Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Orchidėjų nemoku augint.nors nepaprastai gražu,bet aš jų tiek esu numarinus,kad jau bijau ,kad kas nepadovanotų.arba bijau,kad silpnumo akimirką su  kokia akcija vėl nenusipirkčiau.

Atsakyti

Daug pas mane, ir ant palangiu, ir ant komodu, ir ant zemes.

attachicon.gifIMG_20210304_113721.jpg

Staigiai uzmetu aki i foto ir ziuriu Eifelis. Net issiziojau :D Pasirodo kaminas.

Atsakyti

Kaip tau jie žydi? Pas mane visą gyvenimą numiroja po pusmečio biggrin.gif

Tinkama namų aura  :D 

Senuose namuose visos mirdavo, o čia ir prižiūrėti nereikia. Vieni žiedai baigiasi, jau žiūrėk ir kitus mezga. Nesvarbu nei metų laikas, niekas. 

Pagal vazonų vaizdą, kaip jos ten nebetelpa, manau persodinti reiktų 🙊 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 04 kovo 2021 - 13:08

Čla koks tai kaktusas...

Tribriaune karpazole

Atsakyti

Tinkama namų aura  :D

Senuose namuose visos mirdavo, o čia ir prižiūrėti nereikia. Vieni žiedai baigiasi, jau žiūrėk ir kitus mezga. Nesvarbu nei metų laikas, niekas. 

Pagal vazonų vaizdą, kaip jos ten nebetelpa, manau persodinti reiktų 🙊 

Jei apatines saknys lenda lauk tai reik didesnio vazono.

Atsakyti

Zo, taip. Pirksiu nauju orchideju. Dvacoka tam paskyriau. 

Atsakyti

Greiskeli, 04 Kov 2021 - 13:51, parašė: Zo, taip. Pirksiu nauju orchideju. Dvacoka tam paskyriau.
Ir man norisi🤩
Atsakyti

Pakalbėjau su drauge, situacija nesikeičia, metus laiko neina iš namų, nors prieš metus irgi metus nėjo jau.. 

Atsakyti

Orchidėjų nemoku augint.nors nepaprastai gražu,bet aš jų tiek esu numarinus,kad jau bijau ,kad kas nepadovanotų.arba bijau,kad silpnumo akimirką su  kokia akcija vėl nenusipirkčiau.

Tas pats ir man.

Atsakyti

Grožių čia pridėjot  :wub:​ 

Atsakyti

Pakalbėjau su drauge, situacija nesikeičia, metus laiko neina iš namų, nors prieš metus irgi metus nėjo jau.. 

Kas neina is namu? 

Atsakyti

Tas pats ir man.

Itariu, kad as  busiu perliejus.

Jas reik karta savaitej kist po kranu, tada padet atgal ir viskas. Patrest kartais. Tokia prieziura. 

Atsakyti