Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Priėmus Stambulo konvenciją, galim ir anūkų neturėt, nes mąstantys tiesiog atsisakys turėt vaikų dėl idiotiškos sistemos.

Klausiau vakar teisininko, kuris išanalizavo papunkčiui konvenciją apiibendrino suprantamai, kas mūsų laukia. 

Turet vaiku jau dabar atsisako labai daug jaunu moteru. Nori keliaut, gyvent sau. Skaitau jaunimo foruma ir kraupstu.. nori tiesiog istisai malonumu. Nereik nei konvenciju. 

Atsakyti

Aiski, kad baikos, palyginus su Korona. Net ir mano mama ta pati sako. Net lygint nera ka. 

Mūsų draugo mama susirgo korona, paniro į komą, komoj ją ištiko insultas. Atsibudo su paralyžium...

Tai kas ta temperatūra, šaltkrėtis, na, pagulėt norėjimas, nes jaučiasi tarsi susirgus...

Atsakyti

Pamiršai pasakyt, kad tau išsiskiria. Kitiems gal ne. Aš jos neskaitau šiaip, tai nuomonės neturiu.
Nerūšiuoju žiniasklaidos. Nesu naivi.

O ar ne tu idedi cia  grynai antivakseriska info is fb ar respublikos? Sakai, nerusiuoji paniekinamai atsiliepdama apie LRT, delfi ir kitus  portalus? Ir dar kaip rusiuoji, nenaivioji tu musu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 05 kovo 2021 - 11:52

Maniau jos seniausiai nėra...

Yra, ir raso tokias nesamones. Kelia FB melagienas visokias, nu tokias akivaizdzias, kad juokas ima. 

Atsakyti

Mūsų draugo mama susirgo korona, paniro į komą, komoj ją ištiko insultas. Atsibudo su paralyžium...

Tai kas ta temperatūra, šaltkrėtis, na, pagulėt norėjimas, nes jaučiasi tarsi susirgus...

ner ko lygint. O ir tempa nebuvo auksta. 

Atsakyti

Tik va, kas žino, kada skiepas nustos veikt ir vėl bus galimybė užsikrėst. Kas tai stebės, kaip sužinos, metus laiko garantija ar pusmetį?

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 03 05, 11:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72795220" data-time="1614937432">
<div>
<p>Pamiršai pasakyt, kad tau išsiskiria. Kitiems gal ne. Aš jos neskaitau šiaip, tai nuomonės neturiu.

Nerūšiuoju žiniasklaidos. Nesu naivi.</p>
</div>
</blockquote>
<p>O ar ne tu idedi cia  grynai antivakseriska info is fb ar respublikos? Sakai, nerusiuoji paniekinamai atsiliepdama apie LRT, delfi ir kitus  portalus? Ir dar kaip rusiuoji, nenaivioji tu musu. </p>

Taip, aš nenaivi. Todėl skaitau įvairius šaltinius. Rožinių iš jūsų nuorodų pasiskaitau, o ir delfį dar sugebu atsidaryt, o atsvarai mažiau rožinių įdedu čia. Galvoju, gal pamąstyt kas nors pradės, pasigilint, palygint, paanalizuot. Bet supratau – kam čia tas smegenis vargint, jei yra viską žinantis Delfis biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 05, 11:58)
<p>Tik va, kas žino, kada skiepas nustos veikt ir vėl bus galimybė užsikrėst. Kas tai stebės, kaip sužinos, metus laiko garantija ar pusmetį?</p>

Žino LRT ir delfis. Dar čia yra viską žinančių biggrin.gif
Atsakyti

Tik va, kas žino, kada skiepas nustos veikt ir vėl bus galimybė užsikrėst. Kas tai stebės, kaip sužinos, metus laiko garantija ar pusmetį?

Juk tyrimai vyksta NUOLAT. Kasdien suzinoma kazkas daugiau. 

Be to, antikunu testas rodo.

Garantiju medicinoj isvis nera kaipo tokiu. Tai ne tikslusis mokslas. 

Atsakyti

Taip, aš nenaivi. Todėl skaitau įvairius šaltinius. Rožinių iš jūsų nuorodų pasiskaitau, o ir delfį dar sugebu atsidaryt, o atsvarai mažiau rožinių įdedu čia. Galvoju, gal pamąstyt kas nors pradės, pasigilint, palygint, paanalizuot. Bet supratau – kam čia tas smegenis vargint, jei yra viską žinantis Delfis biggrin.gif

Papildyta:
Žino LRT ir delfis. Dar čia yra viską žinančių biggrin.gif

tai kad tu neanalizuoji, tu  kaip tik rusiuoji, ieskai tik "gasdinanciu"  straipsneliu ir bandai mums itegti,  kad "buuuu, matote, kas buna nuo skiepuuu", nes pagal tave tie roziniai neraso Tiesos, slepia, o va as jums randu teisingu.

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 03 05, 12:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72795240" data-time="1614938616"><div><p>Taip, aš nenaivi. Todėl skaitau įvairius šaltinius. Rožinių iš jūsų nuorodų pasiskaitau, o ir delfį dar sugebu atsidaryt, o atsvarai mažiau rožinių įdedu čia. Galvoju, gal pamąstyt kas nors pradės, pasigilint, palygint, paanalizuot. Bet supratau – kam čia tas smegenis vargint, jei yra viską žinantis Delfis vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Žino LRT ir delfis. Dar čia yra viską žinančių vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai kad tu neanalizuoji, tu  kaip tik rusiuoji, ieskai tik "gasdinanciu"  straipsneliu ir bandai mums itegti,  kad "buuuu, matote, kas buna nuo skiepuuu", nes pagal tave tie roziniai neraso Tiesos, slepia, o va as jums randu teisingu.
</p>

Nu ir vėl tu viską žinai. Nežinai. Analizuoju. Priešingai, nei tu. Nes net smegenų turint 1 iš 1 nuomonės analizai nesigaus.
Čia įrodymui tau savo analizus įkelt? biggrin.gif Tai jau ne.
Ir kartoju - ne gąsdinu, bet parodau, kad yra ir kitokia nuomonė. Nu be soriukas - ne delfių daugiau nekelsiu, tik atstok.
Beje, tik šiandien sužinojau, kad Respublika kažkokia antivakseriška melagiena. Nu vis naudos iš SM yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 05 kovo 2021 - 12:15

Man neteikia skaityti acto garintoju straipsniu, kad perdaug ruzava nebutu. Issilavinimas neleidzia.. 

Atsakyti
B.ybis jums i akis, visoms.
Atsakyti