Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano irgi kazkaip baisiai suprastejo. 

Atsakyti

Pas mus tamsoka ir taip, gėlės uždengtų dar daugiau lango, šviesos būtų dar mažiau. O iš vaikystės atsimenu valomas dulkes nuo lapų, nurodymus palaistyt, o jei pamiršdavau gaudavau bart. Sakiau, jau aš tai neapsikrausiu gėlėm. O va pas močiutę patikdavo gėlių palangė iki pusės lango beveik, saulė tvieksdavo, taip gražu buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 04 kovo 2021 - 11:08

Mano kaip tik atsigavo,kažkaip neužmirštu,nei palaistyį,nei persodint,jei reikia, ir naujų gyventojų įsigijau.nes kai esu namie,tai kažkaip norisi jaukioj aplinkoj būt.nes taip tai ,keliesi  6 ir ir grįžti 6 .iki lovos žiūriu kaip dašliaužt.toli gražu ne iki gėlių.Bet vat meilė puodams,taip ir neatairado.

Atsakyti

Daug pas mane, ir ant palangiu, ir ant komodu, ir ant zemes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 04 kovo 2021 - 11:38

Pas mane viskas labai nunyko.

Atsakyti

Dar ner buve, kad nei viena orchideja nezydetu. 

Atsakyti

Daug pas mane, ir ant palangiu, ir ant komodu, ir ant zemes.

attachicon.gifIMG_20210304_113721.jpg

Dracenos dėklas fainas.

pas mane pirmam aukšte visos ant grindų. Bet ne visoms patinka šildomos grindys. Nuolat žiemą reikia pernešinėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 04 kovo 2021 - 11:56

Sitos dvi ziema isigytos

Atsakyti

lMonstera monkey is pradziu augo augo, o dabar kazko suskurdo....

Atsakyti
Vat nemegstu geliu ant palangiu. Vieninteles geles auginu pries lango,, tai tik amarilius. Karta I metus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 kovo 2021 - 12:11

Monstera deliciosa nusalo didziausius lapus, kurie jau buvo karpyti, transportuojant is parduotuves kurjeriui. Dabar dygsta nauji, bet kazkaip tie senesnieji neauga.Reiks persodint, gal truksta zemes. 

Atsakyti

attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=269756"]IMG_20210304_115655.jpg[/url]lMonstera monkey is pradziu augo augo, o dabar kazko suskurdo....
Labai šitos norėčiau. Tos paskutinės.

Tiksliau, ne paskutinės, o monkey.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 04 kovo 2021 - 12:07