Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mona, nu žiauru skaityti, kaip tau čia taip gavosi su tuo skausmu..... 🌹🌹🌹

Labas rytas🌹

Pinot  :4u: 

Atsakyti

Pinotija, 05 Kov 2021 - 00:16, parašė: Stiprėja, bet dar turi atsargiai elgtis. Tiesiog viską turiu dabar daryt viena, kai anksčiau per pusę. Sūnus padeda kažkiek. Su vyriškais darbais, nes neišeitų vienai. Bet užimtumas tai jaučiasi stipriai.
O ką tokio reik daryt?sunkaus?
Atsakyti

Mamukui sian geriau, bet musa prakaitai, silpna, oro lyg truksta. 

Nu sureagavo stipriai jai. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 08:58)
<p>Mamukui sian geriau, bet musa prakaitai, silpna, oro lyg truksta. </p><p>Nu sureagavo stipriai jai. </p>

Vat užtai vakar vėl saviškei pakartojau (nes laukia skambučio dėl skiepų), kad jei AstraZeneca - atsisakytų. Niekas neprilakstys slaugyt. Bet kažką bambėjo, kad jai tas pats. Sakau, bet man ne tas pats.
Atsakyti

Vat užtai vakar vėl saviškei pakartojau (nes laukia skambučio dėl skiepų), kad jei AstraZeneca - atsisakytų. Niekas neprilakstys slaugyt. Bet kažką bambėjo, kad jai tas pats. Sakau, bet man ne tas pats.

nu o jos pusbroliui tai visai nieko, kartu skiepijosi. Cia nezinosi, kam kuri blogiau sureaguos. 

Atsakyti

Ir slaugyt tai jos nereikia, net suni triskart i miska issiveda. Cia apie savijauta rasau. 

Atsakyti

Man net į galvą neatėjo, kad savo mamai liepčiau nesiskiepyti, nes MAN sunku ją sužiūrėti bus vieną ar dvi dienas.... Dieve, dėl manęs ne tiek ji padarius... 

Kai nori, ieškai galimybių - pasigamini maisto kekioms dienoms, atveži termosą....

Kai nenori - priežasčių - man sunku, čia per daug problemų man bus.....

Atsakyti

Ir slaugyt tai jos nereikia, net suni triskart i miska issiveda. Cia apie savijauta rasau. 
Ne tokių sunkumų tie mūsų tėvai matę, kad sukilus tempai, nedašliaužtų iki virtuvės. (Atsiprašant....)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 kovo 2021 - 09:14

Apskritai būtų sunku pakelti kaltės naštą, jeigu po mano nurodymo nesiskiepyti, mama paklausytų, o tada pasigautų coroną 🙉 

Ji suaugus, renkasi skiepytis, o aš sakyčiau nedaryk to... na neįsivaizduoju, kaip tokią atsakomybę už kitą žmogų apsiimti.

Atsakyti

Mamukui sian geriau, bet musa prakaitai, silpna, oro lyg truksta.  Nu sureagavo stipriai jai. 
Max pora dienų ir bus ok. Bent taip sako..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 kovo 2021 - 09:36
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 09:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72795117" data-time="1614927733"><div><p>Vat užtai vakar vėl saviškei pakartojau (nes laukia skambučio dėl skiepų), kad jei AstraZeneca - atsisakytų. Niekas neprilakstys slaugyt. Bet kažką bambėjo, kad jai tas pats. Sakau, bet man ne tas pats.</p></div></blockquote><p>nu o jos pusbroliui tai visai nieko, kartu skiepijosi. Cia nezinosi, kam kuri blogiau sureaguos. </p>

Tai va - kam ta loterija

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 05, 09:08)
<p>Ir slaugyt tai jos nereikia, net suni triskart i miska issiveda. Cia apie savijauta rasau. </p>

Nu bet sakai, kad silpna... Tai gal ir nėra taip blogai. O mano mama nuosavame name gyvena, tai ir be šunio reikalų.

QUOTE(Fėja* @ 2021 03 05, 09:11)
<p>Man net į galvą neatėjo, kad savo mamai liepčiau nesiskiepyti, nes MAN sunku ją sužiūrėti bus vieną ar dvi dienas.... Dieve, dėl manęs ne tiek ji padarius... </p><p></p><p>Kai nori, ieškai galimybių - pasigamini maisto kekioms dienoms, atveži termosą....</p><p>Kai nenori - priežasčių - man sunku, čia per daug problemų man bus.....</p>

Dieve mano, MAN sunku bus prižiūrėti, nes ji už 150 km, o man dar taip netyčia dirbti reikia. Termoso neužteks. Yra nemodernus nuosavas namas, kuris turi savo "neprivalumų", pvz. pečių kūrimai ir kt. Nespręsk už kitus pagal save. Ir pasikartosiu - MAN būtų sunku.
Atsakyti

Su mama kalbėjau,tai sakė jinai dar ne toj kategorijoj ,kad skiepytų.dabar tiems kam virš 70.Tai tiesa?

Nes ji Grybauskaitės  metų.

Atsakyti