Tie skiepai senoliams kaip ir loterija, kai mirė tas 77-erių vyras, tai mano mama taip įsitikinus, kad nuo skiepo (nors tas skiepas gal dar ir suvaikščiot nespėjo, kaip priklauso), ale tai kur gi tu jų nuomonę pakeisi. Mano mama tai viską visada geriausiai žino ir kapiec. Sakau, kad kartais nervų neužtenka. O surištos gi nevešiu skiepyt.
MAN būtų sunku.
Prisimink ir nenustebk, kai tavo vaikai tau taip pasakys. Įsikalk sau, nes senatvėj oj, kaip piktintis gali. Užsirašyk gal, nžn.
Su mama kalbėjau,tai sakė jinai dar ne toj kategorijoj ,kad skiepytų.dabar tiems kam virš 70.Tai tiesa?
Nes ji Grybauskaitės metų.
Mano mama 70. Tai negavo dar žinutės.
Nustebau, kaip čia Grybauskaitė gavo. Nors suprantu, ala reklamos tikslais, pavyzdžio rodymas....
Tie skiepai senoliams kaip ir loterija, kai mirė tas 77-erių vyras, tai mano mama taip įsitikinus, kad nuo skiepo (nors tas skiepas gal dar ir suvaikščiot nespėjo, kaip priklauso), ale tai kur gi tu jų nuomonę pakeisi. Mano mama tai viską visada geriausiai žino ir kapiec. Sakau, kad kartais nervų neužtenka. O surištos gi nevešiu skiepyt.
Tai aišku. Kaip nori žmogus, taip daro. Jeigu psichiškai įgalus. Jo teisė rinktis 👍
Prisimink ir nenustebk, kai tavo vaikai tau taip pasakys. Įsikalk sau, nes senatvėj oj, kaip piktintis gali. Užsirašyk gal, nžn.
Na, bet, Fėja, iš tikrųjų sunku. Mano draugių mamos, viena už 100 km, ale kai vaidint mirštančią pradeda, tai ji turi važiuot čia ir dabar. Kitos truputį arčiau, bet kai reikia atsiprašinėt iš darbo ir vežiot į klinikas, tai eina sau.
Nustebsiu, jei pasakys kitaip. Aš dar proto turiu ir, tikiuosi, turėsiu, kad vaikai turi savo gyvenimus, jiems gali būti būna sudėtinga, sunku ir t.t. Vaikus užauginau ne tam, kad tūpčiotų apie mane - reikia ar visai nebūtina.
Papildyta:
Matai, kai yra reikalas vežioti į klinikas ar kiti svarbūs ar netikėti reikalai. trenkiu viską ir važiuoju. Nors sako, kaip nors pati. Nu ką pati... Ne tas amžius. Bet dar čia su Astrom ieškotis problemų... Surasiu aš jai ir ne Astrą (tikiuosi). Jei ne, Astrą visada spės gauti.
Jei taip pasakyciau mamai, ir ji susirgtu, neduok Die, mirtu, uzsigrauzciau save.
Kai/jei mano mama pradetu vaizduoti mirstancia, parsivezciau pas save nori nenori. Gi galima ta mama po skiepo parsivezti trumpam.
Šitoj vietoj nelabai sutikčiau. Nu ne tam aš vaiką gimdžiau, kad turėt slaugę senatvėje. Mažiausiai norėčiau būt našta.
Čia mes kol kas neturim tos socialinės sistemos, kuri senais žmonėm pasirūpintų, kad duodantys valstybei naudą, dirbantys jų vaikai nebūtų įkinkyti į šitą procesą. Aš apskritai.
Kai/jei mano mama pradetu vaizduoti mirstancia, parsivezciau pas save nori nenori. Gi galima ta mama po skiepo parsivezti trumpam.
va čia gal išeitis, bet sunkiai įgyvendinama.
Oj, kas ten per moteriškė, tai sunku nupasakot. Mano draugė po dienos, su ja kartu praleistos, numirtų. Kadangi mes nnnn metų pažįstamos, žinau, kokia ji buvo ir kaip pasidarė senatvėje. Nu, neduok dieve. Ne visas taip lengvai atsiveši, o ir nesinorėtų. Gal negražu taip sakyt, bet taip yra. Mano mama jau lyg tokia nekensminga, bet kai kokia trauma atsitinka tampa neadekvati.
Šitoj vietoj nelabai sutikčiau. Nu ne tam aš vaiką gimdžiau, kad turėt slaugę senatvėje. Mažiausiai norėčiau būt našta.
Čia mes kol kas neturim tos socialinės sistemos, kuri senais žmonėm pasirūpintų, kad duodantys valstybei naudą, dirbantys jų vaikai nebūtų įkinkyti į šitą procesą. Aš apskritai.
Tai niekas nenori. Bet yra, kaip yra. Ir skaitau, kad tai vistiek pareiga.