Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tie skiepai senoliams kaip ir loterija, kai mirė tas 77-erių vyras, tai mano mama taip įsitikinus, kad nuo skiepo (nors tas skiepas gal dar ir suvaikščiot nespėjo, kaip priklauso), ale tai kur gi tu jų nuomonę pakeisi. Mano mama tai viską visada geriausiai žino ir kapiec. Sakau, kad kartais nervų neužtenka. :) O surištos gi nevešiu skiepyt.

Tai tegul nesiskiepija. Sakyk, būsi izoliuota nuo visų, kaip baubas.  

Mano anytos variantas. Ji dėl vieno inksto neturėjimo bijo skiepytis, rizika yra, ir gydytojai pripažįsta, tai sako, geriau aš likusį gyvenimą pasisaugosiu.

Atsakyti

Tai tegul nesiskiepija. Sakyk, būsi izoliuota nuo visų, kaip baubas.  

Mano anytos variantas. Ji dėl vieno inksto neturėjimo bijo skiepytis, rizika yra, ir gydytojai pripažįsta, tai sako, geriau aš likusį gyvenimą pasisaugosiu.

Tai vistiek nuolat klausia, kada atvažiuosi. Sakau, dabar ne metas pas kažką važiuot, bet, kadangi dirbu iš namų ir kontaktų nelabai turiu, tai maisto terbą pastatau koridoriuje ir neriu lauk.

Atsakyti

Na, bet, Fėja, iš tikrųjų sunku. Mano draugių mamos, viena už 100 km, ale kai vaidint mirštančią pradeda, tai ji turi važiuot čia ir dabar. Kitos truputį arčiau, bet kai reikia atsiprašinėt iš darbo ir vežiot į klinikas, tai eina sau.

Sunku. Labai sunku, žinau.

Ir atrodo užaugini vaikus, jau pagyvensi. Pagyveni biški. Nu ir tada tėvai....  :oh: 

Aš savo mamą apipirkinėju. Ir man jau nusibodo. Per sukąstus dantis.... 

Atsakyti

Priminkit, kas atsimenat, kiek laiko galioja skiepas, kuriam laikui tie antikūniai ar nėra žinoma? 

Atsakyti

Šitoj vietoj nelabai sutikčiau. Nu ne tam aš vaiką gimdžiau, kad turėt slaugę senatvėje.   Mažiausiai norėčiau būt našta.

Čia mes kol kas neturim tos socialinės sistemos, kuri senais žmonėm pasirūpintų, kad duodantys valstybei naudą, dirbantys  jų vaikai nebūtų įkinkyti į šitą procesą.  Aš apskritai. 

Tai aš irgi nenorėčiau užkrauti savoms dukroms savęs.... 

Mąstau, ar sugebėsiu į senelių namus kokius save patalpint 😄 

Nes kažkaip senoliai taip įsiikabinę į tuos savo namus, kad vajei vajei... net atsivežti pas save sunku. Bet kai nori, visada išeitį gali rasti. Gi tai MAMA.....

Atsakyti

Toks gyvenimas. Ir vaikai per sukastus dantis auga, ir tevai karšta. 

Na, visada yra iseitis tevu turta parduot, samdyt jiems padejejus, ar i privacius seneliu namus istaisyt. Bet, deja, norim patys paveldet, tai reikia pasistengt. 

Atsakyti

Ir atrodo užaugini vaikus, jau pagyvensi. Pagyveni biški. Nu ir tada tėvai....  :oh:

Esu panašios nuomonės, yra tėvų pareiga vaikus išleisti į gyvenimą, o vaikų pareiga pasirūpinti tėvų globa senatvėje, toks gyvenimo ratas. 

Atsakyti

Na apipirkinėjimas tai man ne problema. Einu retai, vyras iš ūkininko daug ką parneša, visad su sąrašu, po to mašinoj išsortiruoju jos ir mano, nuvežu ir vualia. Tik mane užknisa toks dalykas, klausi, pvz., ar turi kiaušinių. Jo, dar porą turiu, nereikia. Sakau, ar tu supranti, kad ne tas laikas, kad eit vieną produktą pirkt. Nedaveina jai...

Atsakyti

Tai vistiek nuolat klausia, kada atvažiuosi. Sakau, dabar ne metas pas kažką važiuot, bet, kadangi dirbu iš namų ir kontaktų nelabai turiu, tai maisto terbą pastatau koridoriuje ir neriu lauk.

Oho, kaip tu griežtai saugais... aš tai užeinu pas mamą.... nors pergyvenu, bet kažkaip prasmunkam... tfu tfu tfu bar bar bar

Atsakyti

Siaip, as irgi busiu i savo namus isikabinus, jei teks. Nenoriu kolchozo. Bet gali tekti, nes dukra toli, sunus vel... 

Kol pajegsiu, tol gyvensiu be pagalbos. 

Atsakyti

Na apipirkinėjimas tai man ne problema. Einu retai, vyras iš ūkininko daug ką parneša, visad su sąrašu, po to mašinoj išsortiruoju jos ir mano, nuvežu ir vualia. Tik mane užknisa toks dalykas, klausi, pvz., ar turi kiaušinių. Jo, dar porą turiu, nereikia. Sakau, ar tu supranti, kad ne tas laikas, kad eit vieną produktą pirkt. Nedaveina jai...

Ai, man tai jau nusibodo. Gal užkniso viskas apskritai 😄

O būna, jo, nieko nereikia. O sekančią dieną reikia jau....  :devil:

Atsakyti

Siaip, as irgi busiu i savo namus isikabinus, jei teks. Nenoriu kolchozo. Bet gali tekti, nes dukra toli, sunus vel... 

Kol pajegsiu, tol gyvensiu be pagalbos. 

Aš, jaučiu, irgi...

Atsakyti