Nesidarau, nes dą labai jauna aš 😎 Bet gal reiktų.... Šiaip mano daktarė nieko man nesiųlo... nė jokių programų, nė nieko....,Aišku, jeigu jauna ir graži, tai ir nesiūlo. Pati pasiprašiau, ne jaunyn jau.
Tai reik ilgą laiką valgyt nekažką, kad pakiltų. Tai ir galvoju, turbūt dietos reik.
Manau, kad ne dietose reikalas.
Nesidarau, nes dą labai jauna aš 😎
Bet gal reiktų....
Šiaip mano daktarė nieko man nesiųlo... nė jokių programų, nė nieko....
Fėja, Fėja...
Ar tikrai. Nuo netinkamo maisto jis kyla, manyčiau.
Fėja, Fėja...
Ne dietose? O tai kur? Ta prasme, bet kokia mityba, yra dieta. Jei taip pažiūrėtume, plačiąja prasme... Tai nuo dietos priklauso...
😄😄😄Tai jauna dą, viską spėsiu 😄
Žėkit, kokį pasiėmiau mėginuką iš Euro vaistinės
Ne dietose? O tai kur? Ta prasme, bet kokia mityba, yra dieta. Jei taip pažiūrėtume, plačiąja prasme... Tai nuo dietos priklauso...
Kokios dietos tada aš laikaus visaėdimo.
Mona, tu skaitai?.... Kaži, kaip reikalai...
Fėja, būsi gražiausia dabar nuo to botokso
Kokios dietos tada aš laikaus visaėdimo.
Taip, mano irgi tokia. Tai vat nuo šios dietos gali visko būt
Ar tikrai. Nuo netinkamo maisto jis kyla, manyčiau.
Aš manau, kad valgau teisingai. Nevalgau rūkyto, kepto tik išimtiniais atvejais, pagrinde garuose ir troškinta. Prieš pirmąjį tyrimą buvau silkės taip sočiai užėdus.
Fėja, būsi gražiausia dabar nuo to botokso
I tegu pavydi visi pavydOlei
cia toji, kur sako vienai sunku savaitgali namus apeit?
Čia nesiskaito. darbai gamtoj yra gėris.
Juokiuosi iš Fėjos draugiškai. Ai, priminė filmą "Graikiškos vestuvės", kur dvynio dantis pilve rado. Buvo ten ciocia tokia. Fėja, nepIk.
Ne pilve, o susiformavusiam ant kaklo guze. Tokios graikiškos ciocės, Tai buvo jos brolis dvynys, atseit.