Kur Savaitė? Kažin kaip jos vyras po skiepo jaučiasi. Gal net kartu su prezidente skiepijosi ☺
Ale tikrai...
Kur Savaitė? Kažin kaip jos vyras po skiepo jaučiasi. Gal net kartu su prezidente skiepijosi ☺
Tai juk vakar rašė, kad gavo kvietimą skiepytis apskritai, o ne kad šiandien skiepysis.
Tai juk vakar rašė, kad gavo kvietimą skiepytis apskritai, o ne kad šiandien skiepysis.
O tai prieš kiek dienų kviečia?
O tai prieš kiek dienų kviečia?
Nežinau, bent kokios 5-7 dienos tai būna. Mano tėvukas prieš 10 dienų gavo.
Aš šiandien žorikėlį buvau pas auklę palikus valandai, ryt paliksiu ilgesniam laikui, nes eisiu kanalų valyt. Dieve Dieve, kad tik padėtų, nes išprotėsiu nuo skausmo.
Aš šiandien žorikėlį buvau pas auklę palikus valandai, ryt paliksiu ilgesniam laikui, nes eisiu kanalų valyt. Dieve Dieve, kad tik padėtų, nes išprotėsiu nuo skausmo.
O ką šeimos gyd į tai ar nesikreipei? Gal tikrai nervo uždegimas, o kanalai ne prie ko, jeigu ten neskaudėjo anksčiau.
O ką šeimos gyd į tai ar nesikreipei? Gal tikrai nervo uždegimas, o kanalai ne prie ko, jeigu ten neskaudėjo anksčiau.
Nepaskambinau šiandien. Ryte išgėriau ketanovo, kažkaip biški aprimo ir vat nepaskambinau, bet popiet kai pradėjo skaudėt, tai nu nafik...
Beje per visą stresą šiandien nepaklausiau apie tas reples 😁
NORĖČIAU paguost.viskas praeina.Po savaitės tai taps tavo prisiminimu.visada taip būna.😊
Nepaskambinau šiandien. Ryte išgėriau ketanovo, kažkaip biški aprimo ir vat nepaskambinau, bet popiet kai pradėjo skaudėt, tai nu nafik...
Beje per visą stresą šiandien nepaklausiau apie tas reples 😁
Būtų gerai, jei priežastis kokia nors išaiškėtų.
O neatsitiktų taip, kaip parašyta tam straipsnyje, moteris neteko 14 dantų, kol suprato, kas ten. Ir tai dar pati turėjo įtikinėti.
Užjaučiu, tu bent nesitrauk dantų.
O dabar skauda?
Nežinau, bent kokios 5-7 dienos tai būna. Mano tėvukas prieš 10 dienų gavo.
Turbūt nuo savivaldybės priklauso. Skaičiau, kad Vilniuje iš vakaro kitai dienai kvietė. Vėlgi dar gali būti, kad ir nuo poliklinikos priklauso. Tuomet net ir toje pačioje savivaldybėje skirtingai.
Būtų gerai, jei priežastis kokia nors išaiškėtų.
O neatsitiktų taip, kaip parašyta tam straipsnyje, moteris neteko 14 dantų, kol suprato, kas ten. Ir tai dar pati turėjo įtikinėti.
Užjaučiu, tu bent nesitrauk dantų.
O dabar skauda?
Skauda labai.
Tokia neviltis jau kad nežinau. Kaip taip neįmanoma nustatyt...