Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Manęs fai nedomina Rialinos mityba, pakankamai pati ŽINAU, ko reikia valgyti ir ko nereikia  :D​ 

O kur jau čia Rialina tiek prirašė apie savo mitybas? Gal aš daugiau. O, jei nepatinka, skipink. :)​ 

Atsakyti

O kur jau čia Rialina tiek prirašė apie savo mitybas? Gal aš daugiau. O, jei nepatinka, skipink. :)​ 

Praeitam puslapy rašė, kad cholesterolis jos idealus ir paskaitų apie mitybą nebus, nes brangiai jai kainuoja mokslas ar kažką ten  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O skypynt kolkas nėra ką čia. Anksčiau skypindavau paklodes apie šunis kai kieno ir gėlių auginimą.

Atsakyti

O skypynt kolkas nėra ką čia. Anksčiau skypindavau paklodes apie šunis kai kieno ir gėlių auginimą.

:bebe:​ 

Atsakyti

:bebe:​ 

Anoj temoj, kai apie nagų kitpimą keli puslapiai būdavo. Čia nėra tų narių.

Atsakyti

Kas čia per orientacija rūžavų  :rolleyes:

Greis, kada bus raganų gatvės ar skersgatvio tema, nes čia jau per daug rožinių spalvų  :hmm:

Amadėja,  pirtelė savaitgaly v+m+v?  :D​ 

Nea, tik pasimatyme buvau.

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1614961412734.jpg   97,68KB   3 Parsiųsta kartųPriedas  FB_IMG_1614961417493.jpg   70,28KB   3 Parsiųsta kartųKaip moterys auksarankes sugeba, fb Pries ir Po temoj kai pasiziuriu, is siuksliu ka padaro..

Atsakyti

Ir ka sutaret? 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72795463" data-time="1614955552"><div><p>Kokios dietos tada aš laikaus  laugh.gif visaėdimo.</p></div></blockquote><p>ir as. Kokia faina dieta!  wub.gif</p><p>Kazi, a Rialina nuo tu savo sveiku dietu visada tokia surugus?  hmm.gif  biggrin.gif​ </p>

Tai kad aš 95 proc. čia linksminuosi - kiba tavo akiniai per silpni biggrin.gif

QUOTE(Karynka. @ 2021 03 05, 17:51)
<p>Manęs fai nedomina Rialinos mityba, pakankamai pati ŽINAU, ko reikia valgyti ir ko nereikia  biggrin.gif​ </p>

Tau gerai, kad tu iš savęs protinga. O aš tai mokytis turiu, pinigus mokėt. Aš tik graži iš savęs lotuliukas.gif
Atsakyti

Ir kaip praėjo?

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1614961654467.jpg   132,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tas baldų atnaujinimas turbūt kartais panašiai pakainuoja, kaip naują nusipirkt.

Atsakyti