Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mąstau, ar sugebėsiu į senelių namus kokius save patalpint 😄 

Minimaliausiai 1000 eurų. Sakau ne iš lempos, o žinau. O kol tu sulauksi, gal bus ir 2t.

Atsakyti

Drauges senelis tai gaudavo kasdienine 4 val. socialinio darbuotojo pagalba, labai puikiai naudojosi. Ir sutare gerai labai, net i jo laidotuves atejo ta socialine. 

Atsakyti

Minimaliausiai 1000 eurų. Sakau ne iš lempos, o žinau. O kol tu sulauksi, gal bus ir 2t.

Tai jei troba atiduosi, uzteks :D​ 

Atsakyti

Tai jei troba atiduosi, uzteks :D​ 

Tai ne visi gal tas triobas turi :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 10:10)
<p>Jei taip pasakyciau mamai, ir ji susirgtu, neduok Die, mirtu, uzsigrauzciau save.</p>

O jei prasidėjus komplikacijoms - tas pats dusimas ar širdies problemos - šalia bus tik atvežtas termosas? Maniškė skųstis nelinkus. Jei ir pasiskųs, kad tik vėlu nebūtų. Tada irgi užgraužčiau save. Matai, net gydytojai saviems truputį kitaip pataria, nei visiems likusiems. Nors š jie irgi žino...
Apibendrinus - taip, sunku apsispręsti. Ji klausė manęs, ką jai daryt apskritai su skiepais. Aš pasakiau savo nuomonę. Pradžioj sutiko, paskui apsigalvojo. O realiai padarys pagal save, kaip jai tuo metu šaus į galvą, garantuoju.

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 10:12)
<p>Kai/jei mano mama pradetu vaizduoti mirstancia, parsivezciau pas save nori nenori. Gi galima ta mama po skiepo parsivezti trumpam. </p>

Galima, bet neįmanoma. Nevažiuos ji. Surištos neparvešiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 05 kovo 2021 - 10:44

Kazkokia dali valstybe kompensuoja tiems seneliu namams. Uz mano mamos namo kokie 300 metru yra nauji seneliu namai. Tai jai gal ir uztektu pensijos su valstybes  parama. 

Atsakyti

Nu tai butą parduodi ir turi... dar gi gal ir pensijos kažkiek gausiu 😄😄😄 Tai gal net dukroms kažkas liktų, jei ilgai negyvenčiau 😄😄😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 kovo 2021 - 10:52

Kazkokia dali valstybe kompensuoja tiems seneliu namams. Uz mano mamos namo kokie 300 metru yra nauji seneliu namai. Tai jai gal ir uztektu pensijos su valstybes  parama. 

Tai iš savo draugės ir žinau apie kainas. Ten privatūs, nedidukai namai, bet dėl kompensacijos tik pradėjo domėtis, tai nežinau 

Atsakyti
https://www.respubli...ia_butent_mums/
Atsakyti

Jus ta Respublika dar skaitot? Ten gi meslu meslas kasdien, visokios nesamones. Melagienos juodos. Stebiuosi, kaip jos neuzdraudzia, nors teismu tai ji daug turi. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 11:28)
<p>Jus ta Respublika dar skaitot? Ten gi meslu meslas kasdien, visokios nesamones. Melagienos juodos. Stebiuosi, kaip jos neuzdraudzia, nors teismu tai ji daug turi. </p>

O "Vakaro žinios"? Šiaip iš ten straipsnis.
O apskritai, tai kas ne melagienos? Delfis tik? Man tai lygiaverčiai jie visi. Visi nėra patikimi.
Manau, kad tikrai uždraustų, jei galėtų. T.y., jei tikrai būtų melagienos ir jos būtų įrodomos.
Atsakyti

Respublika istisai meluoja. Komentatoriai isrisa. Pvz raso, kad kokios tai salies sveikatos apsaugos ministerija paskelbe.... o pasirodo, jad kazkoks neaiskus saltinis paskelbe. 

Atsakyti