Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O "Vakaro žinios"? Šiaip iš ten straipsnis.
O apskritai, tai kas ne melagienos? Delfis tik? Man tai lygiaverčiai jie visi. Visi nėra patikimi.
Manau, kad tikrai uždraustų, jei galėtų. T.y., jei tikrai būtų melagienos ir jos būtų įrodomos.

Respublika ryskiai issiskiria is kitu savo idiotiskumu. 

Atsakyti

Nežinau kaip ir galvot dar kažkaip nesinori.

Dabar atrodo ,kad nieko neparduou,niekur neisiu.gyvensiu savo namuose ir viską turii paveldėt vaikai.nebent ten pyst ir nieko nereiks(irgi variantas😀),bet aš konservatorė .man reikia,kad mano vaikai ar anūkai gautų palikimą .😀

Atsakyti

Surask ta straipsni Vakaro ziniose. Ner jo.

Vakaro zinios, beje, Respublikai priklauso. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 05 kovo 2021 - 11:41

kelis komentarus paskaiciau ,  visuose  durnina  ir izeidineja skiepu salininkus,  bet  patiko vienas :

Citata iš kito straispnio: „Mums susisiekus su Ramūnu (tikras vardas ir pavardė redakcijai žinomi - aut. past.) paaiškėjo, kad jos draugę vyriausiasis vieno žiniasklaidos portalo redaktorius verčia bet kokia kaina rasti ar sugeneruoti įvairių straipsnių neigiančių vakcinų ar vakcinavimo naudą, skatinančių abejoti vakcinavimu“. „Tu pažiūrėk, kaip po kiekvieno antikvaksinų ir antipyderų straipsnio sukasi mūsų skaitomumo rodiklis. Nori ėsti? – Tai rašyk – kiekvienas klikas, tai centas į tavo kišenę“, – kasdienius draugės vadovo „paskatinimus“ citavo Ramūnas.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 11:35)
<p>Respublika istisai meluoja. Komentatoriai isrisa. Pvz raso, kad kokios tai salies sveikatos apsaugos ministerija paskelbe.... o pasirodo, jad kazkoks neaiskus saltinis paskelbe. </p>

O jo. Komentatoriai visada viską žino. Net delfio komentatoriai biggrin.gif
Dar yra asmeniniai šaltiniai. Iš gyvenimo, ne iš žiniasklaidos.
O šiaip dar pamenu, kaip sakei, kad baikos tie skiepai, nes po visų kažkiek nereikšmingų pašalinių būna, bet tai smulkmena. Dabar pati matai, kad gali būti nelabai smulkmena. Bet vis tiek netiki, kad kai kam būna ne tik labai ne smulkmena, o nemažos problemos. Nu būna, žinok, būna.
Ar tau tikrai atrodo, kad kažkuri tai žiniasklaida yra patikima? Delfis? Nu baik, ką... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 11:39)
<p>Surask ta straipsni Vakaro ziniose. Ner jo.</p>
<p>Vakaro zinios, beje, Respublikai priklauso. </p>

iš kur man tas Vakaro žinias gaut?
Atsakyti

O jo. Komentatoriai visada viską žino. Net delfio komentatoriai biggrin.gif
Dar yra asmeniniai šaltiniai. Iš gyvenimo, ne iš žiniasklaidos.
O šiaip dar pamenu, kaip sakei, kad baikos tie skiepai, nes po visų kažkiek nereikšmingų pašalinių būna, bet tai smulkmena. Dabar pati matai, kad gali būti nelabai smulkmena. Bet vis tiek netiki, kad kai kam būna ne tik labai ne smulkmena, o nemažos problemos. Nu būna, žinok, būna.
Ar tau tikrai atrodo, kad kažkuri tai žiniasklaida yra patikima? Delfis? Nu baik, ką... biggrin.gif

Aiski, kad baikos, palyginus su Korona. Net ir mano mama ta pati sako. Net lygint nera ka. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 11:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72795209" data-time="1614936826"><div><p>O "Vakaro žinios"? Šiaip iš ten straipsnis.
O apskritai, tai kas ne melagienos? Delfis tik? Man tai lygiaverčiai jie visi. Visi nėra patikimi.
Manau, kad tikrai uždraustų, jei galėtų. T.y., jei tikrai būtų melagienos ir jos būtų įrodomos.</p></div></blockquote><p>Respublika ryskiai issiskiria is kitu savo idiotiskumu. </p>

Pamiršai pasakyt, kad tau išsiskiria. Kitiems gal ne. Aš jos neskaitau šiaip, tai nuomonės neturiu.
Nerūšiuoju žiniasklaidos. Nesu naivi.
Atsakyti

Jus ta Respublika dar skaitot? Ten gi meslu meslas kasdien, visokios nesamones. Melagienos juodos. Stebiuosi, kaip jos neuzdraudzia, nors teismu tai ji daug 

Maniau jos seniausiai nėra...

Atsakyti

Nežinau kaip ir galvot dar kažkaip nesinori.

Dabar atrodo ,kad nieko neparduou,niekur neisiu.gyvensiu savo namuose ir viską turii paveldėt vaikai.nebent ten pyst ir nieko nereiks(irgi variantas😀),bet aš konservatorė .man reikia,kad mano vaikai ar anūkai gautų palikimą .😀

Priėmus Stambulo konvenciją, galim ir anūkų neturėt, nes mąstantys tiesiog atsisakys turėt vaikų dėl idiotiškos sistemos.

Klausiau vakar teisininko, kuris išanalizavo papunkčiui konvenciją apiibendrino suprantamai, kas mūsų laukia. 

Atsakyti

Nežinau kaip ir galvot dar kažkaip nesinori. Dabar atrodo ,kad nieko neparduou,niekur neisiu.gyvensiu savo namuose ir viską turii paveldėt vaikai.nebent ten pyst ir nieko nereiks(irgi variantas😀),bet aš konservatorė .man reikia,kad mano vaikai ar anūkai gautų palikimą .😀
Aš labai to norėčiau, gal joms tada būtų nors kiek lengviau finansiškai. Bet tada ką? Nu tada turi padėti.... Nes senas žmogus tai kaip mažas vaikas. Gerai, jei kam pasiseka ir nesulaukia tos dienos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 kovo 2021 - 11:48

Ilgokas video, bet galit paklausyt nuo 50 minutės, kam įdomu, tų 10 min pilnai užtenka esmei.

https://m.youtube.co...h?v=S2bupLBwX7Q

Atsakyti

Mamele siandien sugalvojo buta issisiurbliuot. Ligonis, ***. Tai,sako,prakaitavau biski.Atrasiau pyzdi. 

Daugiau jau viskas ok. Tiek to blogumo. 

Atsakyti