Orchidėjų nemoku augint.nors nepaprastai gražu,bet aš jų tiek esu numarinus,kad jau bijau ,kad kas nepadovanotų.arba bijau,kad silpnumo akimirką su kokia akcija vėl nenusipirkčiau.
Daug pas mane, ir ant palangiu, ir ant komodu, ir ant zemes.
Staigiai uzmetu aki i foto ir ziuriu Eifelis. Net issiziojau Pasirodo kaminas.
Kaip tau jie žydi? Pas mane visą gyvenimą numiroja po pusmečio
Tinkama namų aura
Senuose namuose visos mirdavo, o čia ir prižiūrėti nereikia. Vieni žiedai baigiasi, jau žiūrėk ir kitus mezga. Nesvarbu nei metų laikas, niekas.
Pagal vazonų vaizdą, kaip jos ten nebetelpa, manau persodinti reiktų 🙊
Čla koks tai kaktusas...
Tribriaune karpazole
Tinkama namų aura
Senuose namuose visos mirdavo, o čia ir prižiūrėti nereikia. Vieni žiedai baigiasi, jau žiūrėk ir kitus mezga. Nesvarbu nei metų laikas, niekas.
Pagal vazonų vaizdą, kaip jos ten nebetelpa, manau persodinti reiktų 🙊
Jei apatines saknys lenda lauk tai reik didesnio vazono.
Zo, taip. Pirksiu nauju orchideju. Dvacoka tam paskyriau.
Greiskeli, 04 Kov 2021 - 13:51, parašė: Zo, taip. Pirksiu nauju orchideju. Dvacoka tam paskyriau.Ir man norisi🤩
Pakalbėjau su drauge, situacija nesikeičia, metus laiko neina iš namų, nors prieš metus irgi metus nėjo jau..
Orchidėjų nemoku augint.nors nepaprastai gražu,bet aš jų tiek esu numarinus,kad jau bijau ,kad kas nepadovanotų.arba bijau,kad silpnumo akimirką su kokia akcija vėl nenusipirkčiau.
Tas pats ir man.
Grožių čia pridėjot
Pakalbėjau su drauge, situacija nesikeičia, metus laiko neina iš namų, nors prieš metus irgi metus nėjo jau..
Kas neina is namu?
Tas pats ir man.
Itariu, kad as busiu perliejus.
Jas reik karta savaitej kist po kranu, tada padet atgal ir viskas. Patrest kartais. Tokia prieziura.