Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kaip tik muzikinį kanalą paleidus per tv ir šįtą groja.

Atsakyti

Nu man vistiek Alta kažkaip geranoriškai susiskaito su visais bb į akis. :)​ 

Man ir. Norėjau net palaikint 😄

O Rialina mano, kad tik ji mus supažindino su kitokia nuomone, tik ji mums pasakė, kad šalutinis poveikis skiepams yra, iki tol mes netikėjom.... nu nenaivi ji, tikrai. Čia tik mes nieko nematom, išskyrus tą rŪžavą pusę 😄

O apie Respubliką jau apie 95m ėjo skandalai apie jų straipsnius. Nuo tada niekada nebuvau atsivertus jų straipsnių. Rimti niekad neatrodė. O nacionalinis transliuotojas atrodo. Labai pažangus, sakyčiau iš LT esamų pažangiausias. 

Atsakyti

Taip, aš nenaivi. Todėl skaitau įvairius šaltinius. Rožinių iš jūsų nuorodų pasiskaitau, o ir delfį dar sugebu atsidaryt, o atsvarai mažiau rožinių įdedu čia. Galvoju, gal pamąstyt kas nors pradės, pasigilint, palygint, paanalizuot. Bet supratau – kam čia tas smegenis vargint, jei yra viską žinantis Delfis biggrin.gif

Papildyta:
Žino LRT ir delfis. Dar čia yra viską žinančių biggrin.gif

Na gerai, nori analizės, paanalizuok, kaip akivaizdžiai meluoja. Teigia, kad vasario 16 d. pasiskiepijo ir iki šiol dar šalutinės reakcijos, o tuoj antros dozės data? Na ir melas  :D  Jeigu būtų išties kalbėtojas pasiskiepijęs ta Astra Zeneca - tai žinotų, kad tik gegužę antra dozė. Tik Pfizer ir Moderna po trijų savaičių.

Atsakyti

Tai tegul nesiskiepija. Sakyk, būsi izoliuota nuo visų, kaip baubas.  

Mano anytos variantas. Ji dėl vieno inksto neturėjimo bijo skiepytis, rizika yra, ir gydytojai pripažįsta, tai sako, geriau aš likusį gyvenimą pasisaugosiu.

O reiktų lb.pagalvot, nes susirgus....

Atsakyti
Tai dar apšvieskit mane, kodėl apie Astrą meluoja, o apie anas ne? Noriu ir aš žinoti.
O apskritai...
Ai, nešvieskit manęs, geriau būsiu tamsi antivakserė. Bus ir taip gerai.
Atsakyti

Nu bet sakai, kad silpna... Tai gal ir nėra taip blogai. O mano mama nuosavame name gyvena, tai ir be šunio reikalų. Dieve mano, MAN sunku bus prižiūrėti, nes ji už 150 km, o man dar taip netyčia dirbti reikia. Termoso neužteks. Yra nemodernus nuosavas namas, kuris turi savo "neprivalumų", pvz. pečių kūrimai ir kt. Nespręsk už kitus pagal save. Ir pasikartosiu - MAN būtų sunku.

O užteks termoso, jeigu corona? Ar namas sumodernės, jeigu susirgs?

Nerastum laiko dėl šalutinių po skiepo, bet kaip jeigu susirgs nesiskiepijus. Kas tada jai pečių pakūrens ir t.t. Ar serga senoliai lengviau, nei būna reakcijos po skiepo. Keista logika...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 05 kovo 2021 - 13:26

Diedas dar visko nori.
O jau tubę reikia sėt? Pasėčiau savaitgalyje.

Bet gi žemė naktim sušalus dar...

Atsakyti

Tai dar apšvieskit mane, kodėl apie Astrą meluoja, o apie anas ne? Noriu ir aš žinoti. O apskritai... Ai, nešvieskit manęs, geriau būsiu tamsi antivakserė. Bus ir taip gerai.
Bloga komunikacija iš pat pradžių apie tą astra. Manau.

Ji automatiškai laikoma mažiau patikima. O realiai efektyvumas ir yra mažesnis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 kovo 2021 - 13:13
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 05, 13:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72795142" data-time="1614930396"><div><p>Nu bet sakai, kad silpna... Tai gal ir nėra taip blogai. O mano mama nuosavame name gyvena, tai ir be šunio reikalų.

Dieve mano, MAN sunku bus prižiūrėti, nes ji už 150 km, o man dar taip netyčia dirbti reikia. <strong>Termoso neužteks. Yra nemodernus nuosavas namas, kuris turi savo "neprivalumų", </strong>pvz. pečių kūrimai ir kt. Nespręsk už kitus pagal save. Ir pasikartosiu - MAN būtų sunku.</p></div></blockquote><p>O užteks termoso, jeigu corona? Ar namas sumodernės, jeigu susirgs?</p><p>Nerastum laiko dėl šalutinių po skiepo, bet kaip jeigu susirgs nesiskiepijus. Kas tada jai pečių pakūrens ir t.t. Ar serga senoliai lengviau, nei serga. Keista logika...</p>

Nu iš kur pas mane logika... biggrin.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 05, 13:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72795255" data-time="1614939704"><div><p>Diedas dar visko nori.
O jau tubę reikia sėt? Pasėčiau savaitgalyje.</p></div></blockquote><p>Bet gi žemė naktim sušalus dar...</p>

Tai ne į lauką, į vazonėlius sėčiau.
Atsakyti

Nu iš kur pas mane logika... biggrin.gif

Kaip ir tavo citavimas 🙉

Atsakyti

Visa įniršusi žmona įlekia į namus:
– Aha! Aš viską žinau!
Vyras:
– Taip? Na, ir kiek gi intakų turi Nemunas?  :lol:  :lol: 

Atsakyti

O reiktų lb.pagalvot, nes susirgus....

skiepo šalutiniai gali būti tikrai pavojingi. Gi su daktarais jau aptarta, ką čia galvosi. Ne pati gi susigalvojo. Turi vieną inkstą, kuris ir taip šiaip sau funkcionuoja, tai dar savanoriškai eiti į neaišku  ką. Susirgs tai susirgs, kaip ji pati sako. Čia ne tas atvejis, kad spyriotųsi iš mandrumo ar durnumo.

Atsakyti