti kuprinę. Patinka dėl patogumo. Dėl grožio, gal fainiau rankinė būtų. Geriausia turbūt, turėti ir tą ir tą  :) 

Ai, vasarą tai kelis metus nešioju mažą rankinę per petį. Ten tik dokumentai, piniginė ir maišelis į parduotuvę. Labai norėjos neapsikrovusiai eiti. Bet tada maišelis rankoj, jei koks, kad ir mažiausias daiktukas, o kai didelė rankinė, tai būdavo tik ji viena.... žo, visos rankinės turi savų pliusų, savų minusų 😊

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=As2sMgm0Szo
Mokomasis metodinis. Karynka, o jei mes ta stambula konvencija taip pat kaip kriksta? Ugnimi ir kalaviju. Tai tolerancija, naujas apdeitas ateina. Tai kaip? Jau dainuoji - as papuosiu zirgo galva pinavijom.Ai neturit jus jokiu pinaviju, bo tingit.
Atsakyti

Ai, dar fainas dalykas, mažosios mokykloj, mokyklos taryboj buvo nuspręsta, kad artėjant Velykų atostogoms, tą savaitę paskutinę, bus neužduodami namų darbai. Tikrai faina, kad va taip, mokyklos mastu, vaikams tokią dovaną padarys 👍

Atsakyti

https://www.youtube....h?v=As2sMgm0Szo
Mokomasis metodinis. Karynka, o jei mes ta stambula konvencija taip pat kaip kriksta? Ugnimi ir kalaviju. Tai tolerancija, naujas apdeitas ateina. Tai kaip? Jau dainuoji - as papuosiu zirgo galva pinavijom.Ai neturit jus jokiu pinaviju, bo tingit.

Bet aš labai moku chorinę partiją sopranui, galėčiau dalyvaut kampanijoj?... susitartume... Nebent tokios, tris klases baigusios, nepriimtumėt.... Bet gi tolerancija... Gal kaip nors? Aš noriu, aš noriu... Taip nusibodo jau tas karantinas, vis šiokia tokia pramoga būtų 😔

Atsakyti
Ponia ,jus visai po to skiepo nuovoka praradot? Jezuitu absolvente savizudziu pilenu operoje? Jo , o sako tos vakcinos neiveiks tokiu plesrunu ,kaip zmones. O va sveika nuovoka jau suede.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 kovo 2021 - 09:35

Fėja, galvojau ką man daryt su exu....

Atsakyti

Ponia ,jus visai po to skiepo nuovoka praradot? Jezuitu absolvente savizudziu pilenu operoje? Jo , o sako tos vakcinos neiveiks tokiu plesrunu ,kaip zmones. O va sveika nuovoka jau suede.

Tai čia Jūsų idėja, aš tik kartu prašiausi. Ne tai ne.

😄😄😄

Atsakyti

Fėja, galvojau ką man daryt su exu....

Aaaaaaa... nu tai ką ten bedarysi. Kol kas siūlyčiau  NIEKO nedaryti. Laikas daug ką išsprendžia... Bet ir nebendrauti į tai įeina 😊

Atsakyti

Žiūriu "Pasaulio puodai" Vytaro Radzevičiaus. Tai rodo, kad Bankoke upėj šamus "lesino" batonu. Pamaitino ir sako, o, kad Vilniuje taip Vilnelėj. Nu ir prisiminiau, kad vasarą Palangoj, Tiškevičiaus parke, ant to balto tiltelio lenkto, "lesinom" žuveliokus. Tai foto tik kelios, ten tikrai spurdėjo vanduo nuo jų. O paskui išlindo ir Žilvinas. Žuvelės tik išsilakstė ir jis išniro. Nerealiai jausmas buvo.

Atsakyti

Gražus Žilvinas. :) 

ir mes tokį turim sodybos prūde. 

Atsakyti
Amadėja, na užuojauta, kad išsiskyrus reikia dar tokio draskymosi su buvusiu. Paskaitau kartais, matau, kad mano ex ir toks buvo, kol gyvenom kartu. Isterijos, reikalavimai..
Dabar esame išsiskyrę 3,5 metų. Per tą laiką nesaame susipykę. Dukra pas jį dažnai leidžia savaitgalius.
Vien tie jūsų santykiai tokie, kad vaikas turėtų tokių dalykų nematyti. O jei ten mato ir isterijas.
Atsakyti