Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu iš kur pas mane logika... biggrin.gif

Tai ne į lauką, į vazonėlius sėčiau.

Aj 😃😃😃

Atsakyti

Ką jūs čia prie tos Rialinos prilipot? Kiekviena savo problemas mato geriausiai. Taip, ji kategoriška, bet tai nėr kažkoks blogis.

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 05, 13:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72795285" data-time="1614942850"><div><p>Nu iš kur pas mane logika... vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Kaip ir tavo citavimas 🙉</p>

Tai suvedam galus. Esu nelogiška, antivakserė, bjauraus charakterio... Kas dar? Tikrai kažką pamiršau, negali būti tik tiek biggrin.gif Prašau, išbaikite mano tobulą paveikslą, dar man labai trūksta jūsų dėmesio lotuliukas.gif Gal, turėdama laiko, ir jūsų kai kurių, kad ir ne tokius tobulus, nupaišysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 05, 13:30)
<p>Ką jūs čia prie tos Rialinos prilipot? Kiekviena savo problemas mato geriausiai. Taip, ji kategoriška, bet tai nėr kažkoks blogis.</p>

Žinai, mažiausiai kategoriška esu aš. Sakau, kad gali būti ir taip, ir kitaip. Klausiu, iš kur jūs žinot, kad vat taip, o ne kitaip... Jei jau aš kategoriška, tai kai kurių kategoriškumus padauginti iš 100 biggrin.gif
Papildyta:
Ai, viskas. Eilinį kartą pasidarė gaila laiko.
Nu kad durna aš tai faktas. Įtraukit į paveikslą lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai suvedam galus. Esu nelogiška, antivakserė, bjauraus charakterio... Kas dar? Tikrai kažką pamiršau, negali būti tik tiek biggrin.gifPrašau, išbaikite mano tobulą paveikslą, dar man labai trūksta jūsų dėmesio lotuliukas.gifGal, turėdama laiko, ir jūsų kai kurių, kad ir ne tokius tobulus, nupaišysiu lotuliukas.gif Papildyta: Žinai, mažiausiai kategoriška esu aš. Sakau, kad gali būti ir taip, ir kitaip. Klausiu, iš kur jūs žinot, kad vat taip, o ne kitaip... Jei jau aš kategoriška, tai kai kurių kategoriškumus padauginti iš 100 biggrin.gif
Mano akims atrodo taip, tai taip ir sakau. Čia mano visai  nepiktybinė nuomonė. Nepažįstu Jūsų, sprendžiu iš rašymo.

Kažkaip durna tikrai nemanau esant.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 05 kovo 2021 - 13:39

Tu cia maziausiai kategoriska, ypac Astrazenecos atzvilgiu.  :D  jokiu analizU, tik kategoriskas nusiteikimas pries - stai ka raso  Respublika.  mes dar bandom svarstyti,  gal ta zeneca nelabai, o gal ir nieko, va, Selijos mamai lyg ir nieko baisaus, o tu kategoriskai draudi savo mamai.   Ne, tu nekategoriska.  

Atsakyti

Visa įniršusi žmona įlekia į namus:
– Aha! Aš viską žinau!
Vyras:
– Taip? Na, ir kiek gi intakų turi Nemunas?  :lol:  :lol:​ 

🤣🤣🤣 negaliu 🤣🤣🤣

Atsakyti

Gali buti, kad demesio jums abiems su Alta truksta, sitoji su by*** i kakta ateina kas karta, tu su antivakseriskais straipsniais. :D jei mes suabejojame ju nesaliskumu, tu is karto isvadini neanalizuojanciomis, ruzavu portalu gerbejomis.

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 03 05, 13:43)
<p>Tu cia maziausiai kategoriska, ypac Astrazenecos atzvilgiu.  biggrin.gif  jokiu analizU, tik kategoriskas nusiteikimas pries - stai ka raso  Respublika.  mes dar bandom svarstyti,  gal ta zeneca nelabai, o gal ir nieko, va, Selijos mamai lyg ir nieko baisaus, o tu kategoriskai draudi savo mamai.   Ne, tu nekategoriska.  
</p><p></p>

Viską perskaitei, ką rašiau, ar tik tą nuorodą tematei?
Ir kaip panelei patogiau. Kategoriška tai kategoriška. Negi ginčysiuosi su neskaitančiomis ar teksto nesuvokiančiomis. Ar šiaip protYYYngomis lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai cia tik  tu save pabreztinai pozicionuoji kaip protinga, kas karta ta pamini. Mes ne viena , ne karto apie save to neraseme. :D 

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 03 05, 13:53)
<p>Tai cia tik  tu save pabreztinai pozicionuoji kaip protinga, kas karta ta pamini. Mes ne viena , ne karto apie save to neraseme. biggrin.gif 
</p>

"kas kartą"???
Nu, vadinasi man dar ir sklerozė. Įtraukite į paveikslą lotuliukas.gif
Atsakyti

"kas kartą"??? Nu, vadinasi man dar ir sklerozė. Įtraukite į paveikslą lotuliukas.gif
Tu jau nenorėk tų paveikslų. Susikabinsim visos Rialinas ant sienų. Gal tiek to :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 05 kovo 2021 - 14:02

Tu pati protingiausia, vienintele analizuojanti, nesaliska, nekategoriska, nemegstanti demesio, visada labai draugiskai nusiteikusi, isskirtinai pagarbi oponentui. Kol kas tiek. :4u: Kreipkis, jei kas, dar papildysiu. 

Atsakyti