Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mona, tu skaitai?.... Kaži, kaip reikalai...

Skaitau 🙂

Šiandien kanalą valė, žodžiu sakė tikrai gali skaudėt nuo šito danties, nes negerai ten viskas jame. Ir šį kartą kai nuskausmino tai bent ir neskaudėjo, kol neatitirpo. Dabar jau skauda, bet sakė pora dienų dar gali skaudėt, normalu, bet turi suveikt uždėti vaistai per kelias dienas. 

Tai jau viltis kažkokia atsirado, nors dabar ir vėl skauda. Tik jau pakainuos tai nu trūksta žodžių kiek. Vien šiandien sumokėjau 90 eur. O tik gydymo pradžia 😌 aišku jei padės, tai jau nebus gaila tų pinigų, nes skausmas nenormalus.

Atsakyti

Aš mačiau tą filmą, bet nepamenu ....

Pamenu valgė, šoko, linksma buvo....

Atsakyti

Skaitau 🙂

Šiandien kanalą valė, žodžiu sakė tikrai gali skaudėt nuo šito danties, nes negerai ten viskas jame. Ir šį kartą kai nuskausmino tai bent ir neskaudėjo, kol neatitirpo. Dabar jau skauda, bet sakė pora dienų dar gali skaudėt, normalu, bet turi suveikt uždėti vaistai per kelias dienas. 

Tai jau viltis kažkokia atsirado, nors dabar ir vėl skauda. Tik jau pakainuos tai nu trūksta žodžių kiek. Vien šiandien sumokėjau 90 eur. O tik gydymo pradžia 😌 aišku jei padės, tai jau nebus gaila tų pinigų, nes skausmas nenormalus.

Kad tik padėtų 👍

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 05, 16:21)
<p>Pasidariau cholesterolio tyrimą, mažo tankio pakilęs. Darotės tokius?</p>

Aš darausi. Kaip pensinYkei priminimai net ateina pagal programą. Tyrimai tobuli. Deja, nemokamos paskaitos apie mitybą baigėsi lotuliukas.gif Ir jei ką, mokslai ir man kainuoja.
Atsakyti

Čia nesiskaito. darbai gamtoj yra gėris.

Ne pilve, o susiformavusiam ant kaklo guze. Tokios graikiškos ciocės, Tai buvo jos brolis dvynys, atseit.

Jau iš juoko apsiverkiau. Apie kaklą nžn, einu žiūrėt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Skaitau 🙂

Tai gal tikrai bus tas dantis.  Tai būtų gerai, kad ir kainuos. Išsivaduotum  nuo nežinomybės. Nekalbant apie skausmą.

Atsakyti

Jau iš juoko apsiverkiau. Apie kaklą nžn, einu žiūrėt :rolleyes:​ 

Tu rimtai eini filmą žiūrėt?

Jei taip, tai ta vieta, kur ciocė pasakoja jaunikio mamai per balių. Toj vietoj, kur jaunikio tėvus nugirdo. :D​ 

Atsakyti

Tu rimtai eini filmą žiūrėt?

Jei taip, tai ta vieta, kur ciocė pasakoja jaunikio mamai per balių. Toj vietoj, kur jaunikio tėvus nugirdo. :D​ 

Neinu, mačiau kad rodys per mano tv kažkurį kanalą :D​ 

Atsakyti

Žėkit, kokį pasiėmiau mėginuką iš Euro vaistinės

Man patinka  tokius meginukus isbandyti, buna, kad atrandu neitiketina "lobi" , i kuri niekada nebuciau atkreipusi demesio.  Cia lietuviu gamintojas. 

Vakar iherba nusiaubiau,  kosmetikai 20 proc.  nuolaida,  dar vienas siuntinys gavosi nemokamas pristatymas, uz kita teko pamoketi pora euriuku. Laukiu , labai smalsu, nes priemones naujos, nebandytos.

Atsakyti

Kokios dietos tada aš laikaus  :laugh: visaėdimo.

ir as. Kokia faina dieta!  :wub:

Kazi, a Rialina nuo tu savo sveiku dietu visada tokia surugus?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Man patinka  tokius meginukus isbandyti, buna, kad atrandu neitiketina "lobi" , i kuri niekada nebuciau atkreipusi demesio.  Cia lietuviu gamintojas. 

Vakar iherba nusiaubiau,  kosmetikai 20 proc.  nuolaida,  dar vienas siuntinys gavosi nemokamas pristatymas, uz kita teko pamoketi pora euriuku. Laukiu , labai smalsu, nes priemones naujos, nebandytos.

Stovi stovi, kol ismetu. Niekada neisbandau. 

Atsakyti

Manęs fai nedomina Rialinos mityba, pakankamai pati ŽINAU, ko reikia valgyti ir ko nereikia  :D​ 

Atsakyti