Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kas neina is namu? 

Ji pati.

Atsakyti

Turiu viena dracena, katra dovanu gavau, kai man 37 buvo. Tai va, jau jai 17 metu. Tokia pati. 

Atsakyti

Ji pati.

Kodel neina is namu? Kaip suprast? 

Atsakyti

Greiskeli, 04 Kov 2021 - 14:08, parašė: Itariu, kad as busiu perliejus. Jas reik karta savaitej kist po kranu, tada padet atgal ir viskas. Patrest kartais. Tokia prieziura.
Tai kaip pakišt,tii augalą ,ar kad žemes aplietų.o kaip tada laistyt ar nelaistyt.
Atsakyti

Turiu viena dracena, katra dovanu gavau, kai man 37 buvo. Tai va, jau jai 17 metu. Tokia pati. 

Tuoj bus pilnametė  :D​ 

Atsakyti

Tai kaip pakišt,tii augalą ,ar kad žemes aplietų.o kaip tada laistyt ar nelaistyt.

Ji ne zemese auga, o medziu zievese. Pakisi, zieves vandens prisigeria staigiai, saknys pazaliuoja (matosi pro permatoma vazona), perteklius isbega ir viskas. Nesi atgal. 

Atsakyti

Kodel neina is namu? Kaip suprast? 

Nežinau. Psichologinės  problemos rimtos.

Atsakyti

Nežinau. Psichologinės  problemos rimtos.

Oi, cia jau rimtos. 

Atsakyti

Greiskeli, 04 Kov 2021 - 14:21, parašė: Ji ne zemese auga, o medziu zievese. Pakisi, zieves vandens prisigeria staigiai, saknys pazaliuoja (matosi pro permatoma vazona), perteklius isbega ir viskas. Nesi atgal.
Nu žievės žievės,labai noras užkilo vėl.nu taip man gražu,bet žudike jaustis nusibodo😀
Atsakyti

Nu žievės žievės,labai noras užkilo vėl.nu taip man gražu,bet žudike jaustis nusibodo😀

Reiks nueit pasiziuret tu orchideju. Taip pripratus buvau, kad nuolat kelios zydi, taip keista, kad nebe. 

Atsakyti

Įdomu, kokį skiepą gavo Grybauskaitė.

Atsakyti

Kodėl nusprendei, kad gavo?

Atsakyti