Mano irgi kazkaip baisiai suprastejo.
Pas mus tamsoka ir taip, gėlės uždengtų dar daugiau lango, šviesos būtų dar mažiau. O iš vaikystės atsimenu valomas dulkes nuo lapų, nurodymus palaistyt, o jei pamiršdavau gaudavau bart. Sakiau, jau aš tai neapsikrausiu gėlėm. O va pas močiutę patikdavo gėlių palangė iki pusės lango beveik, saulė tvieksdavo, taip gražu buvo.
Mano kaip tik atsigavo,kažkaip neužmirštu,nei palaistyį,nei persodint,jei reikia, ir naujų gyventojų įsigijau.nes kai esu namie,tai kažkaip norisi jaukioj aplinkoj būt.nes taip tai ,keliesi 6 ir ir grįžti 6 .iki lovos žiūriu kaip dašliaužt.toli gražu ne iki gėlių.Bet vat meilė puodams,taip ir neatairado.
Daug pas mane, ir ant palangiu, ir ant komodu, ir ant zemes.
Pas mane viskas labai nunyko.
Dar ner buve, kad nei viena orchideja nezydetu.
Dracenos dėklas fainas.
pas mane pirmam aukšte visos ant grindų. Bet ne visoms patinka šildomos grindys. Nuolat žiemą reikia pernešinėti.
Sitos dvi ziema isigytos
lMonstera monkey is pradziu augo augo, o dabar kazko suskurdo....
Monstera deliciosa nusalo didziausius lapus, kurie jau buvo karpyti, transportuojant is parduotuves kurjeriui. Dabar dygsta nauji, bet kazkaip tie senesnieji neauga.Reiks persodint, gal truksta zemes.
[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=269756"]IMG_20210304_115655.jpg[/url]lMonstera monkey is pradziu augo augo, o dabar kazko suskurdo....Labai šitos norėčiau. Tos paskutinės.
Tiksliau, ne paskutinės, o monkey.