Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O žinokit per LRT (😄😄😄) eina tokia laida Mūkslo sriuba. Ten labai aiškiai papasakojo vienas moklininkas apie vakcinas. Kad daromi tyrimai (o kaip bejų??????) Ir imamos lastelės iš abortuotų kūdikių.... Nu neatrado dar kito būdo. Taip yra. O ten ala bezdžionių liekanos, tai irgi taip, bet ką mes gaunam, tai yra labai išgryninta ir 9 vanduo nuo kisieliaus. Ten labai ramiai išaiškino. Nemoku aš, neprisimenu kaip konkrečiai sakė, nes ne specas. Gruodžio mėnesį ta laida buvo....

tai ikeliau nuoroda :) Mūkslo sriuba :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 05 kovo 2021 - 15:32

Mano koridoriai teisingi buvo. Ne veltui nusipelniusi valstybei mokytoja mokė.

Aš iš tiesų labai taisausi, bet kartais nėr laiko....

Kaip bebūtų, tobulos jos čia dvi. O visos kitos likę mes, tai jau sukim žandus  :lol: 

Atsakyti

O žinokit per LRT (😄😄😄) eina tokia laida Mūkslo sriuba. Ten labai aiškiai papasakojo vienas moklininkas apie vakcinas. Kad daromi tyrimai (o kaip bejų??????) Ir imamos lastelės iš abortuotų kūdikių.... Nu neatrado dar kito būdo. Taip yra. O ten ala bezdžionių liekanos, tai irgi taip, bet ką mes gaunam, tai yra labai išgryninta ir 9 vanduo nuo kisieliaus. Ten labai ramiai išaiškino. Nemoku aš, neprisimenu kaip konkrečiai sakė, nes ne specas. Gruodžio mėnesį ta laida buvo....

Juokiuosi iš Fėjos draugiškai. Ai, priminė filmą "Graikiškos vestuvės", kur dvynio dantis pilve rado. Buvo ten ciocia tokia. :D Fėja, nepIk.

Atsakyti

Juokiuosi iš Fėjos draugiškai. Ai, priminė filmą "Graikiškos vestuvės", kur dvynio dantis pilve rado. Buvo ten ciocia tokia. :D Fėja, nepIk.

Bet supranti, kad aš iš mobilkos rašau ir dar skubu. Čia dirbu biški kitką ir tik šiaip parefrešinu čia 😄😄😄😄

Atsakyti

Mūkslo sriuba :lol:​ 

Atsakyti

Bet supranti, kad aš iš mobilkos rašau ir dar skubu. Čia dirbu biški kitką ir tik šiaip parefrešinu čia 😄😄😄😄

Tai aš ir iš mobilkos. Dą kamštyje stoviu. Viskas ok, svarbu su humoru žiūrėt. :4u:​ 

Atsakyti

https://www.lrt.lt/m...kia?jwsource=cl

paziurek sita laida, cia aiskina, is kur cia tos samokslo teorijos apie bezdziones ir panasiai...

Pfff, vel ruzavas portalas.   Nu ar ismoksite jus teisinga informacija susirasti pagaliau, kas yra? Pilnas fb, respublika yra pagaliau, ne, kisate  cia tuos  visokius nepatikimus. Jokio kritinio mastymo. Kas tas mokslininkas imunologas? Ar juo galime tiketi? :blink: Mūkslininkas mūkia, o mes tikime.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 05 kovo 2021 - 15:48

Nežinau, kreivi pirštai, labai pasispaudžia ne tos raidės, o dar kai rašau, kad greičiau išdėstyti mintį tai 😄😄😄😄😄 Net žodžius sujungiu 😄😄😄

Bet myliu lietuvių kalbą. Tas svarbiausia gal .... Norėčiau rašyti be klaidų ❤ Svarbiausia turėti tikslų 😄

Atsakyti

Pfff, vel ruzavas portalas.   Nu ar ismoksite jus teisinga informacija susirasti pagaliau, kas yra? Pilnas fb, respublika yra pagaliau, ne, kisate  cia tuos  visokius nepatikimus. Jokio kritinio mastymo. Kas tas mokslininkas imunologas? Ar juo galime tiketi? :blink:

Nu, reik man susiprotėt... LRT ir LRT...😄😄

Bet jis tikrai turi diplomą 😄 Žmogus vardą pavardę paviešinęs. Mokėsi ir dirba toje srityje TIKRAI (jei galima, leisiu sau tai pasakyti 😄)

Atsakyti
A jum rimtai tik juoda arba balta? Tik antivakseriai pokščiažemiai acto garintojai (beje, tai labai jau neoriginalu) arba mokslininkai (prie jų reikėtų pridėti, kas užsako mokslinius tyrimus)? Tik delfio info arba FB ir respublikos nesąmonės?
Bet ir vėl aš bereikalingai gaištu laiką... Sakiau, kad durnė. Nu ok, reikia susiimti. Bandau.
Atsakyti

Nu, reik man susiprotėt... LRT ir LRT...😄😄

Bet jis tikrai turi diplomą 😄 Žmogus vardą pavardę paviešinęs. Mokėsi ir dirba toje srityje TIKRAI (jei galima, leisiu sau tai pasakyti 😄)

Nusipirko jis ta diploma, as ŽINAU.

Atsakyti

Ne, mums viskas  ružava. 

Atsakyti